Carita Maha Suci


Urang aya proyék ngora, tapi jeung sajarah vast jeung metot. Pendiri proyek indit ngaliwatan loba pikeun nyieun sagemblengna anyar, unik jeung mangpaat “EducationBro” – Study Magazine mancanagara.
tim internasional urang diwangun ku siswa internasional jeung guru jeung pangalaman gede, rektor ti universitas, pangusaha ngora jeung urang aktif jeung pangalaman hirup metot.

Urang nyaho kasusah atikan luar nagari:

  • as students;
  • as the applicants;
  • salaku guru;
  • salaku universitas;
  • salaku kolotna.

Unggal dinten, urang ngawanohkeun fitur anyar nyieun atikan Anjeun peuntas laut leuwih nyaman.

misi urang


Sarerea kudu boga kasempetan pikeun nampa atikan di nagara di mana manéhna wishes jeung “EducationBro” will helps with it. nu “EducationBro” majalah nyaeta “ujung gunung es nu”, pisan geura-giru kami baris ngidinan Anjeun pikeun milih hiji profési nu kawas. Pilih hiji nagara nu bakal nyaluyukeun anjeun jeung kualitas atikan, jeung biaya standar pendidikan jeung hirup. Enroll to the best university and easy to get a quality education. Terus mimitian karir di nagara di dunya.
sadaya ieu “EducationBro” bisa.