“EducationBro” aktualisht nuk kanë pozicione të hapura. Nuk ka dyshime, very soon we’ll seek for a huge number of employees.

Gjithsesi ne gjithmonë të hapur për sugjerimet tuaja. Na shkruani pse ne duhet të zgjedhin ju dhe ne do të gjeni një pozicion për ju në çdo zonë. Ne gjithmonë nevojë për talentet.