University Jumeira

University Jumeira. Arsimi i lartë në Dubai

Jumeira Details University

  • vend : Emiratet e Bashkuara Arabe
  • qytet : Dubai
  • akronim : Sigurisht
  • i themeluar : 2012
  • studentët (përafërsisht.) : 4000
  • Mos harroni të diskutuar Universitetin Jumeira
Regjistrohen në Universitetin Jumeira

Përmbledhje


University Jumeira është akredituar, institucion privat i arsimit të lartë që përgatit nxënësit për karrierë profesionale në biznes, arsim, Shëndeti Shkenca dhe Studime islame dhe arabe.

Ne jemi të angazhuar për të siguruar mjedise të avancuar dhe mbështetëse të mësuarit që njohin talentin dhe të ngrëna aspiratat.

Ne ofrojmë prerja objektet teknologjinë me mundësitë për të studiuar në anglisht dhe arabisht dhe të sigurojnë mjedise të veçanta të mësimdhënies dhe rekreative për të dy studentët meshkuj dhe femra.

Mirë se vini në një udhëtim emocionuese arsimor me Universitetin Jumeira.

Në Universitetin Jumeira ne ndjekim një qasje holistike në arsim, me qëllim për të zhvilluar studentët tanë në individë të pajisur për të shkëlqejnë në të gjitha sferat e jetës dhe të reflektojnë mendim vizionar e Emirateve të Bashkuara Arabe.

Nëpërmjet përsosmëri akademike, respekt të thellë për vlerat, traditat dhe feja, si dhe një përkushtim të të mësuarit, ne kemi për qëllim për të frymëzuar ju për të përmbushur potencialet tuaja akademike dhe personale të plotë.

Ne krenohemi në kulturën dhe traditat tona. besimet dhe vlerat tona janë gurthemeli i qasjes sonë për një mjedis modern arsimor përqafuar vlerat islame dhe traditat lokale.

Për studentët në Universitetin Jumeira, ne premtojmë një përvojë të vërtetë të mësuarit. Ne kemi marrë të menduarit për të ardhmen tuaj, shqyrtuar mundësitë tuaja dhe të bëhet personi që ju duan të jenë: përgjegjës, Kontribuesit suksesshme dhe të vlefshme në komunitetin tuaj.

Bashkohu me ne si ne të nisë një udhëtim të mësuarit, Zbulimi dhe aspiratë.

Zoti. Abdulla AIMuhairi
president

Faqja zyrtare: http://ju.ac.ae/

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Kolegji i Administrimit të Biznesit
  • Kolegji i Edukimit
  • Fakulteti i Shkencave të Shëndetit
  • College of islam & Studimet Arabisht


A doni diskutuar Universitetin Jumeira ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Jumeira në hartën


Foto


Fotografitë: University Jumeira zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente University Jumeira

Bashkohen për të diskutuar i Universitetit Jumeira.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.