Krasnoyarsk University Medical State

Krasnoyarsk University Medical State. Studiuar mjekësi në Rusi

Krasnoyarsk State Medical University Details

Enroll at Krasnoyarsk State Medical University

Përmbledhje


Krasnoyarsk University Medical State është një nga universitetet më të mira jo vetëm në Siberi dhe në Lindjen e Largët, por edhe në Rusi. diplomuarit tanë punojnë në të gjithë botën, duke përfshirë Antarktik. Me shume se 30 marrëveshjet e bashkëpunimit ndërkombëtar janë nënshkruar me universitetet e vendeve të tjera.

University Medical Krasnoyarsk State ishte i pari për të futur dhe për të vërtetuar sistemin e menaxhimit të cilësisë, dhe ne 2007 kemi marrë diplomën e konkurrencës All-rus "Sistemi i cilësisë së Përgatitja e diplomuar të institucioneve arsimore të Arsimit Profesional". Në 2008 universiteti fitoi konkursin "Sistemi i Specialistët e Trajnimit Quality Assurance". Në 2009 KrasSMU është përfshirë në regjistrin e "Institucionet 100 Shkarko arsimit të lartë të Rusisë". Në 2010 marrëveshja e bashkëpunimit është nënshkruar me Federatën Botërore për Edukimin Mjekësor (WFME) dhe Shoqata për Edukimin Mjekësor në Evropë (AMEE). Në 2011 Universiteti është renditur si një prej të nivelit të lartë të universiteteve të Rusisë dhe është përfshirë në Regjistrin Kombëtar të institucionet kryesore arsimore të Rusisë. Në të njëjtin vit kemi fituar konkursin All-ruse "Healthy Lifestyle Institucioni i Arsimit të Lartë". Në 2012 dhe ne 2014 universiteti ynë u bë fitues i konkursit All-rus "Arsimore Programet më të mirë të inovative Rusisë".

Disa shkencëtarët tanë janë shpërblyer me Çmimin e Federatës Ruse Qeverisë dhe Çmimin e Presidentit të Federatës Ruse për të shkencëtarëve të rinj në fushën e shkencës dhe teknologjisë.

Krasnoyarsk University Medical State punon shumë për të siguruar që çdo nxënës që hyn në Krasnoyarsk University Medical State emëruar pas Prof.. V.F Voino-Yasenetsky do të marrin arsimim më të mirë.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Faculty of Basic Medical Education
  • Fakulteti i Mjekësisë
  • Fakulteti i Pediatrisë
  • Institute of dentistry
  • Fakulteti i Farmacisë
  • Department of Clinical Psychology
  • Psychological center
  • Department of Medical Cybernetics and Control in Health Care
  • Faculty of pre-university and continuous vocational training
  • Branch training towards social work

histori


Krasnoyarsk State Medical Institute was established November 21, 1942 decision of the All-Union Committee on Higher Education at the Council of People’s Commissars and the People’s Commissariat of Health of the USSR by the merger evacuated to Krasnoyarsk Voronezh Dental Institute, part of the 1st Leningrad Medical and 2-First Leningrad Medical Institute, as well as the Leningrad pediatric Institute and the Leningrad Institute of Dentistry. [2]

In the first issue of students KSMI was fifty-one doctor.

Prior to 1958, the Institute was the only training program – Mjekësi e Përgjithshme, në 1958, pediatric faculty was opened.

Në 1978, the Dental School has been opened.

Në 1992-2013 vjet, the graduates of higher nursing education faculty.

Në 2006, the Faculty of Pharmacy was opened.

Në 2010, the Department of Clinical Psychology was opened

Në 2011, medical cybernetics faculty was opened.


A doni discuss Krasnoyarsk State Medical University ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Krasnoyarsk State Medical University on Map


Foto


Fotografitë: Krasnoyarsk University Medical State zyrtari Facebook
Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Krasnoyarsk State Medical University reviews

Join to discuss of Krasnoyarsk State Medical University.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.