College University City of Ajman

College University City of Ajman. Studimi në Emiratet e Bashkuara Arabe

Qyteti University College of Ajman Details

Regjistrohen në City University College të Ajman

Përmbledhje


College University City of Ajman (Cuca) është një institucion i sapo krijuar i arsimit të lartë, nën patronazhin e Lartësisë së Tij Sheikh Humaid Bin Rashid Al Nuaimi, anëtar i Këshillit të Lartë dhe Plotfuqishmi Ajman, dhe kryesinë e këshillit është e tij Lartësia Sheikh Rashid bin Humeid Al Nuaimi. Cuca siguron një mjedis me cilësi të lartë të mësuarit që nxit kërkimore dhe personale rritje. Cuca përdor një gamë të gjerë të aktiviteteve për zhvillim akademik dhe profesional.

Programet akademike në Cuca

Mësuar nga fakulteti kualifikuar ndërkombëtar me doktoratë (PhD) gradë
Përshtatur për të përmbushur Emiratet e Bashkuara Arabe dhe kërkesat ndërkombëtare të punësimit bazuar në modelin e sistemit të arsimit USA
Kryer në mëngjes, mbrëmje dhe fundjavë klasa

Karakteristika të tjera të Cuca

Vendndodhja e dallueshme në zemër të institucionit Ajman Co-arsimore me nxënës të nacionaliteteve të ndryshme
shërbimit të transportit në dispozicion
Qëllim të ndërtuar Campus me bibliotekë, laboratoreve kompjuterike të pajisur mirë, mensë, gjimnaz, Dhoma meshkuj dhe femra lutjes, dhe hapësirë ​​të mjaftueshme studimi.

 

Qyteti University Kolegji i përpjekjeve Ajman të jetë një qendër mësimi i cili zbaton modelin e sistemit arsimor amerikan të modifikuar për të përshtaten kërkesave lokale dhe ofron specializime të nevojshme për tregun e punës në të dy Emiratet e Bashkuara Arabe dhe në rajon. studentët e tij demografikisht larmishëm do të jetë në gjendje për të kultivuar personalitetet e tyre, përmirësuar aftësitë e vetë-mësuar, dhe të ndjekë të mësuarit gjatë gjithë jetës në të dy nivelet universitare dhe pasuniversitare. Këto atribute në fund do të mundësojë Cuca të bëhet një Universiteti në shkallë kombëtare dhe të shquar ndërkombëtar.

Misioni i Qytetit University College të Ajman (Cuca) është për të ofruar të përballueshme, me cilësi të lartë, tregut të shtyrë programe arsimore që japin studentëve të saj mundësinë për të shquhen dhe për të arritur qëllimet e tyre individuale akademike. Cuca ofron studentëve të vet me një të ngurta, Arsimi i harmonishëm me ndikime multi-kulturore dhe multi-kombëtare në fushën e administrimit të biznesit, ligj, Marrëdhëniet me Publikun dhe Reklama, dhe Edukimi. veç, Kolegji krijon një mjedis që është i favorshëm për mësim, nxit angazhimin e komunitetit, dhe inkurajon një kulturë të hulumtimit.

 • Të gjitha programet janë të akredituar nga Komisioni për akreditim akademik nga Ministria e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor
 • Bazuar në U.S. Modeli i sistemit të arsimit
 • vend i madh…të drejtë në zemër të Ajman
 • Përshtatur për të përmbushur Emiratet e Bashkuara Arabe dhe kërkesat ndërkombëtare për punësim
 • mëngjes, mbrëmje, dhe klasa fundjavë
 • Tarifat e shkollimit konkurruese me opsionet fleksibile të pagesës
 • Mjedisi Co-arsimor mësimi me nxënës të nacionaliteteve të ndryshme
 • Transportit dhe hotel objektet janë në dispozicion

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Financa dhe Kontabilitet
 • marketing
 • Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
 • Sistemi i menaxhimit te informacionit
 • Ligji në arabisht
 • Menaxhimi i burimeve njerëzore në arabisht
 • Mikpritja dhe Turizmit Menaxhim
 • Marrëdhëniet me Publikun dhe Reklamim në arabisht


A doni diskutuar Kolegji Universitar i qytetit të Ajman ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Qyteti University College of Ajman në hartën


video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Qyteti University College of komente Ajman

Join për të diskutuar të qytetit University College të Ajman.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.