Federata University Australia

Federata University Australia

Federation University Australia Details

Enroll at Federation University Australia

Përmbledhje


Federata University Australia (FedUni) është një nga universitetet kryesore të vendit rajonale. Me një reputacion për rëndësinë dhe përsosmërisë, FedUni ka një traditë të fortë të arsimit dhe aftësimit të ofrimit që përfshin më shumë se 145 vjet. Ne ishim kombi i parë rajonal, universitet multi-sektoriale dhe janë i treti vend i vjetër i arsimit të lartë në Australi.

We offer access to higher education, TAFE, shkollimit të mesëm dhe mundësitë hulumtuese. Me kampuset në Ballarat, Gippsland dhe Wimmera, our programs are also delivered online and via a range of partner institutes across Australia and around the globe.

Federata University Australia ketë rreth 23,000 Studentët ndërkombëtare dhe vendore. Ne jemi të përkushtuar për të shërbyer komuniteteve rajonale Victorian, por kanë një opinion të gjerë kombëtare dhe ndërkombëtare. Federata University Australia ofrojë më të mirë të të dy botëve; kombinuar një traditë të fortë të arsimit të lartë me lirinë dhe dinamizmin që vjen me të qenit universitet multi-sektorial me lidhje të ngushta me industrinë lokale dhe teknologji.

Krijuar diçka të re dhe progresive është gjithmonë emocionuese.

Federata University Australia, or FedUni is Australia’s newest University. It is the culmination of the former University of Ballarat and the Gippsland Campus of Monash University.

Duke ofruar një numër në rritje të programeve terciare, Federata University Australia është krijuar për studentët tanë. Nëse ju jeni një student i tanishëm ose të ardhshëm, nga rajonet ose qytetit, një student Australian ose ndërkombëtare, FedUni is focused on you and your aspirations.

Shumë prej jush mund të jetë i pari në familjen tuaj për të ndjekur universitetin. We welcome all of you to FedUni. Vizioni ynë është që të krijojë një botë të re të mundësive për të gjithë nxënësit, veçanërisht ato në zonat rajonale.

i mirëpritur, dhe ju falënderoj për zgjedhjen FedUni.

Profesor David Battersby
Zëvendëskancelar

shkollat / kolegje / departamentet / Courses / fakultetet


  • Federation Business School
  • Fakulteti i Edukimit dhe Arteve
  • Fakulteti i Shëndetit
  • Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjisë

histori


Federation University Australia’s history goes back to the gold rush era of the 1850s. Tertiary education at Ballarat began with the establishment of the School of Mines and Industries in 1870, making it one of Australia’s oldest tertiary institution. Në 1870 the Founders Hall at the University of Ballarat was built. People such as Redmond Barry who also founded the State Library of Victoria were involved in the original establishment to create an institution of equivalent standing to a university to offer degree level courses at Ballarat.

The School of Mines had two divisionsa tertiary division and a technical division. The tertiary division provided higher education courses such as mining engineering, gjeologji, education and business studies, while the technical division provided such programs as wool classing, plumbing and bricklaying. The organisation remained in that form until the 1960s when it was split into two institutions. The School of Mines remained intact offering technical and secondary level programs, while the tertiary division became Ballarat Institute of Advanced Education.

n the 1970s the Ballarat Institute of Advanced Education was renamed Ballarat College of Advanced Education (Ballarat CAE). The Dawkins Revolution of the late 1980s saw a merger of large metropolitan colleges of advanced education with universities, and although the College struggled with the options, it chose to remain as a CAE.

Although Ballarat CAE chose not to merge with a university, the University of Melbourne allowed Ballarat CAE to become an affiliated college of the University. Sa i përket 1989, the name of Ballarat CAE was changed toBallarat University College, an affiliated College of the University of Melbourne“, the actual name used on graduatestestamurs.

Desiring to be an entity in its own right, the university was formed by the passage of an Act of the Victorian Parliament in 1994, from the Ballarat College of Advanced Education.

It subsequently merged with the Ballarat School of Mines and Industries (1870) and the Horsham-based Wimmera Institute of TAFE në 1998 to create a larger University.

në shtator 6, 2013, the Victorian Parliament passed legislation to establish Federation University Australia, comprising the University of Ballarat as well as the former Gippsland campus of Monash University.

New students commencing their studies at the Gippsland campus from 2014 will study under Federation University Australia. Current students at the campus will be able to complete their degree as a Monash University student.


A doni discuss Federation University Australia ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Federation University Australia on Map


Foto


Fotografitë: Federata University Australia zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Federation University Australia reviews

Join to discuss of Federation University Australia.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.