Universiteti kanadez të Dubait

Universiteti kanadez të Dubait

Universiteti Canadian e Dubai Details

Regjistrohen në Universitetin kanadez të Dubait

Përmbledhje


Canadian University Dubai, themeluar në 2006, është e vendosur në zemër të Dubait. Secili prej programeve tona akademike bazohet në Kurrikulumin kanadez dhe parimet arsimore. Kjo u jep studentëve mundësinë e një arsim kanadez duke respektuar kulturën dhe vlerat e Emirateve të Bashkuara Arabe. me mbi 100 kombësive të ndryshme që bëjnë thirrje shtëpinë tonë University, studentët tanë janë ndërtuar ura të gjithë kulturave dhe kontinente.

Qëllimi ynë është që të lëvizë çdo nxënës përpara si një nxënës i mirë-harmonishëm gjatë gjithë jetës dhe qytetar të mirë botërore. Për të arritur këtë, Theksi është vënë jo vetëm në arritjet akademike, por edhe në përfshirjen jashtë programit. Jeta jonë e gjallë studentore ofron diçka për të gjithë, nga sporti deri te koncertet, dhe udhëtime të ndryshme ndërkombëtare në mes. Studentët janë të përfshirë edhe në shumë lloje të ndryshme të aktiviteteve sociale, duke përfshirë mbledhjen e fondeve komunitare, ndërtimin e ekipit, dhe ngjarjet e rrjeteve.

10 Arsyet për të zgjedhur kanadeze University Dubai

Ka shumë arsye për të zgjedhur kanadeze University Dubai për universitare ose pasuniversitare studimet tuaja, por le të ju tregojnë se çfarë na dallon nga kolegët tanë:

1. kurrikuli i përcaktuar nga kanadez

Ne ofrojmë një arsimim të bazuar në kurrikulën kanadez, duke na dhënë cilësinë e njohur ndërkombëtarisht dhe besueshmërinë.

2. Opsioni për të diplomuar në Kanada

Si një portal për arsimin e lartë kanadez, ju mund të filloni diplomën në CUD pastaj të përfunduar studimet tuaja dhe diplomuar nga një prej institucioneve tona partnere në Kanada.

3. UAE Akreditimi

Të gjitha programet tona janë të akredituar nga Ministria e Arsimit Emiratet e Bashkuara Arabe: Çështjet e Arsimit të Lartë.

4. fakulteti Ndërkombëtar

Fakulteti ynë ndërkombëtare janë të kualifikuar dhe frymëzues në fushën e tyre, duke sjellë stile të reja të mësimdhënies dhe filozofi nga e gjithë bota.

5. diplomuar punësimit

Me një arsimim të bazuar në parimin kanadez e rezultateve të përcaktuara të mësimit, diplomuarit ripërtypet janë shumë të punësohen në tregun e punës ndërkombëtare.

6. të mësuarit fleksibël

Ne ofrojmë orare fleksibël programit - në mbrëmje dhe fundjavë klasa janë në dispozicion për të dy programeve universitare dhe pasuniversitare.

7. Lokacioni afarist-qarkut

Ne kemi një vend të përshtatshëm në qendër të qytetit në zemër të qarkut Dubait biznesit, me gjendjen e akademik artit dhe objekteve rekreative.

8. Nxënësin në qendër qasje

CUD është një universitet me nxënësin në qendër, ku ne e vlerësojmë suksesin e nxënësve mbi çdo gjë tjetër.

9. mundësitë e Kërkimit

Qendra Kërkimore jonë ofron studentëve mundësinë për t'u përfshirë në shkurtimin e kërkimit avantazh në arenën ndërkombëtare dhe në Emiratet e Bashkuara Arabe.

10. Komuniteti multikulturor studenti

Ne kemi një mjedis të vërtetë multikulturor të mësuarit, me studentë nga mbi 100 kombësive.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


Shkolla e Arkitekturës dhe Design Brendshme

Shkolla e Arkitekturës dhe Dizajnit Brendshme ofron dy programe Bachelor; Bachelor i Shkencës në dizajn të brendshëm, dhe Bachelor i Arkitekturës. Të dy gradë në këtë Shkollën marrë rreth 4-5 vjet, dhe dy vitet e para të studimit janë të njëjta brenda shkollës, duke lejuar studentët fleksibilitetin e ndryshimit në mes të programeve duhet ata zgjedhin para fillimit të vitit të tretë.

Shkolla e Administrimit të Biznesit

Shkolla e Administrimit të Biznesit ofron pesë programe, katër prej të cilave janë katër programe vjeçare, kategorizuar nën diplomë Bachelor i Administrimit të Biznesit, me specialistë të ndryshme; marketing, Menaxhimi i Burimeve Njerëzore, Kontabilitet dhe Financa dhe E-Business. Një shkallë shok në marketing është gjithashtu në dispozicion si një program 2-vjeçar.

Shkolla e Inxhinierisë, Shkenca të Aplikuara dhe Teknologjisë

Shkolla e Inxhinierisë, Shkenca të Aplikuara dhe Teknologjisë ofron dy diploma specialist; Bachelor i Shkencave në Inxhinieri Telekomunikacioni, dhe Bachelor i Kompjuterike dhe Inxhinieri Networking Teknologji.

Shkolla e mjedisit dhe shëndetit të Shkencave

Shkolla e mjedisit dhe shëndetit të Shkencave ofron dy diploma të mëdha që të trajnuar individë të jetë proaktiv dhe i aftë edhe para Masters tyre, shkallët në dispozicion janë; Bachelor i Shkencave në Menaxhim Shëndetësor Mjedisit dhe Bachelor i Shkencave në Menaxhim Organizata Shëndetësisë.

Shkolla e Studimeve të Komunikimit dhe Media

Shkolla e Studimeve të Komunikimit dhe Medias ofron studime në tri fusha të ndryshme, gazetari, Marrëdhëniet me publikun dhe Reklama, tani për tani megjithatë, tre gradë, dy prej të cilave janë të njëjta në përmbajtje, por janë arritur ose në anglisht ose arabisht. Bachelor i Arteve në shkallë Komunikimi është në dispozicion në gjuhën angleze ose gjuhë arabe dhe ndoshta do të rritet në të ardhmen e afërt. Shkalla e tretë është një Bachelor i Arteve në Gjuhë Angleze dhe Përkthim.

Shkolla e Studimeve Pasuniversitare

  • Master i Administrimit të Biznesit (MBA)
  • Master në Menaxhimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Qeverisje (MITGOV)


A doni diskutuar Universitetin kanadez të Dubait ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti kanadez i Dubait në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti kanadez të Dubait zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Universiteti Canadian komente Dubai

Bashkohen për të diskutuar i Universitetit kanadez të Dubait.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.