Volgograd University Medical State

Volgograd University Medical State . Studiuar mjekësi në Rusi. Mbbs kurse në Rusi.

Volgograd State Medical University Details

Regjistrohen në Volgograd Universitetin Mjekësor Shtetëror

Përmbledhje


Universiteti Medical Volgograd State është një nga më të famshme dhe shumë e njohur Shkolla e Lartë si në Rusi dhe jashtë vendit. Ajo është krenare për stafin e saj shumë të kualifikuar mësimdhënës, studiues të avancuar dhe mjekët me përvojë emrat e të cilëve janë të njohur botëror. Ajo kryesohet aktualisht nga shkencëtari i shquar rus, Akademiku i Akademisë ruse të Shkencave Mjekësore, Profesor Vladimir I. Petrov.

Zgjedhja e këtij Universiteti do të thotë mundësi të shumta për të fituar ekspertizë profesionale dhe ndjekje të karrierës.
Universiteti është i akredituar nga Ministria ruse për Arsim për mësimin e të dy studentët rusë dhe të huaj.
Universiteti është shënuar edhe në Drejtorinë e Lartë Mjekësore Shkollave të njohur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Kjo do të thotë që të diplomuarit tanë të mund të marrë një punë në ndonjë vend pas kalimit provimeve kombëtare nëse është e nevojshme.
Në ditët e sotme Universiteti renditet e lartë në mesin e shkollave mjekësore të Federatës Ruse. Shumë shkencëtarë të Universitetit janë me famë botërore për shkak të kontributit të tyre të madh në teorinë dhe praktikën e mjekësisë. Universiteti ka trajnuar studentët ndërkombëtarë që nga 1962. studentët nga 113 shtetet e ish-Bashkimit Sovjetik, Evropë, Asia, Amerikë Latine, Africa kanë studiuar në Universitetin tonë. Gjatë kësaj periudhe 3000 mjekët, dentistët dhe pediatër dhe farmacistët janë trajnuar për vendet e huaja. që nga 2000 Universiteti Medical Volgograd State ka marrë një mundësi për të mësuar studentët e huaj në gjuhën angleze.
për 70 mjekët e huaj janë të angazhuar në studime pasuniversitare në Universitetin çdo vit.
Nëse ju vendosni për të studiuar në VolSMU, ju do të bëni zgjedhjen e duhur. Avantazhet e një vendimi të tillë janë:
 • gamë të gjerë të mundësive;
 • fakultetet me përvojë dhe të vëmendshëm;
 • ekspozimi i gjerë për praktikën klinike;
 • tarifat e arsyeshme për shkollim dhe çmimet e akomodimit hotel.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Kolegji i Mjekësisë së Përgjithshme;
 • Kolegji i Stomatologjisë;
 • Kolegji i Pediatrisë;
 • Kolegji i Farmacisë;
 • Kolegji i Mjekësisë Biokimisë;
 • Kolegji i Punës Sociale dhe Psikologji Klinike;
 • Departamenti për studentët ndërkombëtarë;
 • Kolegji për Pasuniversitare dhe Edukimit të Vazhdueshëm;
 • Departamenti për Kurse Foundation.


A doni diskutuar Volgograd State University Medical ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Volgograd State Medical në hartën


video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente University Medical Volgograd State

Join për të diskutuar e Volgograd State University Medical.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.