Universiteti i Notre Dame Australisë

Universiteti i Notre Dame Australisë

Universiteti i Notre Dame Australi Details

Regjistrohen në Universitetin e Notre Dame Australi

Përmbledhje


Universiteti i Notre Dame Australisë (është. 1989) është një universitet katolik kombëtare me më shumë se 11,000 Studentët të gjithë kampuset e saj në Fremantle dhe Broome, Western Australia, dhe Sydney në New South Wales.

Notre Dame është një nga më të lartë të vlerësuarat universitetet në vend me një nga normat më të larta të punësimit të diplomuar (79%).

Universiteti ka marrë vlerësime të 5-star nga të diplomuarit për nëntë vitet e fundit në 'mësimdhënie cilësore ", 'Aftësitë Generic' dhe 'Graduate Kënaqësi e plotë "në të mirë të Universiteteve Guide. Për dy vitet e fundit, Notre Dame ka marrë edhe vlerësimet 5-star në kategoritë 'diplomuar filluar Paga "dhe" Marrja e një-kohë të plotë Job ".

Universiteti i Notre Dame Australia është një universitet të veçantë kombëtare katolike me më shumë se 11,000 Studentët të gjithë kampuset e saj në Fremantle, Broome dhe Sydney.

Studentët janë zemra e Notre Dame dhe mbështeten për të zbuluar dhe për të zhvilluar dhuntitë dhe talentet e tyre.

Procesi i pranimit unike Notre Dame konsideron të gjithë personin dhe shkon përtej një rezultat të vetëm marrjen e dikujt cilësitë personale dhe të shërbimit të komunitetit në konsideratë.

Siç u theksua në objekte të Universitetit, Notre Dame ofron një kujdes të shkëlqyer standarde ofpastoral për studentët dhe trajnime për profesione dhe është një nga më të lartë të vlerësuarat universitetet në Australi me një normë kryesor diplomuar punësimit të 79% (mbi mesataren kombëtare 69%).

 

Një gamë e Arsimit Profesional dhe Trajnime (VET) janë ofruar edhe në Campus Broome në arsim, Shëndeti dhe Nursing.

Në qendër të përvojës së studimeve në Notre Dame është Core Curriculum, e cila inkurajon nxënësit për të shqyrtuar pyetjet më të thella të jetës dhe të mendojnë përmes besimeve dhe zgjedhjet e tyre, tani dhe në të ardhmen.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Arts & Shkenca - arkeologjia, studimet Aboriginal, shkenca e sjelljes, këshilla, histori, gazetari, politikë, drejtësisë sociale dhe studimet teatrale
 • biznes - Kontabiliteti, ekonomi, financë, marketing, lidhje me publikun, sport dhe rekreacion menaxhimit
 • arsim - femijeria e hershme, fillor dhe të mesëm
 • Shëndeti Shkenca (Fremantle Campus vetëm) - Rekreative në natyrë, promovimin e shëndetit, stërvitje dhe sport shkenca, shëndetit dhe të edukimit fizik dhe të shkencës bio
 • ligj
 • mjekësi (hyrja diplomuar vetëm)
 • ushqyese & Mami
 • filozofi & teologji
 • fizioterapi (Fremantle Campus vetëm) - Duke përfshirë një kurs të ri pasuniversitar në djegur dhe traumës rehabilitimit (në dispozicion online)
 • Pathways - Hyrja alternative dhe akademike e programeve që mundësojnë janë gjithashtu në dispozicion
 • VET (Broome Campus vetëm) - edukimi, shëndetësore dhe komunitetit dhe pleqsh

histori


Universiteti u themelua në 1989 nga presidenti dhe zëvendës-kancelari, Reverend David T. lidhje, i cili vazhdoi duke shërbyer si dekan i shkollës ligjit të universitetit gjatë dy viteve që u desh për të krijuar Notre Dame Australia. Peter Tannock sukses Lidhje dhe ka shërbyer si zëvendës-kancelari, zgjerimin e operacioneve të universitetit të Sidneit dhe veriperëndim Western Australia, dhe zgjerimin e shkollave të universitetit. Celia Hammond, një avokat, u emërua si e tretë zëvendës-kancelari i universitetit në 2008. Hammond ishte më parë kreu i shkollës ligjit të universitetit në Fremantle dhe u shpreh në fjalën e saj përurimit se njohuritë dhe të mësuarit duhet të jetë brenda kornizës së njerëzimit në mënyrë që të sigurohet që studentët të kenë dashuri dhe respekt për botën, jo vetëm dituri.


A doni diskutuar në Universitetin e Notre Dame Australisë ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti i Notre Dame Australisë në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti i Notre Dame Australisë zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Universiteti i Notre Dame komente Australi

Bashkohen për të diskutuar për Universitetin e Notre Dame Australi.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.