University Australian Catholic

University Australian Catholic (ACU)

Australian Katolike Details University

Regjistrohen në Universitetin Katolik Australian

Përmbledhje


University Australian Catholic (ACU) është jo-fitimprurëse një publik universitet i financuar nga Qeveria Australiane.

Ajo është e hapur për studentët dhe stafin e të gjitha besimeve.

University Australian Catholic (ACU) angazhohet Traditën Katolike Intelektuale për të sjellë një perspektivë të veçantë për education.We lartë shqyrtuar kulturore, social, Çështjet etike dhe fetare përmes lenteve të traditës katolike Intelektuale në mësimdhënien tonë, hulumtimit dhe të shërbimit.

Me nxitjen dhe avancimin e njohurive në arsim, shëndetësor, tregti, humane, shkencat dhe teknologjitë, ligj, dhe artet kreative, ACU kontribuon në lokale të saj, komunitetet kombëtare dhe ndërkombëtare.

Të diplomuarit tona do të jenë të aftë në fushat e tyre të zgjedhura, etike në sjelljen e tyre, me një zakon të zhvilluar kritik të mendjes, një vlerësim i shenjtës në jetë dhe një angazhim për të shërbyer të mirës së përbashkët.

Kompania e Universitetit Katolik Australian (ACU) miratuar Deklaratën e Misionit (“Misioni i ACU”) në 23 Mund 2014 Takimi vjetor i përgjithshëm.

ACU është një vend i madh për të takuar njerëz dhe kanë përvoja të reja.

Çdo shoqatë kampus studenti pret ngjarje të tilla si barbecues, topa dhe koncerte. Ka gjithashtu klube, shoqëritë dhe sportive ngjarje të tilla si ACU Lojra dhe Universitetit Lojra.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Arsimi dhe Arteve - fusha përfshijnë arsimin, artit dhe humane, studimet globale dhe studime ndërkombëtare të zhvillimit, komunikimit të medias, Shkenca shoqërore, puna rinore, dhe Artet krijuese, artet vizuale dhe design.
  • Shëndeti Shkenca - fusha përfshijnë këshillim, shkenca ambjentale, ushtrimi fiziologji, ushtrimi shkenca, Shendeti mendor, mami, ushqyese, ergoterapi, paramedicine, fizioterapi, shëndetit publik, psikologji, punë sociale dhe patologji të folurit.
  • Ligji dhe Biznes - fusha përfshijnë kontabilitetit dhe financave, administrim biznesi, tregti, Menaxhimi i Burimeve Njerëzore, teknologjisë së informacionit, ligj, drejtuesit, marketingut dhe shëndetin në punë, sigurisë dhe menaxhimit të mjedisit.
  • Teologji dhe Filozofi - të dyja këto disiplina inkurajojnë studentët për të kërkuar diturinë, njohurive dhe e vërteta.


A doni diskutuar Universitetin Katolik Australian ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Australian Katolik në hartën


Foto


Fotografitë: University Australian Catholic zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Australian komente Universitetin Katolik

Join për të diskutuar e Universitetit Katolik Australian.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.