Deakin University

Deakin University Australia

Deakin University Details

  • nagara : Australia
  • kota : Geelong
  • akronim : THE
  • ngadeg : 1974
  • murid (approx.) : 51000
  • Ulah poho pikeun discuss Deakin University
Enroll at Deakin University

gambaran


Deakin University mangrupa universitas publik kalawan kurang 50,644 atikan luhur siswa dina 2014. didirikeun taun 1974, Universitas ieu dingaranan pamingpin gerakan federasi Australia jeung bangsa urang Perdana Mentri kadua, Alfred Deakin. Cai mibanda kampus di Geelong, Warrnambool jeung Burwood, Melbourne jeung learning puseur di Dandenong, Craigieburn jeung Werribee, all in the state of Victoria. Ieu sacara resmi ngadeg di 1974 jeung petikan tina Universitas Act Deakin 1974. The sale ofStonnington Mansion provoked public outrage as it involved the mansion which was at risk of redevelopment by property developers. Deakin mangrupa salah sahiji universitas panalungtikan ngembang panggancangna Australia sacara. waragad panalungtikan digabungkeun anak geus ngaronjat ti A $ 4,5 juta di 1997 ka A $ 43,4 juta di 2014.

Ngaliwatan agenda anak Hirup mangsa nu bakal datang, Deakin boga tujuan pikeun ngawangun jobs tina mangsa nu bakal datang, ngagunakeun kasempetan tina umur digital ka widen aksés ka atikan jeung nyieun béda ka masarakat eta fungsi.

Deakin enjoys reputasi for nu keur diakses, mantuan jeung friendly. Ieu ngabogaan catetan longstanding keur dipake anak téknologi informasi motong-ujung bari nyadiakeun pangalaman kacida pribadi, naha dina awan dina kampus beunghar media-Deakin atawa ngaliwatan kombinasi awan jeung kampus learning.

Deakin geus leuwih 53,000 mahasiswa, with almost a quarter choosing to study wholly in the cloud (online).

Deakin dileler a rating 5-béntang ku ranking universitas bergengsi organisasi Quacquarelli Symonds (QS); the rating indicates Deakin is world-class in a broad range of areas, ngabogaan fasilitas motong-ujung jeung internasional renowned pikeun panalungtikan sarta pangajaran.

nu 2015 Ranking Shanghai Jiao Tong Akademis of Paguron luhur Dunya(ARWU) disimpen Deakin University antara luhur 400 paguron luhur di dunya. The ranking compares the research impact of thousands of academic institutions worldwide and has a particular focus on science. For a young university like Deakin which researches across a full range of disciplines and has strong focus on teaching excellence, ranking nu ngagambarkeun komitmen lumangsung Deakin pikeun ngembang panalungtikan ngarah dunya.

Deakin ranks 36 dina ranking QS paguron luhur di dunya dina 50 taun.

Deakin ayeuna di luhur 3% tina dunya paguron luhur di unggal tilu ranking rankingsAcademic internasional utama Paguron luhur Dunya (ARWU), Times Atikan luhur jeung QS World University rankings.

dina 2015 Kaunggulan dina Research keur Australia (ERA) ranking, 89% panalungtikan Deakin sacara dipeunteun di atawa di luhur standar dunya. Lima panalungtik Deakin urang anu kaasup kana Thomson Reuters Listing taunan panalungtik paling dicutat dina jurnal akademik, ranked in the top one per cent of researchers in their field. The listed researchers are: Alfred Deakin profesor David Crawford, Jo Salmon, Kylie Ball jeung Mitra Professor Anna Timperio, sadaya ti Centre Deakin pikeun aktipitas Fisika sarta Gizi Panalungtikan (C-PAN), jeung Alfred Deakin Professor Michael Berk, Diréktur tina Centre for Juara di Mental jeung fisik Kaséhatan jeung perlakuan klinis (pangaruh).

Deakin terus jadi pamingpin sector pikeun kapuasan sarjana, first in Victoria for the sixth consecutive year in the Australian Graduate Survey (2010-15).

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Faculty of Arts and Education

  • School of Communication and Creative Arts
  • Sekolah Pendidikan
  • Sakola Kamanusaan sarta Élmu Sosial

Faculty of Business and Law

  • Deakin Business School
  • Deakin Law School

Fakultas Kaséhatan

  • School of Exercise and Nutrition Sciences
  • School of Health and Social Development
  • Sakola Kedokteran
  • Sakola Kaperawatan na Midwifery
  • Sakola Psikologi

Fakultas Élmu, Engineering and Built Environment

  • School of Architecture and Built Environment
  • Sakola Téknik
  • School of Information Technology
  • Sakola Kahirupan and Lingkungan Élmu

Institutes

  • Institute of Koorie Education

Sajarah


Deakin’s history


beginnings

Deakin University was formally established in 1974 jeung petikan tina Universitas Act Deakin 1974.

Deakin was Victoria’s fourth university and the first in regional Victoria; it was named after the leader of the Australian federation movement and Australia’s second Prime Minister, Alfred Deakin.

From its beginnings, Deakin has been shaped by twin goals:

  • a focus on regional Victoria, creating a university for the Geelong region
  • a commitment to widening access to university study, in particular through distance education programs.

Deakin University’s first campus was established at Waurn Ponds. The University was the result of a merger between State College of Victoria, Geelong (formerly Geelong Teachers College) and the Gordon Institute of Technology (now the Gordon Institute of TAFE).

Deakin enrolled its first students at the Geelong Waurn Ponds Campus in 1977.

Deakin has been strengthened by a series of successful mergers with strong partners, each of whom has contributed significantly to Deakin’s character and approach.

Australia’s tertiary education system underwent major change following the 1988 White Paper Atikan luhur: a policy statement, introduced by then Labor Education Minister John Dawkins.

As did most Australian universities at the time, Deakin embarked on a series of mergers. It merged with Warrnambool Institute of Advanced Education in 1990, strengthening Deakin’s place in the Western District of Victoria with the Warrnambool Campus.

A merger with most of Victoria College in December 1991, with its campuses in Burwood, Rusden and Toorak, gave the new Deakin a strong metropolitan presence at the Melbourne Burwood Campus.

These mergers enabled Deakin University to grow substantially from a pre-merger student population of approximately 8,000 di 1990 to approximately 25,000 atikan luhur siswa dina 1995.

n the 1990s, there was much debate about the fate of Geelong’s historic but dilapidated Dalgety’s Woolstore. Originally built as woolstores in 1893, the buildings were extensively renovated to create Deakin’s modern and impressive Geelong Waterfront Campus.

 


Anjeun hoyong discuss Deakin University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Deakin University on Map


poto


Photos: Deakin University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Deakin University reviews

Join to discuss of Deakin University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.