Amity University Dubai

Amity University Dubai. Studimi në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Amity University Dubai Details

 • vend : Emiratet e Bashkuara Arabe
 • qytet : Dubai
 • akronim : AMD
 • i themeluar : 2009
 • studentët (përafërsisht.) : 7000
 • Mos harroni të diskutuar Amity University Dubai
Regjistrohen në Amity University Dubai

Përmbledhje


Themeluar më shumë se njëzet vjet më parë, Education Group Amity është një grup kryesor i arsimit sot, duke ofruar të standardizuar në nivel global të drejtën e arsimit nga para-shkollat ​​në Ph.D. nivel. me 125,000 studentë në mbarë botën, Rrjeti shpejtë zgjerimin Amity e të institucioneve të referuara në këtë studim në nivel global ka rezultuar në kampuset anembanë Dubai, Londër, Singapore, Nju Jork, Kaliforni, Mauritius, Kina dhe Rumania me planet e mëtejshme të krijimit kampuset në 25 vendet. Fokusi Amity mbi risitë rrugën më të thyer në shkencë & teknologji, një infrastrukturë dhe rekord krahasohen globalisht ofertat e punës kanë rezultuar direkt në institutet Amity dalin në mesin e më i kërkuar pas destinacionet arsimit.

Amity University Dubai Campus është e angazhuar për të ushqejë talentin nëpërmjet edukimit të klasit botëror dhe të kryejë kërkime në përputhje me vizionin e Emirateve të Bashkuara Arabe për të ardhmen.

Bazuar nga Dubai City Ndërkombëtare Akademik, Amity University Dubai Campus fërkon shpatullat me institutet kryesorë dhe universitete përhapur në të gjithë Amerikën e Veriut, Britani e Madhe, Evropë, dhe Azia ndër të tjera. Ky kampus licencuar nga Autoriteti Njohuri dhe të Zhvillimit Njerëzor, Qeveria e ofertave Dubai 34 Sipas programeve të diplomuar dhe Post Pasuniversitare në zonat prerjes avantazh në përputhje me axhendën kombëtare e qeverisë.

Për të ndihmuar studentët merituar, Amity Dubai institutet 125 bursa. Zhvillimi i pusit- Personaliteti i harmonishëm me punësimin gatshëm është fokusi në Amity University Dubai Campus.

Dr. Atul Chauhan
kancelar, University Amity

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • SIGURIMI & BANKING
 • SIPËRMARRJES
 • TURIZMI ADMINISTRIMI
 • MENAXHIMI HOTEL
 • SHKENCA KOMPJUTERIKE & ENGINEERING
 • ENGINEERING CIVIL
 • ELECTRONICS & tELEKOMUNIKACIONIT
 • Hapësirë ​​ajrore ENGINEERING
 • SHKENCA bërthamore & TEKNOLOGJIA
 • Nanoteknologjia
 • DIZAJN I BRENDSHEM
 • Gazetari dhe Komunikimi i Masmedias


A doni diskutuar Amity University Dubai ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Amity University Dubai në hartën


Foto


Fotografitë: Amity University Dubai zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente Amity University Dubai

Bashkohen për të diskutuar e Amity University Dubai.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.