Приказна за слава


Ние сме млад проектот, но со огромна и интересна историја. Основачите на проектот помина низ многу да се создаде сосема нова, уникатен и корисен “EducationBro” – Студираат во странство списание.
Нашите меѓународен тим се состои од меѓународни студенти и наставници со големо искуство, ректор на Универзитетот, млади претприемачи и активни луѓе со интересни искуства во животот.

Знаеме дека тешкотиите на образование во странство:

  • како и студентите;
  • што жалителите;
  • како наставници;
  • што се универзитетите;
  • како родители.

Секој ден, ние се воведување на нови функции да се направи вашето образование во странство поудобно.

нашата мисија


Секој треба да има можност да добијат образование во земјата во која тој сака и “EducationBro” ќе им помага со тоа. на “EducationBro” Списанието е “врв на ледениот брег”, наскоро ќе ви овозможи да се избере една професија која ви се допаѓа. Изберете земја кои ќе ви помогнат и на квалитетот на образованието одговараат, и трошоците за образование и животниот стандард. Да се ​​запишат на најдобар универзитет и лесно да се добие квалитетно образование. А потоа започнете кариера во било која земја на светот,.
Сето ова “EducationBro” може.