Universiteti britanik në Dubai

Universiteti britanik në Dubai

Universiteti britanik në Dubai Details

Regjistrohen në Universitetin britanik The në Dubai

Përmbledhje


The Universiteti britanik në Dubai (buid) është themeluar në vitin 2004, dhe është rajoni i Lindjes së Mesme e parë, hulumtimi i bazuar, universiteti pasuniversitare. Universiteti ka partneritet me Universitetin e Edinburgut, Universiteti i Mançesterit, Universiteti i Glasgow, dhe Universiteti Cardiff.

Të gjitha programet buid Masters kanë të drejtën e akreditimit nga Emiratet e Bashkuara Arabe Ministria e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor.

Buid është e vendosur në Dubai City Ndërkombëtare Akademik, Dubai.

Universiteti britanik në Dubai (buid) është themeluar në vitin 2003 me dekret të Emiratet e Dubait Sundimtar i, si rajoni i parë, kërkimore-bazuar, universiteti pasuniversitare. Buid ofron një jo-për-përfitim markë të veçantë të arsimit të lartë me standarde të larta për studime dhe kërkime të dizajnuara për të kontribuar në inovacionit teknologjik dhe zhvillimin socio-ekonomik të botës arabe dhe më gjerë.

Buid u krijua për të lehtësuar qasjen në Lindjen e Mesme në një britanik-stilin e arsimit të klasit botëror, trajnim dhe hulumtim. Në përvjetorin e parë buid e festimeve Shkëlqesia e Tij, Richard Makepeace, pastaj Ambasadori britanik në Emiratet e Bashkuara Arabe komentoi se buid ishte një nga zhvillimet më emocionuese në marrëdhëniet UAE-në Mbretërinë e Bashkuar që kemi parë për shumë vite. Pas një dekade, eksitim dhe përkushtim është e qëndrueshme!

Duke punuar në bashkëpunim me universitetet udhëheqëse në Mbretërinë e Bashkuar buid ofron arsim të cutting-edge dhe hulumtim në disiplinat kryesore. Buid aspiron të lartë, standardet britanike njohur ndërkombëtarisht, siç pasqyrohet në punën e tij me Universitetet e Edinburgut, Cardiff, Glasgow, dhe Manchester.

Të gjitha programet buid Master dhe doktoratës kanë akreditimin nga Emiratet e Bashkuara Arabe Ministria e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor, si vërtetuar nga Komisioni saj për Akreditim Akademik

Buid është e vendosur me krenari në Dubai City Ndërkombëtare Akademik, si një përbërës i komunitetit Education Zonë e Lirë Dubai.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


Programet Masters:

 • Master në Administrim Biznesi (MBA)
 • MSc Informatikë (Njohuritë dhe Menaxhimi i të dhënave)
 • Menaxhimi MSc Teknologjia e informacionit
 • Menaxhimi MSc Project
 • Master i Arsimit : (Special Education dhe gjithëpërfshirës, Gjuha English Teaching, Lidershipi dhe Menaxhimi i Politikave, Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit)
 • MSc Projektimi i qëndrueshëm i mjedisit të ndërtuar : (Projektimi Architectural, Dizajn i brendshem, Ndërtesat zgjuar, Dizajn Urban)
 • MSc në Financë
 • Menaxhimi MSc / Diploma Burimeve Njerëzore
 • MSc Systems Engineering
 • MSc Ligji ndërtimi dhe zgjidhja e mosmarrëveshjeve
 • MSc Inteligjente Ndërtesat Design and Automation
 • MSc Menaxhim Ndërtimi (CM)
 • MSc Menaxhimi Engineering
 • MSc Inxhinieri Strukturore

Programet PhD:

 • Doktoratë / PhD në Edukim
 • PhD në Menaxhimi i Projekteve
 • PhD në Arkitekturë dhe Mjedisi i qëndrueshëm i Ndërtimit
 • PhD në Shkenca Kompjuterike
 • PhD në Menaxhim Biznesi


A doni diskutuar Universitetin Britanike në Dubai ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti britanik në Dubai në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti britanik në Dubai zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Universiteti britanik në komente Dubai

Bashkohen për të diskutuar nga Universiteti britanik i në Dubai.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.