Braunschweig Universiteti i Teknologjisë

Braunschweig Universiteti i Teknologjisë

Braunschweig Universiteti i Teknologjisë Details

Regjistrohen në Braunschweig University of Technology

Përmbledhje


Mirë se vini në Technische Universität Braunschweig!

Ky seksion përfshin një mori të informacionit në lidhje me veten: Zhvillimi historik i TU Braunschweig, këmbë e saj tani, dhe planet e saj strategjike për zhvillimet e ardhshme.

Në disa raste mund të kemi nevojë të ju drejtojë te informacionit i cili është në dispozicion në gjuhën gjermane vetëm. Ne kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim kjo mund të shkaktojë.

 • TU Braunschweig ofron nxënësve të saj një edukim të shkëlqyer dhe trajnime për aftësitë e butë - dhe mundësitë në këtë mënyrë të shquar të punës, sidomos në industrinë e, shkencat dhe në institucionet arsimore.
 • Mësimi në klasë të parë dhe kushtet tërheqëse e studimit janë komponentet kryesore të imazhit TU Braunschweig.
 • Kurset tona janë të udhëzuar nga hulumtimet tona dhe për të dhënë të gjerë, në thellësi bazat, si dhe duke ofruar mundësi të ndryshme për specializimin individual. Ne gjithashtu praktikë transfertat e njohurive përmes arsimit të mëtejshëm kërkimore të orientuara.
 • Ne përpiqemi për të vazhdimisht të çuar përpara cilësinë e mësimdhënies tonë përmes përfshirjes së studentëve tanë, dhe ne inkurajojmë risi në mësimdhënie.
 • Për ta bërë këtë, ne punojmë si një ekip dhe në projekte të shumta të bashkëpunimit të dy brenda TU Braunschweig, si dhe me universitetet e tjera dhe institucione kërkimore (kombëtare dhe ndërkombëtare), Shkollat ​​dhe kompanitë.
 • Ne zhvillimin e kurseve të veçanta të studimit, në bashkëpunim me partnerët tanë.
 • Ne nxisin bashkëpunimin e objekteve të centralizuara dhe të decentralizuara për të përmirësuar vazhdimisht cilësinë e studimeve dhe mësimdhënies që ne ofrojmë dhe për të lehtësuar proceset e studimit. Ne ofrojmë shërbime dhe këshilla për studentët tanë dhe për të gjithë të interesuar për të studiuar në TU Braunschweig.

 

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 1. Carl Friedrich Gauss School – Fakulteti i Matematikës, Shkenca Kompjuterike, Administrim Biznesi, ekonomi, dhe Shkenca shoqërore
  • Matematikë
  • Shkenca Kompjuterike
  • Administrim Biznesi dhe Ekonomi
  • Shkencat shoqërore
 2. Shkencat e jetes
  • biologji
  • Bioteknologji
  • kimi
  • Kimi Food
  • farmaci
  • psikologji
 3. arkitekturë, Inxhineri, dhe Shkenca mjedisore
  • arkitekturë
  • Inxhineri
  • Inxhineri dhe Administrim Biznesi
  • Inxhinieri e Mjedisit
  • Geoecology
 4. Inxhinieri mekanike
  • Inxhinieri mekanike (aeronautike, automobilistik, industrial, energji & proces)
  • Inxhinieri Mekanike dhe Administrim Biznesi
  • inxhinieri biologjike
 5. inxhinieri elektrike, Teknologjia e informacionit, fizikë
  • inxhinieri elektrike
  • Teknologjia e informacionit
  • fizikë
 6. Humane dhe Shkencave Arsimore


A doni diskutuar Braunschweig Universitetin e Teknologjisë ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Braunschweig Universiteti i Teknologjisë në hartën


Foto


Fotografitë: Braunschweig Universiteti i Teknologjisë zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Braunschweig Universiteti i Teknologjisë komente

Bashkohen për të diskutuar të Braunschweig University of Technology.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.