University Gachon

Gachon University Korea e Jugut

Gachon Details University

 • vend : Korea e jugut
 • qytet : Seongnam
 • akronim : GU
 • i themeluar : 1939
 • studentët (përafërsisht.) : 21000
 • Mos harroni të diskutuar Universitetin Gachon
Regjistrohen në Universitetin Gachon

Përmbledhje


Një universitet është një shtëpi, një vend ku intelekti i një studenti ushqehet me dije dhe urtësi. Ndërsa suksesi i një universitetit varet nga të cilësisë dhe të ardhshme arritjet e nxënësve të saj, sukses i tillë nuk është i garantuar.
Universiteti duhet të krijojë mjedisin më të mirë të mundshme për arsim, ku potenciali i nxënësve mund të lulëzojë.
Edhe pse University Gachon kaluar nëpër disa kohë të vështira në të kaluarën, ne kemi kapërcyer ato me një vizion të ri për të transformuar universitetin në një institucion prestigjioz.
Ne ishim të parët universiteti Korean për të hapur një Kolegjin e BioNano Teknologjisë, e cila u bë një rast shembullor për departamentet e tjera.
Kur unë u vënë në krye të menaxhimit në Universitetin, I premtoi se “University Gachon do të bëhej një nga "Top 10 Universitetet private’ në vend brenda pak viteve.”Jo vetëm që unë po rri pranë këtij premtimi, Unë do të marrë atë edhe më tej, dhe sigurohuni që universiteti të bëhet një nga institucionet më prestigjioze në botë.
Shpresoj se të gjithë ata që vizitojnë këtë faqe do të identifikohen me vizionin e Universitetit Gachon për rritjen dhe sukses në shekullin e 21.
Edhe pse ajo ka qenë vetëm 20 vjet që nga themelimi i saj, Universiteti Gachon do të shfaqet si një universitet i njohur ndërkombëtarisht në të ardhmen shumë të afërt.

Presidenti Lee Gil Ya

University Gachon u krijua si rezultat i bashkimit të dy universitete 4-vjeçare, që është rasti i parë i një bashkimi të tillë në Kore. Ajo sugjeroi vizionin për të ardhmen për të përcaktuar pamjen e ardhshëm të shkollës, dhe konsoliduar fuqinë e të gjithë anëtarëve të Universitetit dhe kështu maksimizon efektet sinergji e bashkimit.

Bazuar në vizionin ekzistuese e shkollës–“Zhvillimi i talenteve globale me karakter”–paradigmë e re ka qenë e rekomanduar për të përmbushur qëllimet e shkollës së re–“U bërë një nga krye 10 elita globale universitetet nga 2020”–dhe krijimin e planeve specifike për Universitetin.

University Gachon u krijua si rezultat i bashkimit të dy universitete 4-vjeçare, që është rasti i parë i një bashkimi të tillë në Kore. Ajo sugjeroi vizionin për të ardhmen për të përcaktuar pamjen e ardhshëm të shkollës, dhe konsoliduar fuqinë e të gjithë anëtarëve të Universitetit dhe kështu maksimizon efektet sinergji e bashkimit.

Bazuar në vizionin ekzistuese e shkollës–“Zhvillimi i talenteve globale me karakter”–paradigmë e re ka qenë e rekomanduar për të përmbushur qëllimet e shkollës së re–“U bërë një nga krye 10 elita globale universitetet nga 2020”–dhe krijimin e planeve specifike për Universitetin.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Fakulteti i Shkencave Humane
 • Dept. e gjuhës Korean & letërsi
 • Dept. e gjuhës kineze & letërsi
 • Dept. e gjuhës angleze & letërsi
 • Dept. e gjuhës gjermane & letërsi
 • Dept. i gjuhës frënge & letërsi
 • Dept. e gjuhës japoneze & letërsi
 • Kolegji i Biznesit & ekonomi
 • Dept. i Administrimit të Biznesit
 • Dept. të Kontabilitetit & Tatimet
 • Dept. i Ekonomisë
 • Dept. e Tregtisë Ndërkombëtare & tregti
 • Dept. i Menaxhimit të Turizmit
 • Dept. e Menaxhimit të Kujdesit Shëndetësor
 • Dept. e Statistikave të Aplikuara
 • Dept. i Komunikimit Masiv
 • Dept. i Administrimit të Biznesit Track Global
 • Kolegji i Ligjit
 • Dept. i Ligjit
 • Dept. e Administratës Publike
 • College of Engineering
 • Dept. e Planifikimit Urban
 • Dept. i Peisazhi Arkitekturë
 • Dept. i Arkitekturës
 • Dept. i Inxhinierisë arkitektonike
 • Dept. i Arkitekturës Brendshme
 • Dept. i Inxhinierisë Elektrike
 • Dept. e zjarrit & Inxhinieri Mbrojtja Disaster
 • Dept. i Kimike & Inxhinieri biologjike
 • Dept. e Mjedisit & Inxhinieri e energjisë
 • Dept. i Shkencave të Ushqimit & Bioteknologji
 • Dept. e Pajisje për ndërtim & Inxhinieri sistemi
 • Dept. e Mekanike & Engineering automotive
 • Dept. e civile & Inxhinieri mjedisi
 • Dept.of Industrial Engineering
 • College of Technology BioNano
 • Bio-mjekësore Major
 • Nano Systems Major
 • Dept. i Shkencave Jeta
 • College of Natural Science
 • Dept. i matematikës & informacion
 • Dept. i fizikës
 • Dept. i Kimisë
 • Dept. i Shkencave Jeta
 • Kolegji i Teknologjisë së Informacionit
 • Dept. i Software Design & drejtuesit
 • Dept. i Inxhinierisë Kompjuterike
 • Dept. e Interactive Media
 • Dept. i Inxhinierisë Elektronike
 • Dept. i informacionit & Inxhinieri Telekomunikacioni
 • Dept. e Energjisë & Teknologjia e informacionit
 • Kolegji i Mjekësisë orientale
 • Mjekësia Oriental
 • Kolegji i Arteve & dizajni
 • Dept. Arts e Bukura
 • Dept. i Skulpture
 • Dept. i Artit Fiber
 • Dept. i Dizajnit Visual
 • Dept. e Dizajnit Industrial
 • Shkolla e muzikës
 • Dept. i Zërit
 • Dept. i String & Instrumentet e drurit
 • Dept. e Piano
 • Dept. i përbërjes
 • Kolegji i ekologjisë humane
 • Dept. prej Veshje
 • Dept. e fëmijës & Studime Sociale
 • Dept. e Ushqimit & ushqim
 • Dept. i Sportit & Studimet e kohës së lirë
 • Dept. i Studimeve Taekwondo
 • Dept. i Early Childhood Education
 • Dept. i ud Artit
 • Kolegji i Global Përgjithshme Arsimit
 • Kolegji i Global Përgjithshme Arsimit
 • College of Nursing
 • Divizioni i Infermierisë
 • Kolegji i Shkencave Mjekësore
 • Dept. e Dentare Higjienës
 • Dept. e urgjencës Teknologji Mjekësore
 • Dept. i Radiologjisë
 • Dept. e terapisë fizike
 • Dept. i Inxhinierisë Mjekësore
 • Dept. e Administrimit të Shëndetësisë


A doni diskutuar Universitetin Gachon ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Gachon në hartën


video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente University Gachon

Bashkohen për të diskutuar i Universitetit Gachon.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.