Moska Fuqia Instituti Inxhinieri

Moska Fuqia Instituti Inxhinieri

Moska Fuqia Instituti Inxhinieri Details

Regjistrohen në Moskë Institutin inxhinieri pushtet

Përmbledhje


MPEI trajnon Bachelors, Masters dhe specialistët (inxhinierët) në 15 drejtimet dhe 73 University specialties.National Research “Moska Fuqia Instituti Inxhinieri” është një nga universitetet më të mëdha teknike të Rusisë. Ajo ofron trajnime e specialistit dhe të kërkimit shkencor në fushën e energjetikës, inxhinieri elektrike, radio elektronike, inxhinieri kompjuterike.

MPEI ka ndërtesa moderne arsimore, laboratorët akademike dhe shkencore, bujtina e nxënësve, objektet e fuqishme eksperimentale, një pilot-fabrikë, një ngrohjes dhe të energjisë bimore akademike-kërkimore, një park teknike universitet.

Sipërfaqja e përgjithshme akademike 262450 m2 Numri i përgjithshëm i nxënësve është më shumë se 15000 persona. pranimin e studentëve vjetor të ka të bëjë me 3000 persona. Numri i Ph.D.-studentët dhe Dr. Sci. kandidatët është 620 persona. Numri i mësuesve në shkallë të plotë është 1560 persona. prej tyre 17% kanë të Dr. Sci. gradë dhe tituj të plotë Profesori, dhe 56% kanë të Ph.D. gradë.

MPEI trajnon Bachelors, Masters dhe specialistët (inxhinierët) në 15 drejtimet dhe 73 specialitete.

18 Këshillat disertacion janë duke vepruar në MPEI. Ph.D. dhe Dr. Sci. tezat mund të mbrohet në seancat e Këshillit në 43 specialitete.

MPEI është i licencuar për të japin shkallët e mëposhtme (kualifikimet) të diplomuarve me lëshimin e diplomave shtetërore ruse:

 • Bachelor i Shkencës (Kohëzgjatja e arsimit është 4 vjet)
 • Specialist Certified (inxhinier, ekonomist, Menaxheri etj) (Kohëzgjatja e arsimit është 1,5 vjet pas kursit Bachelor)
 • Kandidat i Shkencave (Kohëzgjatja e arsimit është 2 vjet pas kursit Bachelor)
 • Filozofi Doctor (në teknik, fizike-matematikore, shkenca ekonomike) (Kohëzgjatja e arsimit është 3 vjet)
 • Doktor i Shkencave (në teknik, fizike-matematikore, shkencat ekonomike) (Kohëzgjatja e arsimit është 3 vjet)

Objektet shtesë MPEI:

 • Biblioteka MPEI, të cilat Libri i të fondit përfshin afër 2.000.000 libra;
 • komplekse hotel për 5.000 persona;
 • Poliklinika për studentët: stacioni ambulance, Dhoma Mjek-specialistëve, kompjuter Qendra diagnostike, sanatorium-preventorium për studentët (120 vende);
 • Kompleksi Sport: stadium “energji”, salla gjimnastikor, salla për trajnimin në seksione të veçanta, fusha tenisi, pishine, pikë për dhënien me qira të pajisjeve sportive;
 • bazat rekreative studentëve: Sport-kampe “Alushta” , Sport-kampe “energji”;
 • baza të ndryshme për praktikat industriale për studentët;
 • zyrë të projektimit Studentëve;
 • Shtëpia e Kulturës me disa salla, objekteve të veçanta për seksione dhe grupe të vogla, për studentët pushim mbrëmje, për festimin e festave kombëtare për studentët e huaj të MPEI dhe universitete të tjera të Moskës;
 • cafe nxënësve, qendrat e ushqimit.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Instituti klasike aplikuar.
 • Instituti i automatikë dhe shkenca kompjuterike.
 • Instituti i problemeve të efikasitetit të energjisë.
 • inxhinieri Radio dhe instituti elektronike.
 • Termike dhe atomike institut inxhinieri pushtet.
 • Instituti i teknologjisë, ekonomi dhe ndërmarrje.
 • Instituti elektrike inxhinieri.
 • Instituti industrinë e energjisë.
 • Fuqia inxhinieri mekanike dhe mekanikë institut.
 • Fakulteti i kurseve të qasjes.
 • Instituti i humane.
 • Instituti i arsimit të industrisë “MPEI-Festo”.
 • Instituti i sigurisë industrisë.


A doni diskutuar Moska Fuqia Instituti Inxhinieri ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Moska Fuqia Instituti Engineering në hartën

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente Moscow Power Engineering Institute

Bashkohen për të diskutuar i Moskës Institutit Inxhinierisë energjisë.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.