Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology Australisë

Swinburne Universiteti i Teknologjisë Details

Regjistrohen në Swinburne University of Technology

Përmbledhje


Swinburne University of Technology (shpesh i quajtur thjesht Swinburne) bazohet një universitet publik Australian në Melburn, Victoria. Kampusi kryesor i saj është e vendosur në Hawthorn, një periferi të Melburnit cili ndodhet 7.5 km nga qarkut qendror të biznesit Melbourne.

Swinburne shkon pesë kampuset; në total, Swinburne ka 60,000 studentët.

Përveç kampusin kryesor të saj Hawthorn, Swinburne ka kampuset në zonën metropolitane Melburnit në Wantirna dhe Croydon. Swinburne gjithashtu ka një kampus në Sarawak, Malaysia.

Në 2016, Swinburne u rendit për herë të parë në renditjen QS për punësimin tonë të klasit botëror universitar. QS diplomuar Punësueshmëria Renditja e janë të bazuara në normat e diplomuar punësimit dhe partneriteteve midis universiteteve dhe punëdhënësve. Kjo renditje përforcon Swinburne si një universitet që ofron rezultate praktike të karrierës për të diplomuarit e saj.

Pozicioni i Swinburne si një universitet të klasit botëror është njohur në 2016 Top Times Higher Education-së 100 Shumica universitetet ndërkombëtare Renditjen. Krahas shfaqjes dytë rresht Swinburne-it në 2015 QS Top 100 në 50, këto renditjen përforcojnë Swinburne si një universitet me një thellësi prej ekspertizës në mësimdhënie dhe hulumtim, si në Australi dhe ndërkombëtarisht.

Swinburne u rendit edhe një i lartë në botë 400 universitetet me prestigjioze 2015 Renditja akademike e universiteteve botërore (ARWU). Swinburne të arritur një të lartë 75 renditur në ARWU në fushën e inxhinierisë civile.

Swinburne u emërua një nga lartë në botë 400 universitetet me renditjen Times Arsimit të Lartë Universitare Botërore 2014-2015. Në 2016, Swinburne u rendit sërish të larta Times Arsimit të Top 100 në 50 renditjen, një indeks i universiteteve më të mira në botë nën moshën 50.

Swinburne ka qenë gjithashtu i njohur si ka një nga shkollat ​​më të mira të projektimit në botë nga 2016 QS Botërore Renditja e Universiteteve nga Subjekti. Universiteti është një nga vetëm tre institucioneve në Melburn të jetë e shënuar në krye 50 për zonën Art dhe Dizajn subjektit.

Swinburne është një botë-renditur dhe të njohur ndërkombëtarisht universitetit në Melburn. Ne e pajisim studentët tanë me njohuritë dhe aftësitë që ata kanë nevojë për të krijuar karrierë të suksesshme përmes mësimdhënies me cilësi të lartë dhe angazhimit të industrisë.

Melbourne është një destinacion i madh, në të cilën për të jetuar dhe të studimit. Qyteti u emërua qyteti më i jetueshëm në botë nga Indeksi Global Liveability e Njësisë për Informacionin Ekonomik (2011-14).

1. Një universitet botëror renditet

Swinburne është renditur në krye 400 universitetet në botë dhe në krye 75 universitetet në botë në fushën e inxhinierisë civile nga renditjen Akademike të Universiteteve të Botës 2015/2016. Ne prodhimin e hulumtimit të shquar dhe të vazhdojë të investojë në infrastrukturën kërkimore.

Swinburne u rendit sërish si një nga universitetet më të mira në botë nën moshën 50 nga 2016 Times Arsimit të Lartë 100 në 50 Renditjen dhe 2015 QS Top 100 në 50 renditjen. Kjo mbështetet nga renditjen tonë si një universitet botëror renditet për punësimin e të diplomuarve dhe një nga universitetet më të ndërkombëtare të botës.

Swinburne ka qenë gjithashtu i njohur si ka një nga shkollat ​​më të mira të projektimit në botë nga 2016 QS Botërore Renditja e Universiteteve nga Subjekti. Universiteti është një nga vetëm tre institucioneve në Melburn të jetë e shënuar në krye 50 për zonën Art dhe Dizajn subjektit.

2. Shërbime mbështetëse për studentët ndërkombëtarë

Në Swinburne ne ofrojmë shumë shërbime për t'ju ndihmuar të arritur qëllimet tuaja akademike dhe për të përmirësuar jetën tuaj si student.

Ne kemi agjentë në të gjithë botën për të ndihmuar ju zgjidhni kursin e duhur. Nëse ju jeni në Melburn, ne ofrojmë një-në-një emërime në mënyrë që ju mund të flisni me një këshilltar kurs për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Ne kujdesemi për mirëqenien tuaj në Swinburne. Ne kemi kushtuar Këshilltarët e studentëve ndërkombëtarë të cilët mund të japin këshilla për nevojat akademike dhe personale. Ata mund të ju ndihmojë mbështetje qasje studimore, shërbimet shëndetësore dhe këshillim.

3. mësimi Quality

Në Swinburne ju do të mësojnë nga stafi shumë përvojë. Kurset tona të sigurojë qasje ndaj mundësive që ju lejon për të mësuar në mënyra të reja.

lidhjet tona të ngushtë me industrinë thotë Kurset tona janë relevante dhe deri në datën. Shumë nga kurset tona janë të njohura nga organizatat profesionale dhe ata ju ofrojnë përvoja të paçmueshme në të gjitha nivelet e studimit.

4. Përgatitja për karrierën tuaj

Swinburne është e njohur për prodhimin diplomuarit të cilët janë të gatshëm për punësim. Ne ofrojmë një gamë të programeve që shtrihen përtej asaj që keni mësuar në klasë për të përgatitur jeni për karrierën tuaj. ato përfshijnë:

 • karriera dhe shërbimet e punësimit
 • Projektet me industrinë
 • Programet afatshkurtra ndërkombëtare e studimit
 • Leadership Student dhe Program Volunteer.

5. objektet fantastike

Kampusi ynë Hawthorn ka shtet-e-artit-laboratorët dhe të objekteve mësimore në Qendrën e teknologjive të përparuara dhe të prodhimit të avancuar dhe Design Center. Ka on-kampus strehim dhe kampus është e lehtë të arritshme me transport publik. Një varg i shërbimeve është gjithashtu në dispozicion në kampus, përfshirë karrierës dhe shërbimet shëndetësore.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


Fakulteti i Biznesit dhe Ligjit:

 • Shkolla e Biznesit Swinburne
  • Departamenti i Kontabilitetit të, Ekonomi dhe Financa
  • Departamenti i Teknologjisë të Biznesit dhe ndërmarrësi
  • Departamenti i Menaxhimit dhe Marketingut
 • Swinburne School Ligji
 • Fakulteti i Shëndetit, Arte dhe Projektimi:
  • Shkolla e Arteve, Shkenca Sociale dhe Humane
   • Departamenti i shkencave të edukimit dhe Sociale
   • Departamenti i Filmit dhe Animation
   • Departamenti i Medias dhe Komunikimit
  • Shkolla e Dizajnit
   • Departamenti i Dizajnit të Komunikimit dhe Digital Media Dizajn
   • Departamenti i Arkitekturës së Brendshme dhe Dizajnit Industrial
  • Shkolla e Shkencave të Shëndetit
   • Departamenti i Shëndetësisë dhe mjekësore Shkencave
   • Departamenti i Shkencave Psikologjike
   • Departamenti i Statistikave, Data Shkencës dhe Epidemiologjia
  • Instituti Kombëtar i Arteve Cirku Australisë (Nica)
 • Fakulteti i Shkencave, Inxhinieri dhe Teknologji:
  • Shkolla e Shkencës
   • Departamenti i Kimisë dhe Bioteknologji
   • Departamenti i Matematikës
   • Departamenti i fizikës dhe astronomisë
  • Shkolla e Inxhinierisë
   • Departamenti i Aviacionit
   • Departamenti i Ndërtimtarisë dhe Ndërtimit
   • Departamenti i Inxhinierisë Mekanike dhe produkt projektimit inxhinieri
  • Shkolla e Software dhe Inxhinierisë Elektrike
   • Departamenti i Shkencave Kompjuterike dhe Inxhinieri Software
   • Departamenti i Telekomunikacionit, elektrik, Robotics dhe Inxhinieri biomjekësore

histori


Swinburne Universiteti i Teknologjisë ka origjinën e vet në rrethinat lindore Kolegjit Teknik, e cila është themeluar në 1908 në periferi Melbourne të Hawthorn nga ana e nderuar George Swinburne. Në 1913, institucioni ndryshoi emrin e saj për të Swinburne Kolegjin Teknik. Instituti arritur statusin e universitetit në 1 korrik 1992 pas kalimit të Universitetit të Swinburne i Aktit Teknologjisë 1992.

Si pasojë e reformave Dawkins për arsimin e lartë Australian në fillim të viteve 1990, universiteti ka filluar shpërndarjen në periferi të Prahran përmes bashkimit në 1992 me Victoria College (më parë Instituti Prahran e TAFE), e cila qëndronte në vendin e instituteve të parë Victoria-s trajnimit, mekanikë Prahran’ institut.

Në 1997, Swinburne hapi një kampus në Lilydale, Victoria. Në 1998, ajo u bashkua me Institutin e Lindjes së jashtme të TAFE dhe filloi vepron nga kampuset në Croydon dhe Wantirna.

Në 1999, Swinburne themeluar Institutin Kombëtar të Circus Arteve (Nica).

Në 2000, universiteti hapi një kampus në Sarawak, Malaysia, si një partneritet në mes të universitetit dhe Qeverisë së Shtetit Sarawak.

Ne shkurt 2011, universiteti hapi Qendrën e teknologjive të përparuara, një 22,000 Ndërtesa metër katror i dizajnit modern arkitektonike në kampusin e saj Hawthorn, i njohur lokalisht si “Ndërtesa djathë rende”.

Pas një seri e shkurtimeve të financimit të shpallura nga Qeveria Victorian për arsimin profesional në maj 2012, Swinburne njoftoi se do të mbyllë Lilydale dhe Prahran kampuset e saj. Lilydale kampus mbyllur zyrtarisht më 1 korrik 2013. Në gusht 2013 universiteti njoftoi se kishte nënshkruar një Memorandum Mirëkuptimi me Institutin Veriore Melbourne të TAFE për të shitur kampusin e saj Prahran të NMIT me efekt nga 2014.


A doni diskutuar Swinburne Universiteti i Teknologjisë ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Swinburne Universiteti i Teknologjisë në hartën


Foto


Fotografitë: Swinburne University of Technology zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Swinburne University of komente Teknologjisë

Join për të diskutuar i Swinburne University of Technology.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.