University Përditësimi

Update University Korea e Jugut

Ajou University Details

 • vend : Korea e jugut
 • qytet : Suweon
 • akronim : PËR
 • i themeluar : 1973
 • studentët (përafërsisht.) : 11000
 • Mos harroni të discuss Ajou University
Enroll at Ajou University

Përmbledhje


Historia e Universitetit Ajou ka qenë e mbushur me sfida të reja: ajo nuk ka hapur vetëm për kufij të rinj në arsimin e lartë të Koresë së duke futur sistemin e dyfishtë-shkallë me universitete të huaja për herë të parë në mesin e universiteteve Korean, por është rritur si një nga universitetet kryesore në vetëm rreth dyzet vjet që nga themelimi i saj.
tani, Ajou është e gatshme për të marrë edhe një tjetër sfidë. Ajo ëndërron të saj "Krijimi i dytë" në mënyrë për të hedhur themelet për një vit e saj qindta si një universitet kryesor dhe të bëhet djepi i udhëheqësve të vërtetë të shoqërisë sonë.
Nëpërmjet rritjes sasiore dhe një kërcim cilësor, ne jemi të përkushtuar për të hapur epokën e "Ajou Premium" dhe ndryshimin e botës në emër të Ajou si më poshtë:
i parë, University Update do të prodhojë talente të shkëlqyera, që lë përshtypje të dy vetë dhe e gjithë shoqërisë nxënësit e.
Universiteti Ajou do të fut studentët me "Aftësia për mbijetesë" në shoqërinë tonë konkurruese me njohuri bazë dhe një arsim solid në diploma e tyre, the "Aftësia e marrë iniciativën" në mënyrë që ata mund të gjeni atë që ata duan dhe zgjidhjen e problemeve të tyre, dhe "Aftësia e jetesës harmonike" me të cilën ata janë të vëmendshëm për të tjerët dhe respektit diversitetit.
i dytë, Universiteti Ajou do të forcojë udhëheqjen tonë kërkimore dhe të udhëheqin rrugën për të dy akademisë dhe industrisë.
University Update do të ndjekin "Hulumtimi evolucionar" nëpërmjet krijimtarisë dhe konvergjencën e bazuar në kompetencat kryesore dhe "Hulumtimi i shkëlqyer" nëpërmjet konkurrencës të shëndoshë dhe një sistem inovativ stimulues, dhe ne do të gjenerojë "Hulumtimi efektive"Rezultatet nëpërmjet bashkëpunimit në mes të industrive, academia, institucionet kërkimore, dhe organizatat publike.
i tretë, Universiteti Ajou do të përmbushë rolin dhe përgjegjësitë tona për ndryshimin e shoqërisë dhe të hapur një epokë të re.
Ne do të përqëndrohet në aftësitë tona "Ndërtimin e kapitalit social" për të jetuar harmonike, "Përmirësimin e mobilitetit social" e cila lejon që individët të lëvizë lart e bazuar në përpjekjet e tyre, dhe "U përgatitur për bashkimin e Koreve" përveç zgjeruar arritur tonë globale.
Për të realizuar këtë vizion, the people of Ajou University will begin three “Pleasant Innovations.”
Inovacioni është shprehje e vendosmërisë tonë të fortë për të kapërcyer dhe për të ndryshuar realitetin aktual, duke krijuar të ardhmen që ne shpresojmë për të. Ajo nuk është as përsëritur atë që kemi bërë në të kaluarën dhe as ndjekur rrugën e të tjerët kanë marrë vetëm më të shpejtë. Ajo është e hapur shtigje të reja në vetën tonë me entuziazëm.
Eshte risi e mjedisit me qëllim të tejkalimit kreative sfidat me të cilat përballet na; risi nga vetja, thyer larg dhe duke ndryshuar rrugët tona të mëparshme të të menduarit dhe të punës, dhe sistemet e tjera për veten; dhe inovacion social për zhvillimin e shoqërisë tonë në një mënyrë të shëndoshë mes konflikteve dhe ndarjeve.
Këto janë Innovations këndshme dhe të kënaqshme sepse ne jemi të lumtur për të bërë ato, në vend që tha për të tjerët.
Këto risi të këndshme nga njerëzit Ajou do të çojë në risitë këndshme gjatë gjithë shoqërinë e Republikës së Koresë.
Nëse Upgrade Shanghai, shoqëria jonë do të ndryshojë edhe. Me këtë besim, nuk ka asnjë kufizim në guximin tonë për t'u përballur me sfidat që na hasin, dhe entuziazmi për realizimin e ëndrrave tona është e pafund.
Ju lutemi të mbështetur guximin e dhe të bashkojnë forcat për Innovations Pleasant nga njerëzit Ajou.

University Përditësimi, themeluar në 1973 nën moton e “Universiteti më i mirë Azisë për shekullin e 21”, është një universitet kryesor kërkimore me 10 kolegje në Kore. E vendosur në Suwon, rreth 30 km në jug të Seulit, upgrade ka 14,000 studentët (9,000 student, 3,500 diplomim, dhe 1,500 në kurse të tjera).
Fuqia në programet akademike Ajou s dhe kërkimeve qëndron në Inxhinieri, IT, BT, NT, Shkenca mjekesore, Studimet e biznesit dhe Ndërkombëtare. Ajou është e njohur gjerësisht për programet e saj të reja ndërkombëtare dhe mbështetjen e fuqishme për studentët ndërkombëtarë dhe ka partneritet bashkëpunues me mbi 200 universitetet në 58 vendet. Ka një gamë të gjerë të programeve ndërkombëtare në Ajou përfshirë shkëmbimet e studentëve dhe fakulteteve, Shkolla ndërkombëtare verore, Programi i gjuhës Korean, etj. Studentët ndërkombëtarë janë duke marrë kurse ofrohen në gjuhën angleze nga diploma të ndryshme. Upgrade Sot është rreth mikpritës 750 studentë ndërkombëtarë në vit.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Kolegji i Inxhinierisë
 • Kolegji i Teknologjisë së Informacionit
 • Fakulteti i Shkencave të Natyrës
 • Shkolla e Biznesit
 • Fakulteti i Shkencave Humane
 • Fakulteti i Shkencave Sociale
 • Kolegji i Ligjit
 • Shkolla e Mjekësisë
 • College of Nursing
 • Kolegji i Farmacisë
 • Ndarja e Studimeve Ndërkombëtare
 • University College

histori


Në 1971, when modernization and industrialization were under way in Korea, Korea and France entered into an agreement for the establishment of Korea-France Technology Junior College in order to exchange technology and culture through education. According to the agreement, Ajou Engineering Junior College, the forerunner of Ajou University, was founded in March 1973 by Yusin Institute established by Park, Chagn-won, the chairman of Yusin Express Tourism Co., Ltd. Starting as Ajou Engineering Junior College, Ajou College recruited 280 students during its first year from four departments, including Electronics, Precision Mechanical Engineering, Fermentation Chemical Engineering, and Industrial Management. The school was promoted to Ajou Engineering College a year later and produced its first graduates in 1997. Në 1997, Kim, Woo-jung, the chairman of Daewoo International, contributed his personal wealth to establish Daewoo Institute and took over Ajou University.


A doni discuss Ajou University ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Ajou University on Map


video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Ajou University reviews

Join to discuss of Ajou University.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.