Universitas Katolik Australia

Universitas Katolik Australia (ACU)

Australian Catholic University Details

Enroll at Australian Catholic University

gambaran


Universitas Katolik Australia (ACU) ieu umum teu-pikeun-kauntungan universitas dibiayaan ku Pamarentah Australia.

Ieu téh dibuka pikeun siswa jeung staf sakabeh aqidah.

Universitas Katolik Australia (ACU) engages nu Tradisi Katolik intelektual pikeun mawa hiji sudut pandang béda ka education.We luhur ngajajah budaya, sosial, isu etika jeung agama ngaliwatan lensa tina Tradisi Katolik intelektual dina pangajaran urang, panalungtikan jeung layanan.

Ku ngabina jeung advancing pangaweruh dina atikan, kasehatan, padagangan, humaniora, élmu jeung téknologi, hukum, jeung seni kreatif, ACU nyumbang ka anak lokal, komunitas nasional jeung internasional.

lulusan urang bakal terampil dina widang maranéhanana dipilih, etika dina paripolah maranéhanana, jeung kabiasaan kritis dimekarkeun pikiran, an pangajén tina suci dina kahirupan jeung komitmen ka porsi ilahar alus.

Nu Company of Universitas Katolik Australia (ACU) disatujuan nu Pernyataan Misi (“Nu ACU Misi”) di 23 Mei 2014 Rapat Umum taunan.

ACU nyaéta tempat gede papanggih jalma sarta mibanda pangalaman anyar.

Unggal pakaitna mahasiswa kampus sarwa kajadian saperti barbecues, bola jeung konser. Aya ogé klub, masyarakat jeung olahraga kajadian saperti ACU Games jeung University Games.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Education and Arts – areas include education, seni humaniora, global studies and international development studies, media communications, élmu sosial, youth work, and creative arts, visual arts and design.
  • Health Sciences – areas include counselling, environmental science, exercise physiology, exercise science, kaséhatan mental, midwifery, nursing, terapi Mikrobiologi, paramedicine, physiotherapy, public health, Psikologi, social work and speech pathology.
  • Law and Business – areas include accounting and finance, business administration, padagangan, human resource management, Téknologi informasi, hukum, manajemén, marketing and occupational health, safety and environmental management.
  • Theology and Philosophy – both these disciplines encourage students to search for wisdom, knowledge and truth.


Anjeun hoyong discuss Australian Catholic University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Australian Catholic University on Map


poto


Photos: Universitas Katolik Australia Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Australian Catholic University reviews

Join to discuss of Australian Catholic University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.