Universiteti Coventry

Universiteti Coventry. Studim në Mbretërinë e Bashkuar. Studimi në Angli. Education Bro - Studimi Magazine jashtë vendit.

Coventry University Details

 • vend : Mbretëria e Bashkuar
 • qytet : Coventry
 • akronim : CU
 • i themeluar : 1992
 • studentët (përafërsisht.) : 28000
 • Mos harroni të diskutuar Universitetin Coventry
Regjistrohen në Universitetin Coventry

Përmbledhje


Ne jemi një largpamëse, universiteti modern me një traditë krenare si një bartësi të arsimit të cilësisë së lartë dhe një fokus në kërkimet e aplikuara.

studentët tanë përfitojnë nga shtet-e-artit-pajisjeve dhe objekteve në të gjitha disiplinat akademike, duke përfshirë shëndetin, projektimit dhe inxhinierike laboratorë, kryerjen e arteve studiot dhe qendrat informatikë. Ne kemi qenë zgjedhur për të pritur tre qendrave kombëtare të Përsosmëri në Mësimdhënie dhe të nxënit e cila na ka mundësuar të investojë shuma të konsiderueshme të parave në shëndetësi, Dizajni dhe matematikë.

Qyteti-Qendra jonë kampus është vazhdimisht në zhvillim dhe zhvillim, dhe ne kemi plane për investime të mëtejshme në të gjatë viteve të ardhshme. Ne jemi një prani e madhe në Coventry, që kontribuon në atmosferë miqësore dhe të gjallë të qytetit dhe gjithashtu na ndihmon për të nxitur partneritete të suksesshme të biznesit.

Përmes lidhjeve tona me bizneset avantazh dhe organizatat udhëheqëse në sektorin publik dhe vullnetare, studentët tanë janë në gjendje për të hyrë projektit dhe vendosje mundësitë që rrisin punësimin e tyre në diplomimit.

The Sunday Times Tabela e ligës universitare ka renditur University Coventry Universiteti modern i Vitit. Institucionet radhët udhëzues duke përdorur tetë kriteret e mëposhtme: figura pikë referimi është treguar në kllapa.

 1. kënaqësinë Student (+50 te -55 pike) – rezultatet e sondazheve kombëtare të studentëve janë shënuar duke marrë një minimum teorike dhe rezultatin maksimal të 50% dhe 90% përkatësisht (burimi i të dhënave: Anketa Kombëtare Student);
 2. excellence Teaching (250) – përcaktuar si subjekte shënuar të paktën 22/24 pike, ata renditet shkëlqyer, ose ato të ndërmarra kohët e fundit në të cilën nuk ka besim në standardet akademike dhe në cilin mësimdhënies dhe të nxënit, progresin e studentëve dhe të të nxënit burimet të gjithë kanë qenë renditur lavdërueshme (burimi i të dhënave: Agjencia e Sigurimit të Cilësisë; Scottish Këshilli Financimi i Arsimit të Lartë; Arsimi i Këshillit të Lartë Financimi për Uellsin);
 3. Kryetarët 'vlerësimet / peer (100) – drejtorët e shkollave u kërkohet të identifikojnë sigurimin më të lartë universitare cilësisë (burimi i të dhënave: Hulumtimi dhe vlerësimi peer kryetarët Sunday Times ");
 4. cilësisë Research (200) – bazuar mbi ushtrimin më të fundit Vlerësimit Research (burimi i të dhënave: Arsimi i Këshillit të Lartë Financimi për Anglinë (HEFCE));
 5. A-nivel / pikat më të larta (250) – të dhënat në nivel kombëtar të audituara për vitin pasues akademik janë përdorur për llogaritje tryezë ligë (burimi i të dhënave: hesam);
 6. papunësi (100) – numri i studentëve të marrë të jenë të papunë gjashtë muaj pas diplomimit llogaritet si përqindje e numrit të përgjithshëm të destinacioneve të njohura (burimi i të dhënave: hesam, Destinacionet e larguarve nga Arsimit të Lartë);
 7. Firsts / 2:1s dhënë (100) – përqindja e studentëve që diplomojnë me firsts ose 2:1 gradë; gradë paklasifikuara përjashtohen (burimi i të dhënave: hesam); dhe
 8. shkalla e braktisjes (+57 te -74 pike) – numri i studentëve që braktisin para përfundimit të kurseve të tyre krahasohet me numrin e pritshëm për ta bërë këtë (figura pikë referimi treguar në kllapa) (burimi i të dhënave: HEFCE, Treguesit e performancës në arsimin e lartë).

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


Artet dhe shkencat humane

Lexuar në lidhje me kurset tona në Art, Projektimi, anglisht, Media, Kryerja e Arteve dhe humane.

ENGINEERING, MJEDISI DHE Informatikë

Informacion mbi Matematikë tonë, inxhinieri, gjeografi, Informatikë dhe Automobilistikë kurse.

Shëndetin dhe jetën SHKENCAVE

Kurse përfshirë Studime Shëndeti, Biomolekulare dhe Sport Shkenca, Psikologji dhe Kujdesit Social.

COVENTRY BUSINESS SCHOOL

Mësoni rreth kurseve tona në Biznes, ekonomi, financë, Kontabiliteti, Marketing dhe Menaxhim.

COVENTRY LIGJI SCHOOL

Gjej më shumë rreth duke studiuar ligjin kurset tona specialist.

histori


Origjina e Universitetit Coventry mund të ndiqet në shekullin e 19 me themelimin e Kolegjit Coventry e Dizajnit në 1843. Më vonë u quajt Shkolla Coventry e Artit, ajo u riemërua përsëri në fillim të shekullit të 20-të në Shkollën e Arteve të Komunës, si pjesë e theEducation Aktit 1902. Një ndryshim i fundit emri u zhvillua në vitet 1950, kur ajo u bë e njohur si Kolegjin e Artit.

Në fund të viteve 1950, për të adresuar nevojën për një nivel të lartë të trajnimit teknik në Coventry të cilën Coventry Kolegji ekzistues teknik (tani City College Coventry) nuk mund të takohen, ndërtimi i një institucioni të ri filloi. U hap në 1961, ajo u quajt Kolegji Lanchester e Teknologjisë, emëruar pas Frederick Lanchester.

Në 1970, Kolegji Lanchester i Teknologjisë dhe Kolegji i Artit, së bashku me Kolegjin Rugby e Inxhinierisë Teknologjisë në qytetin fqinj të Rugby, shkrirë së bashku për të formuar Lanchester Politeknik. Institucioni ishte caktuar si i tillë në shkurt 1971 nga Sekretari i Arsimit Pastaj Margaret Thatcher. Emri i Lanchester dha institucionit një shkallë të caktuar të errësirë (ajo është ngatërruar shpesh me dy Lancaster dhe Mançester), sidomos kur asnjë prej garuesve në Radio BBC 4 show përgjithshme njohurive Truri i Britanisë mund të japë vendndodhjen e saj e saktë. Politeknik anuluar ceremoninë e diplomimit në 1974 pas shpërthimeve Birmingham pijetore në frikën se tubimet publike do të mund të jenë në shënjestër; Ceremonia u mbajt në fund në 2009, 35 vite më vonë. Lanchester Politeknik u emërtua më vonë “Coventry Politeknik” në 1987, dhe kur theFurther dhe Arsimit të Lartë Akti 1992 Statusi ofruara Universiteti Politeknik Coventry atë vit, emri është ndryshuar për Universitetin Coventry.

Në 2010, një kampus në Londër u krijua për të tërhequr më tej studentët ndërkombëtarë në universitet. Në 2012 “Coventry University College” u krijua në kuadër të kampusit universitar kryesore, duke ofruar kualifikime deri në nivel shkallë me një kosto më të ulët në krahasim me tarifat tipike universitare.


A doni diskutuar Universitetin Coventry ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


University coventry në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti Coventry zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

Shqyrtime University Coventry

Join për të diskutuar i Universitetit Coventry.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.