Pse Studimi në Ukrainë?


Pse Studimi në Ukrainë? Zgjidhni arsimin evropian me standartet të lartë të jetës dhe tarifat e ulëta të shkollimit

Ti e di, çdo vend është uniqiue. Çdo vend do të marrë listën e arsyeve, Pse të zgjidhni atë. Dhe këtu është një listë e arsyeve për Ukrainën. Ti e di pse studimi në Ukrainë tani.

 • Quality Education for all international students

Universitetet ukrainas ka arsim me cilësi të vërtetë të lartë. Një shumë e unviersities ka kurse në fakultetin anglisht ose përgatitore për të studiuar gjuhë ruse ose ukrainase.

 • Kurse njohur globalisht (Evropë, Britani e Madhe, SHBA, Azi, Afrika, KUSH, UNESCO, KËSHILLI EVROPIAN, etj)

Universitetet ukrainas ka e gjithë kjo njeh. diploma juaj do të jetë e shkëlqyer kudo në botë.

 • shkalla Medical njohur nga OBSH, UNESCO, PLAB (Britani e Madhe), USMLE (SHBA), në të gjithë BE-së dhe organizatave të ndryshme ndërkombëtare

Kurse mjekësore është më popullor në mesin e studentëve të huaj Ukraing. Ju mund të studiojë easly MBBS në Ukrainë, sepse ajo do të njihet kudo në Botë.

 • NO anë, IJMB, TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE A.LEVEL, NABTEB

Kjo fjalë janë scarry për numrin e madh të studentëve ndërkombëtarë. Ato do të thotë pagesë shtesë dhe pranimin e vështirë. Por kjo është e lehtë në Ukrainë. Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë të këtij provimeve.

 • JO provimet e pranimit, VETEM CERTIFIKATA SECONDARY SCHOOL për programet Bachelor

Tingëllon si një bisht, por është e vërtetë. pranim të vërtetë e lehtë.

 • pagesa për shkollim paguhet në mbërritjes

Shumë studentë nuk duan të paguajnë para mbërritjes. Këtu ju mund të bëni këtë. i sigurt, ju duhet të paguani për letrën ftesë dhe shërbimet e agjencisë qoftë se ju përdorni atë, por gjithsesi, pothuajse të gjitha paratë që ju do të paguani vetëm pas mbërritjes në Ukrainë. paratë tuaja është i sigurt.

 • me kosto efektive (Arsimi i lirë evropiane)

Duke kërkuar arsimin evropian me tarifat më të ulëta për shkollim? Ja ku eshte. Ukraina ka edukim me të vërtetë të lirë

 • Life Standard Evropian

Ukraina vendosur në qendër dhe lindje të Evropës. Ai është vendi më i madh në Evropë. Këtu është standarteve të vërtetë evropiane e jetës me çmime të ulëta.

 • Perspektivat mirë Job

Ukraina është vend i mirë për fillimin e karrierës

 • Moderuar Klima gjatë gjithë vitit

Harrojeni për të mahnitshme të ftohtë të nxehtë apo të jetës. Të gjitha stinët e vitit janë të bukur në Ukrainë

 • Pasurimi i përvojës për shkak të profesorë nga SHBA, CANADA, Britani e Madhe, etj.

Një numër i madh i universiteteve ka partneritet me SHBA, Kanadaja dhe unviersities evropiane. Kjo është mundësia juaj për të përmbushur proffessors famshme në mbarë botën në Ukrainë me tarifë më të ulët të shkollimit.

 • Shanset e qëndrimit të përhershëm & Zgjidhja në Evropë pas përfundimit të programit të studimit

Eshte e vertete. Të jetë nxënës i mirë dhe ju do të merrni aftësinë për të marrë rezidencën në vend evropian.

 • 100% VISA siguroi për kandidatët meritojnë

Edhe një plus – ju do të 100% merrni VISA në qoftë se ju do të studiojnë në universitet ukrainas.

Në fund të fundit ne vetëm duam të themi, se Ukraina është me të vërtetë e mahnitshme vend me numër të madh të aftësive për studentët ndërkombëtarë. Studimi në Ukrainë dhe ju do të bie në dashuri me të. Vizitojë Ukrainën dhe ju do të nuk kanë nevojë për pyetje “Pse Studimi në Ukrainë?”

UPD: që nga 2016 Procesi i pranimit në universitetet e Ukrainës për studentët e huaj Aviable via Qendra Pranimi ukrainisht.