universitetet mjekësore në renditje Rusia 2016


universitetet Top mjekësore në Rusi. Renditja e universiteteve mjekësore

"EducationBro" Magazine sot përgatitur rangut 2016 e universiteteve mjekësore në Rusi për ju. Ne shpresojmë se ky informacion do të ndihmojë studentët ndërkombëtarë për të zgjedhur opsionin më të mirë për të studiuar mjekësi në Rusi. MBBS kurse në Federatën Ruse ka cilësi të lartë dhe tarifat e ulëta të shkollimit.

Ne duket për këtë mundësitë për të rangut (në rend zbritës të rëndësisë):

  • Cilësia e arsimit
  • Shqyrtime të studentëve të huaj rreth universitetit
  • Numri i studentëve të huaj në universitet
  • Modern në mjediset universitare dhe pajisjet
  • Kostoja e arsimit
  • Qyteti ku universiteti është e vendosur
  • Disponueshmëria e internetit dhe sociale faqet. Frekuenca të rejat e tyre.

8. Rostov University Medical State


Rostov University Medical State. MBBS studimore në Federatën RuseKëtu është numri i 8 në të mirë universitetet e mjekësisë të lartë në Rusi 2016. Eshte Rostov University Medical State. Ajo është shumë popullor në mesin e studentëve të huaj. Me të vërtetë ka nevojë për kampuse moderne dhe e saj të internetit dhe rrjetet sociale profilet janë të vjetëruara. Një arsimim i mirë nuk mund të mbulojë çdo gjë. Universiteti duhet të punojnë për imazhin e saj. megjithatë, kjo është një e shkëlqyer vend për të studiuar medicinу në Rusi apo edhe Europe.

 

 

 

7. Krasnoyarsk University Medical State


Krasnoyarsk University Medical State. Studiuar mjekësi në RusiNuk ka dyshime, Krasnoyarsk University Medical State është një nga universitet më të mira në Siberi (Rajoni i Federatës Ruse). Ajo ka të njëjtat probleme si një #7 në renditjen tonë mjekësore. Ne mund të themi, se ky universitet ka ka të njëjtin pozicion në renditjen tonë. Por dikush duhet të jetë më i lartë. Ne të vendosë që KrasSMU është pak më të mirë. Lejon të kontrolloni këtë vitin e ardhshëm.

 

 

 

6. Volgograd University Medical State


Volgograd University Medical State . Studiuar mjekësi në Rusi. Mbbs kurse në Rusi.Volgograd University Medical State pothuajse e njëjtë si RSMU (#8) dhe dhe KrasnSMU (#7). Këto universitete janë pothuajse të njëjta. Edhe studentët opinion janë shumë të afërta. Kështu që, ju mund të zgjidhni betweent këto universitete, duke menduar për shembull,, në lidhje me gjeografinë apo klimën.

 

 

 

5. Novosibirsk State University Medical


Novosibirsk State University Medical. Studiuar mjekësi në Rusi. MBBS kurse në Federatën RuseNjë shumë e universiteteve rusisht mjekësore vendosur në Siberi. Problemi është se studentët e huaj nuk e do klimën Siberian. Por të gjitha këto universitete janë të ftohtë. Kështu që, Novosibirsk State University Medical marrë #5 Pozicioni në tonë universitetet më të mira mjekësore në Rusi 2016.

 

 

 

 

4. Siberian University Medical State


Siberian University Medical State. Studiuar mjekësi në Rusi. Mbbs studimi në RusiSiberian University Medical State ka të njëjtën cilësi të lartë të arsimit, si universitetet e mëparshme. Por ajo ka kampuset më Morden dhe pajisje. Faqja e internetit është edhe më mirë. Studentët e huaj e do këtë universitet, por disa prej tyre nuk më pëlqen klima në Siberi. Pra, kjo është zgjedhja juaj. dosido, Siberian University Medical State është në nga universitetet më të mira në Rusi dhe është #4 në EducationBro Renditja e universiteteve mjekësore në Rusi 2016.

 

3. Pavlov pari Saint Petersburg University Medical State


Pavlov pari Saint Petersburg University Medical StateSaint Petersburg shpesh e quan si kryeqytet kulturor i Federatës Ruse. Dhe ky kapital ka një numër të madh të universiteteve të mëdha. Pavlov pari Saint Petersburg University Medical State është një nga këto universitete. Studentët e huaj e do atë. Ajo ka pajisje moderne dhe të vendosur në qytetin e bukur me numër të madh të vendeve interesante. Cilësia e arsimit gjithashtu është e lartë. SPSMU është zgjedhje e mirë.

 

 

2. Universiteti Russian National Research Mjekësore


Universiteti Russian National Research Mjekësore. Studiuar mjekësi në Rusi. Mbbs studimi në RusiPothuajse e parë. Pak nuk është e mjaftueshme për të fituar. Por çdo vend në renditjen tonë – ky është një rezultat i shkëlqyer. takohet Universiteti Russian National Research Mjekësore #2 në renditjen e universiteteve më të mira mjekësore në Rusi. Studentët e huaj e do atë. Ajo ndodhet në Moskë, kryeqyteti i Federatës Ruse. Ju kurrë nuk do të ndjehen të mërzitshëm në këtë qytet. RNRMU është vend i shkëlqyer për të studiuar mjekësi në Rusi.

 

 

 

1. Moscow University First State Medical


Moscow University First State Medical . Studiuar mjekësi në Rusi. Mbbs studimi në RusiKëtu është universiteti më i mirë mjekësor në Rusi. Është vendi më i mirë për të studiuar MBBS apo të tjerët në Federatën Ruse. Kjo është një e mirë në botë. Eshte Moscow University First State Medical. Ajo është rezultat i “EducationBro Renditja e universiteteve mjekësore në Rusi 2016”. MSMU merr #1.