University Voronezh State

University Voronezh State

Voronezh State University Details

Enroll at Voronezh State University

Përmbledhje


Voronezh State University is a research-led institution and its research activities are organised within a network of 18 fakultetet, 6 institutet kërkimore, 16 research laboratories administered by the Russian Academy of Sciences;

tonë 10 research and developments centres have a strong record in collaborating with the region’s leading commercial and public sector organisations;

Ne krenohemi me themelore hulumtim cutting-edge kryer aktualisht në Qendrën Nanoteknologjia dhe Parkut Shkencës cilën shtëpi shtet-e-artit-objektet dhe zbatimin e teknologjive të avancuara që na mundëson që të mbajë vazhdimisht renditjen e lartë në mesin e universiteteve kryesore ruse;

We are among Top 100 BRICS Universities (17th në Rusi dhe 90 në BRICS);

We have an excellent academic portfolio of over 100 postgraduate courses which are available both to Russian and international students. Me qëllim për të siguruar mundësi më të mëdha kërkimore kemi zgjeruar numrin e kurseve tona pasuniversitare çdo vit nëpër fakultete të ndryshme;

Ne ofrojmë një numër të kurseve të shkallës universitare dhe pasuniversitare (të dyja të plotë- dhe me kohë të pjesshme) të cilat qendra rreth programeve të mëposhtme hulumtim dhe mësimdhënie të mëdha:

 • fizikë dhe matematikë
 • radiophysics
 • elektronikë
 • shkenca Natyrore
 • gjeoshkencat
 • shkencat humane dhe sociale
 • Teoria arsimore dhe pedagogji
 • mjekësi dhe farmaceutikë
 • ekonomi dhe menaxhim.

Apart from its 10 buildings and 7 residence halls located primarily in the city centre, përbëhet infrastrukturën e universitetit:

 • një unike Nature Reserve Galichya Gora hapur të stafit dhe nxënësve hulumtim dhe studim: ajo është i vetmi universitet-lidhur rezervë natyra në Evropë
 • objektet e shkëlqyer e bibliotekës ofrojnë qasje në burime të shumta të të mësuarit, si dhe një koleksion të librave të vjetër dhe të rralla, some of which date back to the 16th century
 • Folk Kultura dhe Muzeut Etnografik
 • Muzeu Book
 • Muzeu Historik universitetit
 • gjeologjike Museum
 • Soil Museum named after prof. P.G. Aderikhin
 • Museum of the Central Black Earth Region Flora named after prof. I.I. Barabash-Nikiforov
 • Usmanskyi Bor Muzeu Natyror
 • Virtual VSU Kompjuter Centre Museum.

Currently over 1400 staff are actively involved in research projects, duke përfshirë 100 research fellows, 3 full members of the Russian Academy of Sciences, 70 academicians and corresponding members of Russian and foreign Academies, dhe 292 profesorë. Nje total prej 43 staff members hold various honorary titles awarded by the government of the Russian Federation for their outstanding achievements and notable contribution to their research fields;

The university’s research portfolio includes as many as 28 key research areas with strong emphasis on ground-breaking research into nanotechnologies;

Over the course of its long and glorious history Voronezh State University has formed more than 40 internationally recognized academic and research communities which annually undertake more than 200 research projects and are regularly awarded national and international grants to pursue their research. Currently the staff are actively engaged in 8 international projects as part of TEMPUS and FP7 programmes;

Voronezh State University is home to 25 Dissertation Defense Boards which oversee the preparation and the defense of PhD, Dr. phil. habil and Dr. phil. nat. habil dissertations and submit recommendations to the Supreme Certifying Committee for the award of postgraduate degrees;

Voronezh State University është shumë e angazhuar për shpërndarjen dhe shkëmbimin e njohurive dhe ekspertizës gjeneruara nga studiuesit tanë. We have rightfully earned a reputation as a leading research centre in Russia due to a total of more than 60 national and international conferences that we host on an annual basis. Ne gjithashtu e shohin atë si numër një prioritet tona për të mbështetur një traditë të gjatë-vendosur e botimit akademik të cilësisë ndërkombëtare;

Over a span of more than 95 years of our history we are proud to have awarded degrees to more than 100 000 Të diplomuarit;

gati 1650 academic staff work at the university, duke përfshirë 277 profesorët dhe 856 lektorë të lartë. Disa prej anëtarëve më të dukshëm të stafit të universitetit përfshijnë.

histori


Voronezh State University is one of Russia’s leading public research universities whose history can be traced back to 1802.

Në 1802 following a decree of Russian Emperor Alexander I Yuriev (Derpt) University in Estonia was established. The German occupation of Estonia during the First World War necessitated the relocation of Yuriev university to Central Russia and the City of Voronezh was chosen as a suitable location.

Në 1918 the University staff and students moved from Yuriev (currently Tartu) to Voronezh, hence its new name – Voronezh State University.

Voronezh State University is currently one of the country’s most renowned universities and it prides itself on being the largest research university in the Central Black Earth Region of the Russian Federation.


A doni discuss Voronezh State University ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Voronezh State University on Map


Foto


 • Matematikë e Aplikuar, Informatics and Mechanics
 • Biology and Soil Sciences
 • kimi
 • Shkencat kompjuterike
 • ekonomi
 • gjeografi, Geoecology and Tourism
 • gjeologji
 • histori
 • Marrëdhënie ndërkombëtare
 • gazetari
 • ligj
 • Matematikë
 • Military Education
 • farmaceutikë
 • filologji
 • Philosophy and Psychology
 • fizikë
 • Romance and Germanic Philology

Fotografitë: University Voronezh State zyrtari Facebook
Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Voronezh State University reviews

Join to discuss of Voronezh State University.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.