Universiteti i Jazeera

Universiteti i Jazeera

Universiteti i Jazeera Details

 • vend : Emiratet e Bashkuara Arabe
 • qytet : Dubai
 • akronim : UoJ
 • i themeluar : 2008
 • studentët (përafërsisht.) : 10000
 • Mos harroni të diskutuar Universitetin e Xhazira
Regjistrohen në Universitetin e Jazeera

Përmbledhje


Universiteti i Jazeera universiteti më i preferuar në Emiratet e Dubait, si ne vend theksin në zhvillimin arsimor, Rritja profesionale dhe personale të çdo nxënësi. Ne jemi të përkushtuar për përsosmëri në mësimdhënie, mësim, dhe hulumtim, dhe për zhvillimin e udhëheqësve në shumë disiplina të cilët bëjnë një ndryshim në nivel global.

Që nga fillimi i tij, UoJ është angazhuar për të siguruar një arsimim të klasit botëror që përgatit nxënësit në shkollë, personalisht dhe profesionalisht për karrierë të suksesshme në fushat e tyre të zgjedhura. Fakulteti UoJ janë të angazhuar me të mësimdhënies dhe kërkimit për të shtyrë kufijtë e dijes njerëzore. Për studentët të cilët janë të ngazëllyer për të hetuar çështjet më të mëdha e të 21stshekull, UoJ ofron një përvojë të pashembullt studentore dhe një program bujare e ndihmës financiare.

Qasja jonë arsimor është proces i orientuar; theksi ynë është në teorinë dhe praktikën tejkalimin, si kurrikula jonë është karrierë të shtyrë dhe të bazuar në aftësi. Fokusi ynë është në studentin, dhe sukseset që alumni tona kanë arritur janë provë e asaj vëmendjes

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • ligj & Fakulteti Ekonomi
 • komunikim & Fakulteti Media
 • Teknologjia e informacionit & Fakulteti dizajn
 • Fakulteti i Edukimit i Përgjithshëm
 • marketing & Departamenti PR
 • Kolegji i Ligjit & ekonomi
 • Kolegji i Administrimit të Biznesit
 • Fakulteti i Shkencave Media dhe Komunikim
 • Kolegji i Teknologjisë së Informacionit dhe Design
 • Kolegji i Arsimit të Përgjithshëm

histori


Universiteti i Jazeera është themeluar në 2008 si një universitet i licencuar në mënyrë të rregullt nga Komisioni për akreditim akademik. Universiteti ka ofruar bachelor dhe Master në shkallën e programe në fushën e menaxhimit, Media dhe komunikimi dhe të ligjit dhe ekonomisë.

 

Universiteti ka qenë e vendosur strategjikisht në Dubai në afërsi të aeroportit. Universiteti ka qenë sukses ofruar beqarëve të ndryshme dhe master programe me një fokus të ofruar përsosmëri në fushën e akademikëve, Hulumtimi dhe komunitetit angazhimi.

 

Universiteti ka qenë sukses ofruar Bachelor në Juridik dhe Ekonomik, Bachelor i Administrimit të Biznesit, Bachelor i Shkencave Medias dhe Komunikimit, Bachelor i Shkencës në Sistemet e Informacionit dhe Teknologjisë, Master i Administrimit të Biznesit, Master i së Drejtës Private, Master i së Drejtës Publike, Diploma pasuniversitare në Drejtës Private, dhe Diploma pasuniversitar në Ligjin Publik.


A doni diskutuar Universitetin e Xhazira ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti i Jazeera në hartën

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Universiteti komente Jazeera

Bashkohen për të diskutuar të Universitetit të Jazeera.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.