University Zayed

University Zayed. Studimi jashtë vendit në Emiratet e Bashkuara Arabe. Arsimi i lartë në Lindjen e Mesme

Zayed Details University

 • vend : Emiratet e Bashkuara Arabe
 • qytet : Abu Dhabi
 • akronim : PËR
 • i themeluar : 1998
 • studentët (përafërsisht.) : 5000
 • Mos harroni të diskutuar Universitetin Zayed
Regjistrohen në Universitetin Zayed

Përmbledhje


University Zayed është një udhëheqës kombëtar dhe rajonal në risi arsimore. themeluar në 1998 dhe me krenari mban emrin e themeluesit të kombit - të ndjerin Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, ky institucion anije ka përmbushur shpresa të mëdha e Presidentit. sot, Universiteti Zayed ka dy kampuse moderne në Dubai dhe Abu Dhabi që mirëpresim të dy studentët kombëtare dhe ndërkombëtare.

Universiteti Zayed do të jetë universiteti kryesor në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe e njohur globalisht për pjesëmarrjen e saj në arritjet arsimore dhe kulturore dhe pasurimin e zhvillimit ekonomik dhe social.

Universiteti Zayed do të përgatisë të diplomuar të kualifikuar të cilët janë në gjendje të kontribuojnë në ndërtimin e kombit përmes ofrimit specializime dhe programeve të studimit të cilat përputhen me standardet ndërkombëtare dhe duke ofruar një mjedis të shkëlqyer të mësuarit për të forcuar rolin e universitetit si një lider në përparimin e kërkimit shkencor dhe të Sherbime Publike.

Studentët Një komunitetit bashkëpunuese Arsimore, ku, fakultet dhe stafi punojnë së bashku në ndjekje të hulumtimit dhe njohuri.

Kujdes për etikën profesionale duke respektuar standardet më të larta të sjelljes personale, bazuar në respektin, ndershmëri, objektivitet, përgjegjshmërinë dhe transparencën në praktikë dhe disiplinës.

Inovacioni përmes miratimit dhe zhvillimit të praktikave më të larta globale në mësimdhënie, të mësuarit dhe hulumtim.

Teamwork dhe bashkëpunimi për të siguruar arritjen e misionit të Universitetit Zayed-së dhe objektivave strategjike me efikasitet dhe efektivitet maksimal.

Udhëheqja në bazë të përsosmërisë administrative dhe të komunikimit të vazhdueshëm mes gjithë aktorëve të Universitetit dhe hapjes ndaj kulturave të tjera, që kanë të bëjnë me vetëdije dhe pozitivisht me ta, si brenda dhe jashtë komunitetit universitar

Krijimi i një mjedisi arsimor cutting-edge që nxit kreativitetin dhe inovacionin.

Përgatisë të diplomuar të kualifikuar të cilët janë në gjendje të kontribuojnë në procesin e zhvillimit, dhe të cilët janë produktiv në kombin e tyre, fuqizuar me aftësi të mendimit kritik, dhe të hapur për botën që i rrethon.

Ofruar edukim të cilësisë së lartë që fokusohet në nxënësit pasurojnë’ njohuritë dhe aftësitë.

Upgrade nivelin e kërkimore të Universitetit.

Të siguruar ofrimin e të gjitha shërbimeve administrative në përputhje me cilësinë e, efikasitetit dhe transparencës politika.

Të përhapur kulturën e inovacionit brenda organizatës

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Shkenca e biznesit
 • Shkenca Komunikimi dhe Media
 • arsim
 • teknologji & arsim
 • Studimet ndërkombëtare
 • Studimet Emirati
 • Shkencë dhe qëndrueshmërinë e mjedisit
 • Shëndetit Publik dhe të ushqyerit
 • Psikologji dhe Shërbimeve Njerëzore
 • Teknologjia e informacionit (Security & Rrjeti Tech)
 • Sistemet e Informacionit dhe Menaxhimit të Teknologjisë
 • Teknologjia e informacionit (Enterprise Computing)
 • Multimedia Dizajn
 • Këshillimin & Dev't akademik
 • Gjuhë
 • Matematikë & të dhëna statistikore


A doni diskutuar Universitetin Zayed ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University Zayed në hartën


video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Shqyrtime University Zayed

Join për të diskutuar i Universitetit Zayed.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.