University financiar në Qeverinë e Federatës Ruse

University financiar në Qeverinë e Federatës Ruse

University Financial nën Qeverisë së Federatës Ruse Details

Regjistrohen në Universitetin Financiar në bazë të Qeverisë së Federatës Ruse

Përmbledhje


Universiteti financiare ka qenë gjithmonë i njohur për cilësinë e arsimit profesional të parashikuar. Për shumë dekada të diplomuarit tanë kanë qenë thelbi dhe elita e sistemit financiar dhe ekonomik të vendit. Midis tyre janë ministrat e financave dhe zëvendësministrat e financave të Bashkimit Sovjetik dhe Rusisë, politikanët, akademikë, biznesmenët, Krerët e shtetit dhe komerciale bankat, kompanitë industriale dhe financiare, rektorët e universiteteve të mëdha të huaja.

Suksesi dhe arritjet e tyre janë dëshmia më e mirë e autoritetit të Universitetit Financiar, cilësia dhe konkurrenca e programeve të tij të trajnimit.

Një grup i alumni Akademisë nisur një vendim për të ngritur një fond dhunti me të gjitha të ardhurat e saj të përdoren për të financuar programet e zhvillimit të institucionit, për të përmirësuar objektet e saj, zbatimin e projekteve të ndryshme të reja, rritjen e cilësisë së arsimit, dhe kështu me radhë.

Kryetari i Bordit të Besuar të Fondit Endowment është A.L. Kudrin, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Financave të Federatës Ruse.

Sot Universiteti Financial është kompleks më i madh arsimore dhe kërkimore, një nga qendrat kryesore arsimore dhe kërkimore të Rusisë në fushën e financave, kredi, Menaxhimi Financiar, sigurim, taksat dhe tatimet, Kontabiliteti, Analiza dhe auditimit, marrëdhëniet ekonomike ndërkombëtare, Analiza e rrezikut, menaxhimin e krizave, metodat matematikore në ekonomi, administrata publike dhe komunale, ligjit dhe shkenca politike.

Universiteti Financiar përbëhet nga një rrjet të tërë të degëve rajonale - filialet dhe zyrat e përfaqësimit, si dhe Ekonomisë dhe Financave dhe kolegje. Numri vjetor i nxënësve në Universitetin është më shumë se 30 mijë, me dhjetra e mijëra specialistëve duke marrë kurse të zhvillimit profesional.

Për të qenë gjithmonë në krye, jo vetëm për të përmbushur sfidat e kohës, por edhe për të përcaktuar thirrjen e herë - kjo është vizioni ynë i suksesit. programet tona të bëjë më të arritjeve të shkencës moderne kombëtare dhe të huaj ekonomike, dhe teknologjitë e fundit arsimore janë aplikuar gjerësisht në procesin akademik. Ne jemi duke punuar për të përmirësuar sistemin e arsimit gjatë gjithë jetës, duke përfshirë trajnime të specializuara parauniversitar për nxënësit, Trajnimi për specialistët me arsim të mesëm profesional, Universiteti bachelor universitare së dhe programe të gradës master), arsimi pasuniversitar (Doktoratës dhe të doktoraturës studimet), Arsimi i dytë më i lartë profesional (një shumëllojshmëri të rikualifikimit dhe zhvillimit profesional programeve për specialistët), programet e edukimit të biznesit.

orientimi praktik i arsimit është veçanërisht e rëndësishme për një ekonomist sot. Kjo është arsyeja pse Universiteti vë theks të veçantë në angazhimin e praktikuesit me përvojë në cilësinë e ligjëruesve. Krerët e bankave, sigurimit dhe të auditimit të kompanive, si dhe struktura të mëdha financiare dhe industriale të punojnë me nxënësit tanë.

 

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


Fakulteti i Financave dhe Kreditimi

Ofron trajnime në Ekonomi me kualifikim (shkallë) Bachelor i Ekonomisë, i madh i Financave dhe Kreditimi

Fakulteti i Menaxhimit Financiar

Ofron trajnime në menaxhim me kualifikim (shkallë) Bachelor i Menaxhimit, Menaxhimi i madh financiar

Fakulteti i Menaxhimit

Ofron trajnime në:

  • Menaxhimi me kualifikim (shkallë) Bachelor i Menaxhimit,
    Shteti i madh dhe qeverisjen komunale, Menaxhimi i Projekteve

Fakulteti i metodave matematikore në Ekonomi dhe analizave të rrezikut

Ofron trajnime në disiplinat e mëposhtme:

  • Matematikë e Aplikuar dhe IT Technologies me kualifikim (shkallë) Bachelor i matematikës të Aplikuara dhe Informatikë, Analist i madh financiar
  • Informatika e Aplikuar me kualifikim (shkallë) Bachelor i Informatikës Aplikuara, i madh matematike dhe informacion mbështetje të Aktiviteteve Ekonomike

Fakulteti i Taksave dhe Tatimeve

Ofron trajnime në Ekonomi me kualifikim (shkallë) Bachelor i Ekonomisë, Taksat kryesore dhe Tatimet

Fakulteti Kontabilitetit dhe Auditimit të

Ofron trajnime në Ekonomi me kualifikim (shkallë) Bachelor i Ekonomisë, Kontabiliteti i madh, Analiza dhe Kontrollit

Fakulteti i Marrëdhënieve Ndërkombëtare Ekonomike

Ofron trajnime në Ekonomi me kualifikim (shkallë) Bachelor i Ekonomisë, Ekonomia e mëdha botërore

Fakulteti Ndërkombëtar Ekonomi

Ofron trajnime në Ekonomi (Bachelor)

Fakulteti i Drejtësisë më shumë

Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Politike më shumë

Ofron trajnime në disiplinat e mëposhtme:

  • Ligji me kualifikim (shkallë) Bachelor i Drejtësisë, Ligji i madh Publik, dhe mundësinë për të bërë master me kualifikim (shkallë) Master i së Drejtës
  • Shkenca Politike me kualifikim (shkallë) Bachelor i Shkencave Politike, madh Shkenca Politike, dhe mundësinë për të bërë master me kualifikim (shkallë) Master i Shkencave Politike

Fakulteti Finance International më shumë

Ofron trajnime në Ekonomi me kualifikim (shkallë)

(Bachelor i Ekonomisë), Ekonomia e mëdha botërore, dhe mundësinë për të bërë master me kualifikim (shkallë) Master i Ekonomisë

Lista e Departamentet e FINANCial universitet

1.“RISK Analiza dhe Siguria ekonomike”
2.
“Auditimi dhe Kontrolli”
3.
“Bankat dhe Menaxhimi Bank”
4.
“Kontabiliteti”
5. “Edukimi financiar dhe Corporate Social përgjegjësi

6.
“shtet, Qeverisja komunale dhe Corporate”
7.
“Ligji civil”
8.
“Monetare dhe Marrëdhëniet e kreditit dhe Politika Monetare”
9.
“Menaxhimi i investimeve”
10.
“Informatika dhe Programim”
11.
“Teknologjitë e informacionit”
12.
“Makroekonomia dhe rregullimin makroekonomik”
13.
“Matematikë”
14.
“Modelimi matematik i proceseve ekonomike”
15.
“Monetar Ndërkombëtar dhe Marrëdhëniet Financiare”
16.
“drejtuesit”
17.
“Ekonomi Global dhe Biznes Ndërkombëtar”
18.
“Taksat dhe Tatimet”
19.
“Vlerësimi dhe Menaxhimi i Pronës”
20.
“Shkenca Politike”
21.
“Ligji i biznesit, Procesi civil dhe Arbitrazhit,”
22.
“Matematikë e Aplikuar”
23. sociologji

24
.
“sigurim”
25.
“Teoria e probabilitetit dhe statistika matematike”
26.
“Ligji Financial”
27.
“Tregjet financiare dhe Inxhinieri Financial”
28.
“Menaxhimi Financiar”
29.
“financë”
30.
“Ekonomi dhe Menaxhimi i Krizave”
31.
“Analiza ekonomike”
32.
“Disiplinat shtetërore-juridike”
33.
“marketing”
34.
“Mikroekonomia”
35.
“ekonominë rajonale”
36.
“Sistemet Analiza në Ekonomi”
37.
“të dhëna statistikore”
38.
“Teoria dhe Historia e Shtetit dhe Ligjit”
39.
“Ligji i krimit”
40.
“Gjuha angleze”
41.
“Gjuhë të huaja”
42.
“Psikologjia e Aplikuar”
43.
“Gjuha ruse”
44.
“Ingosstrakh”
45.
“filozofi”
46.
“Historia ekonomike”
47. më i lartë shkollë e Publik administratë: “Shërbim publik”

48. institut i Administrimit të Biznesit dhe biznes “Inovative drejtuesit”
49. ndërkombëtar shkollë i Biznesit “Business Innovative”
50. publik-
privat”
51. KPMG

52. Shoqata e Bankave ruse. Moderne Technologies bankare ”
53. Trajnim Zyrtar Reserve

54. “Edukimi fizik”

 

histori


1919 - i pari në Rusi institucion arsimor i arsimit të lartë i specializuar në sektorin e financës u themelua - Moscow Instituti i Financave dhe Ekonomisë

1934 - Instituti Moska i kredisë dhe Ekonomisë u themelua

1946 - Instituti Moska i Financave dhe Ekonomisë u bashkua me Institutin e Moskës e kredisë dhe Ekonomisë dhe u bë Instituti i Financave Moskës

1991 - Akademia State Financiare

1992 - Akademia e Financave nën Qeverinë e Federata Ruse

që nga 14.07.2010 - Universiteti Financiar në bazë të Qeverisë i Federatës Ruse


A doni diskutuar Universitetin Financiar nën Qeverisë së Federatës Ruse ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Financial nën Qeverisë së Federatës Ruse në hartë

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

University Financial nën Qeverinë e rishikimeve të Federatës Ruse

Join për të diskutuar e Universitetit Financiar në bazë të Qeverisë së Federatës Ruse.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.