Story of Glory


Ne jemi një projekt i ri, por me një histori të madhe dhe interesante. Themeluesit e këtij projekti shkoi nëpër një shumë për të krijuar një krejtësisht të re, unike dhe të dobishme “EducationBro” – Studimi Magazine jashtë vendit.
Ekipi ynë ndërkombëtar përbëhet nga nxënësit dhe mësuesit ndërkombëtare me përvojë të madhe, rektor i universitetit, Sipërmarrësit e rinj dhe njerëzit aktivë me përvojat interesante të jetës.

Ne e dimë vështirësitë e edukimit jashtë vendit:

  • si studentë;
  • si aplikantët;
  • si mësues;
  • si universitete;
  • si prindër.

Çdo ditë, ne jemi futur karakteristika të reja për të bërë arsimimi juaj jashtë shtetit më të rehatshme.

Misioni yne


Të gjithë duhet të kenë mundësinë për shkollim në vendin në të cilin ai dëshiron dhe “EducationBro” Vullneti i ndihmon me të. The “EducationBro” Revista është një “maja e ajsbergut”, shumë shpejt do të ju lejojnë të zgjidhni një profesion që ju pëlqen. Zgjidhni një vend që do të ju dhe cilësinë e arsimit të përshtaten, dhe kostoja e standardeve të arsimit dhe të jetesës. Regjistrohen në universitet më të mirë dhe të lehtë për të marrë një arsim cilësor. Dhe pastaj të fillojë një karrierë në çdo vend të botës.
E gjithë kjo “EducationBro” mund.