Universiteti Kombëtar i Kulturës Fizike dhe Sportit e Ukrainës

Universiteti Kombëtar i Kulturës Fizike dhe Sportit e Ukrainës

Universiteti Kombëtar i Kulturës Fizike dhe Sportit i Ukrainës Details

Aplikoni për të Universitetit Kombëtar të Edukimit Fizik dhe Sporteve të Ukrainës
Qendra Pranimi ukrainisht

Përmbledhje


Universiteti Kombëtar i Kulturës Fizike dhe Sportit e Ukrainës (shpuploj) – e njohur jo vetëm në vendin tonë por në mbarë botën është e madhe dhe e njohur kërkimore dhe sportive edukative qendër. Në punën e tij të kombinuara harmonike trajnimit dhe trajnimit të profesionistëve që punojnë në këtë fushë, Hulumtimet themelore dhe të aplikuar, Bashkëpunimi shumë aspekte ndërkombëtare me qendrat profilin e ngjashme dhe të afërta në mbarë botën. Një vend të veçantë në NUPESU, duke pasur parasysh specifikat e universitetit, renditet sport, zbatohet jo vetëm në drejtim të përmirësimit të studentëve sportit, por mbi të gjitha, mënyra th trajnimit në atletët klasë të lartë universitare, përfshirë në vite të ndryshme ka shumë kampionë dhe fituesit e Lojrave Olimpike fituesve të kampionateve botërore dhe garat prestigjioze evropiane dhe ndërkombëtare. Në shkollën tonë të lartë, e cila u themelua në 1930, gjatë 80 viteve që kanë kaluar që nga dalë dhe ende Punën njohur produktive përtej Ukrainë trajnerët trajnimit shkolla në sporte të ndryshme, akademikë, organizatorët e edukimit fizik, sportive masive dhe sportive arritjet më të larta. Kjo personeli i trenit jo vetëm për strukturat e brendshme të industrisë, por edhe për disa vende të huaja nga kontinente të ndryshme të planetit tonë. historia e tij e lavdishme e kolegjit filluar – si Instituti Shtetëror të Kulturës Fizike në Ukrainë – Kharkiv, e cila ishte atëherë në 30 fillim të viteve, ishte kryeqyteti i Ukrainës RSS. dhe në 1944 ai u transferua në Kiev, dhe të shkollës së mesme u quajt – Kyiv Instituti Shtetëror i Kulturës Fizike. Rritje deri jo vetëm sasinë, por edhe në cilësinë e, Instituti vonë, në fillim të viteve '90 të shekullit XX – edhe në Ukrainë të pavarur – u bë një universitet dhe një institucion i madh i sektorit të arsimit të lartë në vendin tonë, dhe ne 1998 Statusi marrë kombëtare, kontributi dukje meritave të rëndësishëm në përhapjen e lëvizjes sportive universitare në vendin tonë, zhvillimin e arsimit të lartë dhe kërkimit shkencor, trajnimi i personelit të kualifikuar dhe atletë të klasit të lartë. Sot Universiteti Kombëtar i Kulturës Fizike dhe Sportit të Ukrainës arsimuar rreth tre mijë studentë, përgatitjen e tyre për rreth 300 mësuesit, prej të cilëve rreth 40 – mjekët dhe profesorët, me shume se 100 – PhD dhe asistent profesorët.

Procesi i pranimit në Universitetin Kombëtar të Edukimit Fizik dhe Sporteve të Ukrainës


që nga 2016 Procesi i pranimit në universitetet e Ukrainës për studentët e huaj Aviable via Qendra Pranimi ukrainisht.
Për të aplikuar për National Universitetin e Edukimit Fizik dhe Sporteve të studentëve të huaj Ukraina kanë të aplikoni online nëpërmjet Qendrës Pranimi Ukrainës.
Pas kontrollimit të gjitha detajet në Qendrën e Pranimit, ata do të dërgojnë letër të ftesës për studentët.
Me letrën ftesë studentët mund të shkojnë në ambasadën më të afërt të Ukrainës dhe për të marrë vizë studentore.
Nuk ka provime, TOEFL, IELTS nevojshme qoftë se ju bëni kërkesë nëpërmjet Qendrës Pranimi Ukrainës.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


  • Fakulteti i olimpike dhe sportive profesionale;
  • Fakulteti i shëndetit dhe edukimit fizik;
  • Fakulteti i përbashkët në përgatitjen e mjekëve për të kulturës fizike dhe sportit (së bashku me Universitetin Mjekësor Kombëtar Bogomolets);
  • Fakulteti i korrespondencë (të mësuarit në distancë) dhe arsim pasuniversitar.
  • Ivano-Frankivsk Kolegji i Edukimit Fizik

histori


Universiteti u hap në 1930 si i Institutit Kombëtar të Kulturës Fizike të Ukrainës në Kharkiv. Në 1944 institut është transferuar në Kiev dhe ndryshoi emrin e saj në Kiev Institutin Shtetëror të Kulturës Fizike. Pas pavarësisë së Ukrainës, në 1995 universiteti u riorganizua në Kiev Universiteti Kombëtar i Edukimit Fizik, të cilat në 1998 fituar statusin e kombëtare dhe miratoi emrin e Universitetit Kombëtar të Edukimit Fizik dhe Sportit të Ukrainës.


A doni diskutuar Kombëtar Universitetin e Edukimit Fizik dhe Sporteve të Ukrainës ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti Kombëtar i Edukimit Fizik dhe Sporteve e Ukrainës në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti Kombëtar i Kulturës Fizike dhe Sportit e Ukrainës zyrtari Facebook
Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Universiteti Kombëtar i Edukimit Fizik dhe Sporteve të Ukrainës komente

Join për të diskutuar i Universitetit Kombëtar të Edukimit Fizik dhe Sporteve të Ukrainës.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.