Rostov University Medical State

Rostov University Medical State. MBBS studimore në Federatën Ruse

Rostov State Medical University Details

Regjistrohen në Rostov Universitetin Mjekësor Shtetëror

Përmbledhje


The Rostov University Medical State është më i madh trajnimit dhe kërkimit qendra bazë në jug të Rusisë. Gjatë 85 vjet të ekzistencës së saj ajo është bërë një kompleks të larmishëm me 10 departamentet, College Medical, Qendra e Trajnimit Ushtarak dhe Klinika e vet.

mjekët kryesorë dhe të avancuara të vendit tonë kanë formuar mbi bazën e Universitetit Mjekësore Rostov Shtetit shkollat ​​e tyre të mëdha shkencore, kryesuar nga Punëtorëve të nderuar të Shkencës, Punonjësit e shkollës së mesme, Mjekët nderuar, Punëtorët nderuar e Shëndetësisë dhe Kulturës, si dhe shkencëtarë të shquar botëror.

Sot në Universiteti Medical Rostov Shteti të veprojë 92 departamentet, më i riu prej tyre është Departamenti i së Drejtës Mjekësore. Më shumë se gjashtëqind mësuesit janë vazhdimisht duke punuar risi futjen dhe forma interaktive të mësimit. Në mesin e tyre ka më shumë se 119 Mjekët e Shkencës, profesorë dhe në lidhje me 350 PhD. Akademikët dhe profesorët të cilët janë duke punuar në Universitetin tonë tani të vazhdojë të zhvillojë traditat më të mira të paraardhësve të tyre.

Sistemi i Arsimit plotësuese është i ndarë në disa kategori. Në Universitetin nuk jeni të trajnimit programe për mjekët dhe organizatat shëndetësore nga e gjithë jug të Rusisë. Çdo vit rreth 8000 mjekët janë rikualifikimin në Trajnim Fakultetit, me shume se 1000 praktikantë dhe banorët - në Fakultetin e Riaftësimin Profesional. veç, Universiteti ka një Fakultet Përgatitor për Trajnim huajve, sepse Universiteti Medical Rostov State është një shkollë mjekësore ndërkombëtare që trajnon përfaqësuesit e më shumë se njëqind nacionaliteteve dhe grupeve etnike nga e gjithë bota.

Puna shkencore është organizuar dhe koordinuar nga aktiviteti shkencore e profesionale dhe zbatohet në departamentet dhe kurse. Laboratori Qendror Kërkimi Shkencor (CSRL) funksionon në mënyrë efektive, ku një gamë të gjerë të biokimike, molekulare-gjenetik, morfologjike, studime mikrobiologjike janë kryer. Ne kemi Instituti shkencore e profesionale të Imunologjisë dhe ne jemi duke planifikuar që të ketë Instituti shkencore e profesionale të Urologjisë dhe neurologji. Hulumtimi shkencor është bërë në 5 Drejtimet themelore shkencore: Problemet mjekësore-biologjike; Problemet ekologjike-higjienike (mjedisore dhe shëndetësore) i mbrojtjes së shëndetit publik; Puna shkencore dhe organizative për parandalim, Diagnoza dhe trajtimi i grave, nënat dhe sëmundjet kryesore të fëmijëve; Puna shkencore dhe organizative për parandalim, Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve kirurgjike; Puna shkencore dhe organizative për parandalim, Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve të mëdha të brendshme.

Atje jane 3 Komitetet disertacion për Ph.D. dhe disertacione doktorature mbrojtjes.

University Medical Shteti Rostov zhvillon bashkëpunimin shkencor ndërkombëtar me shumë vende të shkëmbimit të stafit shkencor, studentët, mësuesit, specialistë të kualifikuar dhe të marrin pjesë në konferenca ndërkombëtare shkencore dhe kongrese.

Klinika e Universitetit tonë është një institucion mjekësor multi-fushë, i cili ka mundësi të gjerë të studimeve moderne diagnostike dhe një nivel të lartë të konsultativ efektiv të specializuar, Kujdesi diagnostikuese dhe mjekësore për popullatën e rajonit Rostov dhe territoret e tjera të Qarkut Federal Jugor dhe Federatës Ruse. Kjo është edhe baza më e madhe e trajnimit, i cili i ka të gjitha kushtet për procesin arsimor duke përdorur format e avancuara dhe metodat e trajnimit dhe arritjet moderne në shkencën e mjekësisë. Në Klinikën studentët fitojnë aftësitë e nevojshme dhe për të marrë njohur me pajisje më moderne mjekësore.

The Klinika e RSMU përfshin 20 Njësitë e shtruar me 675 shtretër (duke përfshirë 125 shtretër të kujdesit ditor), 2 departamentet e Anesthesiology dhe reanimim, Departamenti ambulatore Konsultativ, Departamenti Dentare, Medical Chyj, Ctë hyjë i Mjekësisë okulisti, 13 mjekësore-diagnostnënndarjet ic, Technology Center Blood. Sot stafi klinika përbëhet nga353 mjeks, duke përfshirë 11 profesorë, 28 Mjekët e Shkencave Mjekësore dhe 52 PhD;me shume se 30 punonjësit e universitetit janë specialistët kryesorë të jashtëm dhe ekspertë të Ministrisë së Shëndetësisë të Federatës Ruse në Rrethin Federal Jugor, Ministria e Shëndetësisë e rajonit Rostov dhe Këshilli Bashkiak «Menaxhimi Shëndetësor në Rostov-on-Don».

Në vitet e fundit centralizimi dhe automatizimi i shumë departamente diagnostikuese dhe mjekësore të Universitetit tonë lejuar që të përqendrohen dhe të arsyeshme të përdorin personelin, pajisje mjekësore, përmirësimin e cilësisë së punës së çdo njësie strukturore dhe për të krijuar një teknologji të procesit të vazhdueshëm mjekësor-diagnostikuese.

Rectorship vë theks të veçantë në organizimin e procesit arsimor në Universitetin. Në ditët e sotme ne zbatimin e formave interaktive të trajnimit dhe kompjuterizimi i procesit arsimor. Profesorët më të mirë dhe mjekët e Universitetit të kenë mundësinë për të nënshtrohen rrjedhën e praktikës në klinikat mjekësore dhe universitetet e Europës.

Sipas realizimit të projektit përparësi kombëtare «Shëndeti» Administrata e Universitetit është aktivisht zhvillimin dhe zbatimin e programeve efektive moderne të rehabilitimit mjekësor-social të fëmijëve dhe adoleshentëve në shëndetësi praktike. Sipas realizimit të detyrës edukative të projektit kombëtar prioritet në sferën e mjekëve të kujdesit shëndetësor për rajonin Rostov dhe të gjithë rajonin e Kaukazit janë të trajnuar me sukses në Universitetin tonë.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Mjekësia e përgjithshme Fakulteti i RostGMU;
  • Fakulteti i Stomatologjisë;
  • Fakulteti i Pediatrisë;
  • Fakulteti i Farmacisë;
  • Fakulteti i Mediko-prophylactics;
  • Fakulteti i Studentëve Ndërkombëtare
  • Fakulteti i Pasuniversitare dhe Edukimit të Vazhdueshëm;
  • Fakulteti i armatosur Forcës Mjekësisë;
  • Fakulteti i Sektorit angleze

histori


Në 1915, Divizioni i Mjekësisë në Universitetin e Varshavës ruse u zhvendos në Rostov mbi Don dhe që i dha të rritet në ditët e sotme Rostov State University Medical. Ajo u formua fillimisht si departament dhe më vonë shndërrohet në Institutin shëndetësor në 1930. Ka qenë rreth 295 diplomimit mjekët në klasën e parë diplomimit të sapoformuar shkollë.

Për shkak të diversitetit në studentët që morën pjesë në Universitetin, një çmim të Urdhrit të miqësisë u dha në Universitetin në 1980. Me studentët nga të gjitha pjesët e botës që përfaqësohen.

Në 1994, Instituti Medical Rostov që është më e madhe trajnimi bazë, hulumtim dhe trajtim qendra në Rusinë jugore u emërtua Universiteti Medical Rostov.


A doni diskutuar Rostov University Medical State ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Rostov State Medical në hartën


Foto


Fotografitë: Rostov University Medical State zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente University Medical Rostov State

Bashkohen për të diskutuar e Rostov Universitetit Mjekësor Shtetëror.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.