universitas Médis dina ranking Rusia 2016


universitas médis Top di Rusia. Ranking paguron luhur médis

"EducationBro" Magazine ayeuna nyiapkeun ranking 2016 ti universitas médis di Rusia pikeun anjeun. Kami ngaharepkeun informasi ieu bakal mantuan siswa internasional milih pilihan pangalusna diajar kadokteran di Rusia. kursus MBBS dina Féderasi Rusia ngabogaan kualitas luhur jeung waragad SPP low.

Urang kasampak for loba ieu ranking (di nurun Urutan tina pentingna):

  • Kualitas atikan
  • Harita murid asing ngeunaan universitas
  • Jumlah mahasiswa asing di universitas
  • Modern di enggon universitas jeung alat
  • Biaya pendidikan
  • Kota mana universitas perenahna
  • Kasadiaan tina website jeung sosial kaca. Frékuénsi apdet maranéhanana.

8. University Medical Rostov Propinsi


University Medical Rostov Propinsi. MBBS Study dina Féderasi RusiaDi handap ieu jumlah 8 di pangalusna universitas ubar ranking di Rusia 2016. It is University Medical Rostov Propinsi. Hal ieu kacida populer di kalangan mahasiswa asing. Bener perlu kampus modern jeung propil website jeung jaringan sosial anak nu tinggaleun jaman. A atikan alus teu bisa nutupan sagalana. Universitas kudu berpungsi dina gambar anak. Tapi, ieu mangrupakeun alus teuing tempat diajar medicinу di Rusia atawa komo Éropa.

 

 

 

7. University Medical Krasnoyarsk Propinsi


University Medical Krasnoyarsk Propinsi. Diajar Kedokteran di Rusiano mamang, University Medical Krasnoyarsk Propinsi mangrupa salah sahiji universitas nu pangalusna di Siberia (Region of Féderasi Rusia). Cai mibanda masalah anu sarua salaku #7 dina ranking médis urang. Urang bisa nyebutkeun, nu universitas ieu ngabogaan boga posisi sarua dina ranking urang. Tapi batur kudu luhur. Urang mutuskeun yen KrasSMU saeutik leuwih alus. Nyanggakeun mariksa taun saterusna ieu.

 

 

 

6. University Medical Volgograd Propinsi


University Medical Volgograd Propinsi . Diajar kadokteran di Rusia. kursus Mbbs di Rusia.University Medical Volgograd Propinsi ampir sarua jeung RSMU (#8) jeung jeung KrasnSMU (#7). universitas ieu ampir sarua. Komo pamadegan siswa pisan similiar. janten, Anjeun bisa milih betweent universitas ieu, pamikiran contona, ngeunaan géografi atawa iklim.

 

 

 

5. University Medical Novosibirsk Propinsi


University Medical Novosibirsk Propinsi. Diajar kadokteran di Rusia. kursus MBBS dina Féderasi RusiaA loba universitas médis Rusia situated di Siberia. Masalahna nyaeta mahasiswa asing teu cinta iklim Siberian. Tapi sakabéh universitas ieu tiis. janten, Novosibirsk State University Medical nyokot #5 posisi di paguron luhur médis luhur urang di Rusia 2016.

 

 

 

 

4. University Medical Siberian Propinsi


University Medical Siberian Propinsi. Diajar Kedokteran di Rusia. Mbbs Study di RusiaUniversity Medical Siberian Propinsi boga kualitas luhur sarua atikan salaku universitas saméméhna. Tapi geus kampus leuwih morden jeung alat. Website ogé hade. siswa luar nagri mikanyaah universitas ieu, tapi sababaraha di antarana teu kawas iklim di Siberia. Jadi éta pilihan Anjeun. kumaha bae age, Siberian State University Medical dihurungkeun tina universitas nu pangalusna di Rusia jeung #4 di EducationBro ranking paguron luhur médis di Rusia 2016.

 

3. Pavlov Kahiji Saint Petersburg University Medical Propinsi


Pavlov Kahiji Saint Petersburg University Medical PropinsiSaint Petersburg mindeng nyebut salaku ibukota Budaya of Féderasi Rusia. Jeung ibukota ieu ngabogaan sajumlah gedé paguron luhur gede. Pavlov Kahiji Saint Petersburg University Medical Propinsi mangrupa salah sahiji universitas ieu. siswa luar nagri mikanyaah eta. Cai mibanda alat modern jeung situated di kota éndah jeung jumlah badag tempat metot. Quality atikan oge luhur. SPSMU nyaéta pilihan alus.

 

 

2. Universitas Médis Research Nasional Rusia


Universitas Médis Research Nasional Rusia. Diajar Kedokteran di Rusia. Mbbs Study di RusiaAmpir kahiji. A saeutik teu cukup meunang. Tapi nu mana wae tempat di ranking urang – ieu mangrupakeun hasil alus teuing. meets Universitas Médis Research Nasional Rusia #2 dina ranking paguron luhur médis pangalusna di Rusia. siswa luar nagri mikanyaah eta. Eta aya di Moscow, ibukota Féderasi Rusia. Anjeun kungsi bakal ngarasa boring di dayeuh ieu. RNRMU nyaéta tempat alus teuing pikeun diajar kadokteran di Rusia.

 

 

 

1. Universitas Kahiji Moscow Propinsi Médis


Universitas Kahiji Moscow Propinsi Médis . Diajar Kedokteran di Rusia. Mbbs Study di RusiaDi handap ieu anu pangalusna universitas médis di Rusia. Ieu téh tempat pangalusna pikeun diajar MBBS atawa batur dina Féderasi Rusia. Ieu téh salah sahiji pangalusna di dunya. It is Universitas Kahiji Moscow Propinsi Médis. Ieu téh hasil “EducationBro ranking paguron luhur médis di Rusia 2016”. MSMU nyokot #1.