EducationBro - Студираат во странство списание

Националниот универзитет Черновци

Националната Рударство универзитет

Националната воздухопловна универзитет

Sumy Државниот универзитет

Ternopil Националниот економски универзитет

Ивано-Frankivsk Националниот технички универзитет на нафта и гас

Одеса Националниот универзитет Mechnickov

Иван Франко Националниот универзитет на Лавов

Лавов Политехничкиот Националниот универзитет

Националниот универзитет на Киев-Mohyla академија