Universiteti Brown

Universiteti Brown - Studimi në SHBA. Education Bro - Studimi Magazine jashtë vendit

Brown University Details

 • vend : Shtetet e Bashkuara të Amerikës
 • qytet : Zot
 • akronim : KJO
 • i themeluar : 1764
 • studentët (përafërsisht.) : 10000
 • Mos harroni të diskutuar Universitetin Brown
Regjistrohen në Brown University

Përmbledhje


Universiteti Brown është një institucion privat që u themelua në 1764.

Tarifat e shkollimit dhe Universiteti Brown janë $50,000 (Aprox.).

E vendosur në majë College Hill në Providence, R.I., Universiteti Brown ka një kolegj-qytet ndjehen me Thayer Rruga shërbyer si një qendër të aktivitetit për pazar dhe ngrënie. Të Brown Bears kanë lidhje 35 NCAA Division I ekipet atletike dhe të konkurrojnë në Ivy League. Bears janë të njohur mirë për ekipin e futbollit të meshkujve të tyre, i cili vazhdimisht renditet ndër krye 25 Ekipet në kombin. Të gjithë studentët në Brown janë të detyruar të jetojnë në kampus për e tyre të gjashtë semestra parë, dhe mundësitë e strehimit të përfshijë teke tradicionale, dyshe dhe suita. me rreth 400 organizata studentore në kampus duke filluar nga The Brown Jug revistës komedi për Brown Ballroom Dance, studentët mund të gjejnë një mënyrë për të ndjekur interesat e tyre. Brown gjithashtu ka një komunitet të vogël, por të gjallë greke me rreth 10 kapitujt, duke përfshirë një disa bashkë-ed organizatave greke.

Brown ofron një numër të një studimet pasuniversitare me Shkollën Pasuniversitare të saj, i cili ofron programe të mirë-konsideruar inEnglish dhe historia, dhe Warren Alpert School renditet shumë Medical. Seksioni Qendra e Van Wickle Gates në kampus Brown hapet vetëm dy herë në vit: një herë për të lejuar studentët hyrëse ishullit kampus dhe një herë për të le të diplomuarit e fundit dalje pas fillimit. Brown pret një feste vjetore “Spring Weekend” me ngjarje sportive, koncerte dhe ushqim falas. alumni të rëndësishme përfshijnë John D. Rockefeller Jr., John F. Kennedy Jr.. dhe themelues CNN dhe media manjati Ted Turner.

shkollat / kolegje / departamentet / kurse / fakultetet


histori


Në 1850, Presidenti Brown Francis Wayland shkruar: “Kurset e ndryshme duhet të organizohet në mënyrë që, kur është e mundur, çdo student mund të studiojë atë që ai zgjodhi, të gjitha ato që ai zgjodhi, dhe asgjë, por ajo që ai zgjodhi.”miratuar në 1969, Kurrikula e re është një moment historik në historinë e Universitetit dhe është parë si realizimin e vizionit Wayland-së.

Planprogrami ishte rezultat i një letre të shkruar nga Ira Magaziner dhe Elliot Maxwell titull “Draft i Dokumentit Punues për Arsim në Universitetin Brown.”Gazeta doli nga një njëvjeçar Projektit Independent Study Group (GISP) që përfshin 80 studentët dhe 15 profesorë. GISP u frymëzua nga shkollat ​​eksperimentale studentëve, të iniciuar, sidomos San Francisco State College, dhe kërkoi mënyra për “vënë nxënësit në qendër të arsimimit të tyre” dhe “mësojnë nxënësit se si të mendojnë në vend të fakteve vetëm të mësimdhënies.”

Propozimet e letër bërë konkrete për kurrikulën e re, duke përfshirë edhe kurset studente e vitit ndërdisiplinore që do të fusin “mënyrat e mendimit,” me udhëzim nga fakulteti mblodhi së bashku nga disiplina të ndryshme. Qëllimi ishte për të transformuar anketën tradicionale Sigurisht, shpesh përjetuar në mënyrë pasive nga vitit të parë studentët, në një proces më të angazhohen, një hetim i lidhjeve intelektuale dhe filozofike mes disiplinave. Një opsion i kategorizimit të kënaqshëm / No Credit do të futet për të inkurajuar nxënësit që të përpiqen kurse jashtë zonës së tyre rehati klasën pikësh. Në praktikë, kjo risi nota të Curriculum-nganjëherë keqkuptuar dhe mischaracterized-ka qenë komponent e Re e saj më të suksesshëm, përgjegjës, në dekadat që nga miratimi i tij, për të panumëruara artit karrierës ndryshojnë vendimet-studio swapped për Neuroscience, biologji swapped për antropologji, matematikë swapped për dramaturgësh (dhe Pulitzer Çmimet).

Në pranverën e vitit 1969, pas studenti mitingje në mbështetje të reformës, Presidenti University Ray Heffner emëruar Komitetin Special për Kurrikulare Filozofisë, ngarkuar me zhvillimin e reformave specifike. Raporti rezulton, quajtur Raportin MAEDER pas karrige e saj të komisionit, u prezantua në fakultetin, e cila votoi Kurrikula e re në ekzistencë në maj 7, 1969. Karakteristikat e saj kryesore të përfshira:

 • Mënyrat e kurseve shqetësoni për studentët e vitit të parë
 • Futja e kurseve ndërdisiplinore
 • Braktisja e “arsimi i përgjithshëm” kërkesat e shpërndarjes
 • Kënaqshëm / Jo opsion Notimi Credit
 • ABC-ja / No Sistemi i vlerësimit Credit, të cilat eliminohen pluses, minuset, dhe D's; një notë të “No Credit” nuk do të shfaqet në transkriptimet e jashtme.

Të Mënyrat e kursit Mendimit, një komponent kyç në konceptimin fillestar të Kurrikulës së Re, ishte më herët ndërprerë, por të gjithë elementet e tjerë janë ende në vend. Në 2006 rikthimi i plus / minus nota u hodhi nga personat e interesuar për inflacionin klasën. Pas një i fletë e alumni, fakultet, dhe studentët, duke përfshirë edhe autorët origjinalë të Raportit Magaziner-Maxwell, ideja u hodh poshtë nga Këshilli i Kurrikulës College.


A doni diskutuar Universitetin Brown ? Ndonjë pyetje, komente apo komente


Universiteti Brown në hartën


Foto


Fotografitë: Universiteti Brown zyrtari Facebook

video

Ndajeni këtë informacion të dobishëm me miqtë tuaj

komente Universiteti Brown

Bashkohen për të diskutuar të Brown University.
PLEASE NOTE: EducationBro Magazine ju jep aftësinë për të lexuar informacion rreth universitetet në 96 Gjuhë, por ne ju kërkojmë të respektojnë anëtarët e tjerë dhe të lënë komente në anglisht.