i vogël 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit

i vogël 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit

i vogël 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit Details

Regjistrohen në Lille 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit

Përmbledhje


i vogël 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit është një nga më të madhe në Evropë.
Në zemër të Lille, një i ri, qytet i gjallë, Kryeqyteti Evropian i Kulturës në 2004, i vogël 2 Universiteti ofron nxënësve të saj një edukim me cilësi të lartë brenda normave të reja evropiane të licencës (beqar), Master dhe Doktoratë, duke siguruar mundësi maksimale suksesin e ardhshëm në vendin e punës.

Universiteti ynë tërheq dimensionin e saj ndërkombëtar nga pasurinë dhe shumëllojshmëri të kurseve të saj. Ajo mbështetet në një 4 historia e shekullit kërkim të cilit për përsosmëri vazhdon.

Lidhur me organizatat e mëdha kombëtare të kërkimit, Universiteti bashkon studiues me famë botërore në laboratorët e pajisur me teknologjinë më të fundit.

Mirë se vini në Universitetin tonë, nuk është një vend për ju këtu shumë ...

Xavier Vandendriessche, president

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Instituti Universiteti i Teknologjisë (I.U.T.) kurse universitare
 • Menaxhimi University Professional Institute Retail (I.M.D.)
 • Shkolla e Biznesit (E.S.A.)

fakultetet juridike

 • Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Sociale
 • IEP Sciences-Po Lille Instituti i Studimeve Politike (I.E.P.) Shkenca Po Lille]
 • Instituti i përgatitjes për Administratë të Përgjithshme (I.P.A.G.)
 • Instituti i Shkencave të Punës (I.S.T.)
 • Instituti i Ndërtimit, Mjedis dhe Planifikim Urban (I.C.E.U.)
 • Instituti i Studimeve Gjyqësore (I.E.J.)
 • Instituti i Kriminologjisë
 • Cambrai Center University
 • Doktoraturës Shkolla e Shkencave Juridike, Ekonomi dhe Politikat e Menaxhimit

fakultetet e shëndetit

 • Fakulteti i Mjekësisë Henri Warembourg
  • Doktoraturës Shkolla e Biologjisë dhe Shëndetit
  • Instituti i Mjekësisë Ligjore (I.M.L.)
 • Fakulteti i Shkencave Biologjike dhe farmaceutike
 • Fakulteti i Kirurgjisë Dentare
 • Lille Engineering Instituti i Shëndetit (I.L.I.S.)
 • Instituti Pharmaceutical Kimi Albert Lespagnol (I.C.P.A.L.)
 • Instituti i fjalës “Gabriel DECROIX”


A doni diskutuar Lille 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


i vogël 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit në hartën


Foto


Fotografitë: i vogël 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

i vogël 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe komente ligjit

Bashkohen për të diskutuar i Lille 2 Universiteti i Shëndetësisë dhe Ligjit.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.