Universiteti i Wollongong në Dubai

Universiteti i Wollongong në Dubai

Universiteti i Wollongong në Dubai Details

Regjistrohen në Universitetin e Wollongong në Dubai

Përmbledhje


Mirë se vini në Universitetin e Wollongong në Dubai (UOWD).

UOWD është themeluar në Emiratet e Bashkuara Arabe në 1993 nga një prej universiteteve të rangut të lartë në botë, Universiteti i Wollongong në Australi. i njohur fillimisht si Instituti për Studime të Australisë, UOWD është gjallë, institucion dinamik dhe të ndryshme, mbajtjen e një trashëgimi të fortë Australian. Ne te shkuaren 23 vjet ne kemi krijuar një rekord shquar për edukimin e të diplomuarve të lartë të punësimit dhe fituar një reputacion ndërkombëtar për cilësinë e praktikave tona arsimore.

me mbi 4,400 studentë nga mbi 117 Vendet e duke u mësuar nga akademikët nga më shumë se 40 vendet, UOWD ofron traditat më të mira të arsimit perëndimor në një ambient të vërtetë multikulturore të mësuarit.

Ne kemi kombinuar përsosmëri akademike të universitetit 12 më të lartë të Australisë të rangut me kulturën dhe eksitim të qytetit kozmopolit të Dubait, për të siguruar një dinamikë, mjedisi stimulues dhe të dobishme për studentët, praktikuesit kërkimore dhe profesionistëve të biznesit ashtu. Në të njëjtën kohë, ne jemi kontribuues aktiv në ekonomi tash vonë njohurive të Emiratet e Bashkuara Arabe.

Qasja jonë nxënësin në qendër të mësimit siguron që të diplomuarit tanë të shkojnë jashtë në botë të armatosur me shumë më tepër se njohuri teknike dhe një përvojë të shquar arsimor. Ata gjithashtu kanë aftësi profesionale në kërkime, analizë, sipërmarrja, zgjidhjen e problemeve dhe komunikimi. Kjo përcakton përveç atyre nga kolegët e tyre në të gjithë institucionet e tjera dhe shpjegon se pse kaq shumë prej të diplomuarve tanë tani kanë të lartë, pozicionet përgjegjës dhe emocionuese në një sërë organizatash prestigjioze, si në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe në botë.

Që nga fillimi tonë, ne kemi ndërtuar një reputacion për cilësi, besueshmëria dhe integriteti, dhe Universiteti është mbajtur në lidhje të lartë nga studentët e tij, alumni, biznes, industria dhe qeveria. Ne të mbajë një traditë të gjatë dhe krenare të përsosmërisë në arsim kombinuar me vlerat liberale të hetimit, dhe vazhdimisht përpiqet për të siguruar një mjedis pjellor për mendjet e ndritshme të rinj të lulëzojë, ku të menduarit kritik është edhe inkurajohet dhe ushqehen; cilësitë që karakterizojnë institutet e madhe e të mësuarit.

Duke zgjedhur një program në UOWD ju do të jetë duke bërë një investim të jashtëzakonshëm në të ardhmen tuaj si ne përpiqemi për mundësi edhe më emocionuese të të mësuarit për nxënësit tanë.

Arsyet për të zgjedhur Unitersity të Wollongong në Dubai:

1. njohja Ndërkombëtare
Arsimi i bazuar në Australian cilësi të njohur ndërkombëtarisht

2. UAE akreditimi, Australian sigurimit të cilësisë
Gradë akredituar nga Emiratet e Bashkuara Arabe Ministria e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor dhe cilësinë e siguroi nga UOW, e cila është e regjistruar me cilësi dhe standarde Agjencia e terciar të Arsimit (TEQSA)

3. gradë të transferueshme
Mundësitë për të transferuar në UOW Australi ose për të marrë një diplomë UOW Australi pas përfundimit të një programi në UOW Dubai

4. diplomuarit UOWD janë punonjës të zgjedhur
punësimit dhe karrierës perspektiva të shkëlqyera mbi përfundimin e studimeve

5. Lidhjet e vlefshme gjatë gjithë jetës
Jeta-të gjatë lidhjeve globale nëpërmjet rrjetit alumni fortë

6. Vlera e parase
Përballueshme për shkollim dhe të jetesës shpenzimet në lidhje me Australiane, ne, Programet kanadeze dhe në Mbretërinë e Bashkuar të arsimit të lartë

7. Proceset Customer-friendly
pranimet e thjeshtuar, Procedurat e pagesës dhe të vizave

8. Trupi Shumëkombëshe të studentëve
Diversiteti i pashembullt në popullatën studentore – një mjedis të vërtetë multikulturore me rrjete të gjera mbështetëse kulturore

9. një fjalë: Dubai!
Qetë dhe të sigurtë mjedisi që jetojnë në Dubai me shumë mundësi profesionale për përparim

10. qasje gjeografike të botës
në gjysmë të rrugës Central Vendndodhja ndërmjet Evropës dhe Azisë, me afërsi të vendeve në Indian sub-kontinentit, GCC, Middle-East dhe Veriut të Afrikës rajone

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


histori


Në 1993, the Universiteti i Wollongong në Australi hapi se çfarë do të bëhej Universiteti i Wollongong në Dubai në Emiratet e Bashkuara Arabe. Fillimisht e quajtur Instituti i Studimeve Australian (SNK), kjo qendër ka bërë UOW universitetit të parë të huaj për të hapur një kampus në Emiratet e Bashkuara Arabe, dhe institucioni i parë terciar Australian përfaqësuar në KPK. SNK fillimisht ofruar programe të gjuhës angleze, para se të bëhej një "furnizues kolegj’ nga 1995, ku studentët përfunduar pjesë e një diplomë në biznes apo IT në Dubai para se të vijnë në Australi për të përfunduar studimet e tyre. Në 1999, ajo ishte institucioni i parë në pronësi të huaj në botën që do të lëshohet një licencë nga Qeveria Federale të Emirateve të Bashkuara Arabe, dhe u hap zyrtarisht si Universiteti i Wollongong, Dubai Campus në tetor 2000. Ajo është themeluar zyrtarisht si Universiteti i Wollongong në Dubai në 2004.


A doni diskutuar Universitetin e Wollongong në Dubai ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti i Wollongong në Dubai në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti i Wollongong në Dubai zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Universiteti i Wollongong në komente Dubai

Bashkohen për të diskutuar i Universitetit të Wollongong në Dubai.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.