Saratov State Technical University

Saratov State Technical University. Inxhinieri studimi në Rusi

Saratov State Technical University Details

Regjistrohen në Saratov Universitetin Teknik Shtetëror

Përmbledhje


Yuri Gagarin Universiteti Shtetëror Teknik i Saratov (SSTU), themeluar në 1930, është universiteti më i madh teknik në Rusi. Sot SSTU ka më shumë se 25 000 studentët dhe ofron diploma e parë në 56 fushat. Universiteti ofron një gamë të plotë të kurseve diplomë universitare Bachelor dhe programe diplomë master pasuniversitar së. International School Gjuha Saratov në SSTU ofron gjatë gjithë vitit kurse intensive ruse. Duke bërë kështu, SSTU ka zhvilluar marrëdhënie të ngushta me universitetet në Gjermani, Belgjikë, Irlandë, Danimarkë, Mbretëria e bashkuar, Suedi, Holandë, Spanjë, Francë, Norvegji, Portugali, Switzerland, SH.B.A, Tajvani dhe India.

vend: Volga Federal District
Opsionet Diplomë: përafërsisht 56 Opsionet e mëdha janë në dispozicion
diplomat e ofruara: diplomë Bachelor & master dhe programet pasuniversitare

Zgjedhja e universitetit të drejtë mund të jetë një detyrë e vështirë. Përveç gjetur drejtimin e duhur, ju do të duan të marrin në konsideratë reputacionin e universitetit, vendndodhjen e saj, pajisje, Shpenzimet e studimit dhe faktorë të tjerë.

Universiteti ynë është i famshëm për strukturën e saj të mirë organizuar dhe stafit të kualifikuar dhe është i gatshëm që të ju ofrojë një nivel shumë të lartë të programeve të edukimit dhe të klasit botëror, si dhe.

SSTU është një vend unik për të ndërtuar të ardhmen tuaj. Është gjithashtu një vend ku ju të gjeni të gjitha diversitetin e, eksitim dhe jeta mundësi ka për të ofruar.

gradë inxhinierike për qëllim të ofrojë pozita të mira në inxhinieri dhe teknologji, duke rrënjosur një metodë inxhinierike dhe qasje që mundëson të diplomuarve për të hyrë në botën e punës të trajtuar problemet e "botës reale" kreative dhe. Shkallët më të mira inxhinierike të arritur ekuilibrin e duhur midis të kuptuarit shkencor dhe teknik dhe zbatimin e tyre praktik në zgjidhjen e problemeve. Të diplomuarit me këto aftësi janë shumë tërheqëse për industrinë, duke pasur përkatës, aftësi të tregtueshme se qeveria po kërkon të promovojë.

SSTU ofron një gamë të gjerë të disiplinave kryesore inxhinierike, dhe është vazhdimisht evoluon në përputhje me kërkesat në rritje të arsimit inxhinieri. Fusha e inxhinierisë, mbulon çdo gjë nga inxhinieri hapësirës për kërkime të qëndrueshëm të energjisë, design software dhe robotikë.

në SSTU, ju mund të shqyrtojë interesat tuaja, fitojnë perspektiva të reja dhe për të marrë avantazh që ju duhet për të ndërtuar një të ardhme dinamike.

Pa marrë parasysh se çfarë arsye juaj ndoshta për të vizituar, ne jemi të lumtur për të takuar ju dhe unë shpresoj se ju do të bëni më të madhe të kohës tuaj këtu. Ne ju ftojmë për të mësuar më shumë rreth nesh dhe të bëhet pjesë e komunitetit tonë të gjallë dhe në rritje.

gradë Inxhinieri përmbushë të gjitha kërkesat për të ardhmen!

mësimi i madh!

përvojë e madhe!

të ardhmen e madhe!

Profesor Igor film,

rektor

studentët e huaj, të cilët vijnë për të studiuar në Universitetin tonë, nga ditët e para të qëndrimit të marrin pjesë në aktivitete të ndryshme kulturore jashtëshkollore, gara dhe konkurse.

Argëtim dhe Aktivitetet e Grupit

Universiteti ynë është shkolla e vetme më e lartë në qytet i cili ka stadiumin me një fushë futbolli dhe 2 salla sportive (1249 metra katrorë). Ka shumë mundësi për të kaluar kohën tuaj të lirë shumë interesante dhe të kënaqshme.
 • Ski Lodge është projektuar për ski studentëve. pajisje sportive është pa pagesë.
 • fushë patinazhi është vendosur në stadiumin e universitetit dhe gjatë dimrit ajo punon çdo ditë. pajisje sportive është pa pagesë. Broadcast.
 • Qendra Aerobics “fillim” ka dhoma aerobic, të cilat janë të pajisur me pajisje të reja sportive shumëllojshmëri modern dhe. instruktorëve profesional do të ju ndihmojë për të hartuar një program individual të trajnimit.
 • Sports Seksioni janë shumë të ndryshme. Ka Basketball (m / f), futboll, Table Tennis, gjimnastikë, Volejboll (m / f), badminton (m / f), hendboll, Pesha Sport, Wushu, shah, Ski, atletikë, Triathlon të energjisë, lojë me shigjeta, Fit-përziera (Gjimnastikës Artistike dhe Dance), Cheerleading (Sport dhe akrobaci Dance), Gymnastics atletike dhe të shtëna.
 • Shkuarja në Teatrin. Çdo muaj, gjatë të studentëve të vitit shkollor të kenë qasje të lirë në Saratov State Academic Drama Theatre emëruar pas I.A.Slonov, e cila u themelua në 1803. Repertori i teatrit gjatë historisë së saj të gjatë janë të bazuara në veprat e klasikëve ruse dhe ndërkombëtare.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Shkolla e Inxhinierisë Elektrike dhe Mekanike
 • Shkolla e Fizikës dhe Teknologjisë
 • Shkolla e Inxhinierisë Automobilistikë
 • Shkolla Ndërkombëtare e Aplikuara Teknologjisë së Informacionit
 • Shkolla e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
 • Shkolla e Shkencave Sociale dhe Humane
 • Shkolla e Ekonomisë dhe Menaxhimit
 • Shkolla e Inxhinierisë energjisë
 • Shkolla e Ekologjisë dhe Mikpritjes Shërbimet
 • Instituti i Zhvillimit të Biznesit dhe planifikimit strategjik
 • Instituti Teknologjik Engels (dega e SSTU)

histori


U hap në 1930 në Institutin Road Saratov (SRI). Të vendeve të punës në dy fakultete – automobilave dhe rruga e ndërtimit – filloi 440 studentët. Në 1969 Sadi riemëruar Saratov Instituti Politeknik (SPI). Në 1992 ajo u riemërua nga BOI në CSTs.

nga 1949 te 1951 në Departamentin e arkitekturës mësuar shquar arkitekti GK Mel'nikov.


A doni diskutuar Saratov Universitetin Teknik Shtetëror ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Saratov State Technical University në hartën


Foto


Fotografitë: Saratov State Technical University zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente Universiteti Teknik Saratov State

Bashkohen për të diskutuar e Saratov Universitetin Teknik Shtetëror.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.