Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i Naftës dhe Gazit

Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i Naftës dhe Gazit

Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i naftës dhe gazit Details

Aplikoni për të Ivano-Frankivsk Universitetit Kombëtar Teknik të Naftës dhe Gazit
Qendra Pranimi ukrainisht

Përmbledhje


Kombëtare University Ivano-Frankivsk teknike e Naftës dhe Gazit (IFNTUOG), themeluar në 1967, është lider në ofrimin e nivelit të lartë të shërbimeve teknike dhe trajnimit nontechnical për sektorin e energjisë të Ukrainës - një shofer i madh i ekonomisë Ukrainës . Duke njohur obligimet e veta të veçanta për industrinë e naftës dhe gazit, IFNTUOG ofron një përzierje unike e mësimdhënies, trajnimit dhe ekspertizës industrialisht fokusuar. Të gjithë treguesit e disponueshme e cilësisë së kërkimit dhe vendin akademik këmbë Ivano-Frankivsk National University Teknik të Naftës dhe Gazit në klasë më të lartë të universiteteve teknike Ukrainës.

 

Përvoja akademike Ivano-Frankivsk Kombëtare Universitetin Teknik të naftës dhe të gazit 's është rrënjosur fort në 15 shkollat ​​përbërë 54 departamente që ofrojnë një përzgjedhje të gjerë të programeve gjithëpërfshirëse në diplomë (28), specialist (30), mjeshtër (23) dhe nivelet e doktoraturës (22). 11, 000 studentë nga Ukraina dhe 37 Vendet mund të eksplorojnë disiplina akademike nga shpimit dhe inxhinieri rezervuarit për menaxhimin dhe përkthimi.

Institute In-Service IFNUOG ofron gjatë gjithë jetës profesionale të zhvillimit dhe të certifikimit të programeve për të përmbushur kërkesat e stafit drejtues dhe specialistë në degët e ndryshme.

Universiteti ka kohë të vendosur marrëdhënie me qeverinë, drejtuesit e lartë të industrisë, dhe lojtarët në vaj kombëtare kryesore, gaz, dhe sektorët e energjisë.

Objektivi kryesor IFNTUOG-së është që të bëhet një të qëndrueshme, Shkolla efektive dhe efikase që do të promovojë të mësuarit gjatë gjithë jetës dhe embed internacionalizmin në aktivitetet e tij.

kontaktet ndërkombëtare të Universitetit janë të gjera. gjeografia e tyre përfshin SHBA, Kanadë, Hungari, Rusi, Poloni, Rumani, Bulgari, Gjermani, Austri, Finlandë, Norvegji, Greqi, Jordan, Indi, Pakistan, Vietnam, Turqi.

Universiteti Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i Naftës dhe Gazit merr pjesë në programe të ndryshme ndërkombëtare. Ndër projektet më të fundit janë:

 1. E-Ndërkombëtarizimi për të mësuarit bashkëpunues (TIME; janar 2010 - janar 2013)
 2. Innovation rrjeti ndër-universitar për zhvillimin e partneritetit me ndërmarrjet (Ukrainë-Suedi (Instituti Mbretëror i Teknologjisë); shkurt 2010 – janar 2013);
 3. Menaxhimi i zonave të ndotura me produktet e naftës (Hungary-Sllovaki-Romania-Ukrainë; 2007-2013);
 4. Sigurimin e Cilësisë për Arsimin Society-orientuar, Hulumtim dhe Zhvillim (Ukrainë-Sllovaki; shkurt 2011 - janar 2013);
 5. Forcimi i qeverive lokale në rajonin e Transcarpathian (Ukrainë) lidhur me shërbimet e menaxhimit modern komunale dhe efikasitetin e energjisë përmes një shfrytëzim të plotë të energjisë gjeotermale (Poloni-Ukraine);
 6. Zhvillimin e Arsimit e drejta civile (Korpusi i Paqes, SHBA; qershor 2012 - tetor 2012);
 7. Pazakonta gazit - simpoziumi i financuar nga SHBA (nëntor 2012).

Procesi i pranimit në Ivano-Frankivsk Universitetit Kombëtar Teknik të Naftës dhe Gazit


që nga 2016 Procesi i pranimit në universitetet e Ukrainës për studentët e huaj Aviable via Qendra Pranimi ukrainisht.
Për të aplikuar për të Ivano-Frankivsk Universitetit Kombëtar Teknik të naftës dhe gazit studentët e huaj duhet të aplikoni online nëpërmjet Qendrës Pranimi Ukrainës.
Pas kontrollimit të gjitha detajet në Qendrën e Pranimit, ata do të dërgojnë letër të ftesës për studentët.
Me letrën ftesë studentët mund të shkojnë në ambasadën më të afërt të Ukrainës dhe për të marrë vizë studentore.
Nuk ka provime, TOEFL, IELTS nevojshme qoftë se ju bëni kërkesë nëpërmjet Qendrës Pranimi Ukrainës.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


 • Kolegji i automatikë dhe shkenca kompjuterike
 • Kolegji i teknologjive elektrifikimin dhe informacionit matjes
 • Kolegji i ekonomisë dhe sipërmarrjes
 • Kolegji i naftës, gazit logjistike
 • College of aktivitetet e menaxhimit dhe informuese
 • Kolegji i menaxhimit të zhvillimit industrial dhe rajonal ekonomik
 • Kolegji i arkitekturës së komplekseve turistike
 • Gas-naftës College industrial
 • College gjeologjike hetimor
 • Engineer-ekologjike College
 • College mekanike


A doni diskutuar Ivano-Frankivsk Kombëtare Universitetin Teknik të Naftës dhe Gazit ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i naftës dhe gazit në hartën


Foto


Fotografitë: Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i Naftës dhe Gazit zyrtari Facebook
Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Ivano-Frankivsk National Universiteti Teknik i naftës dhe gazit komente

Bashkohen për të diskutuar e Ivano-Frankivsk Universitetit Kombëtar Teknik të Naftës dhe Gazit.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.