University Law State Moscow

University Law State Moscow

Moscow State Law University Details

Enroll at Moscow State Law University

Përmbledhje


historia Juridik Universiteti Shtetëror i Moskës Kutafin shkon prapa deri në dhjetor 1931 kur Qeveria mori vendim për të zgjeruar arsimin e lartë juridik me qëllim të sigurimit të shtetit me numër të mjaftueshëm të avokatëve të kualifikuar.

Kutafin Moscow University Law State (kripë) (para deri në 2012 - Moscow State Law Academy – kripë) është një lider i njohur i një mësim të cilësisë dhe kërkime në fusha të ndryshme të ligjit në Federatën Ruse. Sot Moscow State Universiteti Kutafin Law (kripë) është një nga shkollat ​​më të mëdha të ligjit në Rusi.

Që nga themelimi i saj, Moska University Law shteti Kutafin (kripë) ka trajnuar shumë gjenerata të ekspertëve të kualifikuar në një shumëllojshmëri të disiplinave të ligjit të cilët janë të pajisur mirë dhe gjithnjë e përgatitur për të trajtuar problemet më të vështira të shkencës moderne ligjore. Kutafin Moscow University Law State (kripë) ka dhënë diploma e saj të gjatë 170000 Të diplomuarit. Numri i studentëve të saj në Moskë dhe në pesë degët e saj në qytete të tjera ka të bëjë me 15 000 duke përfshirë mbi 500 studentë ndjekin kandidatin (Ph.D.) dhe Doktor i Degrees ligjit.

Profili i Juridik Universiteti Shtetëror i Moskës Kutafin përfshin të drejtën civile, Kushtetuese (shtet) ligj, Ligji i krimit, E drejta ndërkombëtare private, E drejta ndërkombëtare publike, Ekspertiza mjeko-ligjore, etj. Moska University Law shteti Kutafin (kripë) ka dhjetë Departamentet mësimore ligjin (në mesin e tyre ekziston Departamenti i Ligjit të Energjisë, një nga të parët në Rusi), 31 karrige me mbi 1000 Stafi i mesuesve, duke përfshirë rreth 190 profesorë shumë prej të cilëve janë të njohur në komunitetin ligjor ndërkombëtar. Në kohën e tashme ka 18 programe të gradës master (E drejta ndërkombëtare, Ligji i BE-së, Ligji Tregtinë Ndërkombëtare, Ligji Banking, Ligji Sport, etj). Për të përmbushur kërkesat e synuar MSAL ofron praktikën individuale dhe në grup dhe trajnim akademik për studentët e drejtësisë të huaja dhe avokatëve në kurse të ndryshme të ligjit.

Të gjithë anëtarët e stafit akademik, përveç mësimit, studiues aktiv dhe çdo vit publikon dhjetëra monografi, teksteve, manualet, etj. të cilat janë përdorur gjerësisht nga shkollat ​​e tjera të ligjit në Rusi dhe jashtë vendit. Ata gjithashtu marrin pjesë në debatet kombëtare dhe ndërkombëtare dhe bërjen e politikave në fushat juridike dhe të bëjnë. Për të përmbushur kërkesat e synuar MSAL ofron praktikën individuale dhe në grup dhe trajnim akademik për studentët e huaj të ligjit dhe avokatëve në kurse të ndryshme të ligjit të tilla si rrjedhën e gjuhës së Përgjithshme ruse së bashku me rrjedhën e gjuhës ruse Ligjor.

Aktualisht Moskë Universitetin Juridik Shtetëror Kutafin (kripë) përfshin: Departamenti i Jurisprudencës, Departamentin Ligjor Ndërkombëtar, Departamenti i Prokurorëve, Departamenti i Ekspertizës Ligjore, Departamenti i Edukimit në Vazhdim Target (për ata me arsim të lartë jo-ligjor), Departamenti për Zhvillim Profesional dhe Ri-Trajnim, Departamenti i Studimeve pasuniversitare, Departamenti i Bankave dhe Ligjit Financiar, Departamenti i Avokim, Departamenti Ligji për Energji, Departamenti i Studimeve pasuniversitare.

University Law jonë ka shumë degë në rajonet, të tilla si Instituti Kirov (degë), Vologda Branch (degë), Instituti Orenburg (degë).

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


FINANCE LAW DEPARTMENT

Finance Law Department of the Kutafin Moscow State Law University implements different programs of learning the budget law, ligji tatimor, currency law, banking law and other branches of finance law. The department was organized in 1994 as the first finance law department in the country and since then it demonstrates a leading position in Russian finance law.

The department presents the strong scientific school studying the problems of finance law. A lot of scientific and practical events (including international events) are organized by it on a regular basis.

The department is very active in the scientific and educational process. The department involved in a number of educational programs:

Bachelor Program

 • ·Finance law
 • ·Tax law

MasterProgram »Tax Lawyer»

MasterProgram »Finance Control Lawyer»

Master Program »Russian and International Legal System» (në Anglisht)

 • ·Tax Law

Postgraduate school Programs

 • ·Basics of Russian Tax Law (në Anglisht)
 • ·Basics of Russian Tax Law (initial level)
 • ·Basics of Russian Tax Law (advanced level)
 • ·Russian International Tax Law (initial level)
 • ·Russian International Tax Law (advanced level)
 • ·Transfer Pricing law (initial level)
 • ·Transfer Pricing law (advanced level)
 • ·Protection of Taxpayers

DEPARTMENT OF BANKING LAW

• Banking Law as a scientific discipline and an academic discipline in the last decade has taken one of the most prominent places in the system of training of lawyers. The undoubted merit the name OE Moscow State Law University Kutafin (kripë) (hereinafter – Universiteti) is that 11 tetor 2010 was created Department of Banking Law (the order of the rector of October 5, 2010, № 440) which by its very existence proves the need for a new approach to the teaching of banking law at the relation of theory and practice . This inevitably has contributed to the development of the country’s banking law in general.

• On August 30, 2011, banking law department is headed by Lyudmila G. Efimov, which is one of the founders of modern Russian banking law.

• The Department of Banking Law of the Department is a young, but at the same time during the period of its existence, has achieved significant results in teaching and research activities.

• Currently, the Department of Banking Law is 9 profesorë, many of whom are well-known scientists in the field of banking law and practitioners who have made a major contribution to the development of the Russian banking system.

• One of the main tasks assigned to the Department of Banking Law, was to provide judicial training to work in the banking system of the Russian Federation, through in-depth study of the law on credit institutions, the Bank of Russia, the Deposit Insurance Agency and the organizations of the banking infrastructure, as well as issues law enforcement.

• Currently, the department of banking law prepares lawyers mainly for law enforcement activities, not only for credit institutions. Disciplines of the department of banking law are in demand as students who plan to carry out their professional activities at the Bank of Russia Deposit Insurance Agency of factoring and leasing companies, organizations being professional participants of the securities market credit bureau clearing organizations of the subjects of the national payment system as well as in judicial and other law enforcement agencies .

• In the course of studying of disciplines of the department of the banking law, much attention is paid not only to the study of the current legislation and banking law theory, but also the analysis of judicial arbitration and banking practices.

• Research activities of the department of banking law includes the writing of scientific papers on the banking law; training of young scientists in the field of law; participation in scientific conferences, round tables, seminare, advisory board; participation in the drafting of legislation to change the Russian banking legislation, and based on its enforcement.

• Department of Banking Law conducted numerous scientific studies of International Banking Law, the Russian and foreign banking legislation. The research results are published as a monograph or scientific articles are published in leading Russian journals. The research work of the department involved not just the teachers, but also graduate students, aplikantët, studentët.

• The latest edition of the most important Department of Banking Law is a book: Foreign Banking Law (Banking Law of the European Union, Francë, Switzerland, Gjermani, SHBA, Kinë, Britani e Madhe). Monograph / Ed. Ed. Efimova LG M.: Prospekt, 2016

• The worthy result of the scientific activity of the Department of recent years has been the protection of master’s theses. A number of post-graduate students have completed doctoral research and presented them to the defense.

• The members of the Banking Law Department annually take part in the organization of conferences and round tables on intercollegiate Banking Law, duke përfshirë, Moscow Legal Forum (The Kutafin Readings) (nëntor 2013); VI International Scientific and Practical Conference The Kutafin ReadingsHarmonisation of the Russian legal system in the context of international integration” (prill 2014); International scientific-practical conference The Kutafin Readings the section ofJudicial practice in disputes involving credit institutions” (nëntor 2014), II of Moscow Legal Forum, the sectionThe modern banking system and ways of its development” (prill 2015); Scientific-practical conference (circle) “Banking products and inflation” (2015) dhe të tjerët.

• In preparation for and organization of conferences and round tables Chair of Banking Law is actively cooperating with other leading universities in the country, such as the Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration (Department of Banking Law and Financial-legal Disciplines of Law Faculty. MM Speransky); Universitetin Shtetëror të Moskës. M.V. Lomonosov Moscow State University (Fakulteti i Drejtësisë), Russian Academy of Justice (Department of Financial Law).

• Teachers of the department of banking law are well-known scientists in the field of banking law and practitioners who have made a major contribution to the development of the Russian banking system.

 

DEPARTMENT OF LABOUR LAW AND SOCIAL SECURITY LAW

Department of Labour Law and Social Security Law at Kutafin Moscow State Law University (kripë) (former Moscow State Law Academy) is one of the leading academic institutions and the biggest chair of labour and social security law in Russia. Në 2015 the Department became the first Russian member of the international Labour Law Research Network

histori


The university’s history starts in 1931 when Central correspondence courses on Soviet law were established. It developed initially as All-USSR correspondence institute of law assuring studies for a degree of law. A major part of Russian jurisprudence élite graduated from the University.

Ne dhjetor 2011, Kutafin Moscow State Law University celebrated its 80th anniversary. Today it is one of the largest law schools in Russia.


A doni discuss Moscow State Law University ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Moscow State Law University on Map

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Moscow State Law University reviews

Join to discuss of Moscow State Law University.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.