Monash University

Monash University Australia Clayton

Monash University Details

  • nagara : Australia
  • kota : Clayton
  • akronim : MU
  • ngadeg : 1958
  • murid (approx.) : 68000
  • Ulah poho pikeun discuss Monash University
Enroll at Monash University

gambaran


dina Monash, kahayang nyieun béda hiji informs sagalana we ngalakukeun.

Tapi urang balik leuwih karsa alus. Urang nyieun hiji dampak, boh lokal jeung internasional. Urang aya universitas global jeung ayana dina opat buana. Jeung rencana urang keur mangsa nu bakal datang nu ambisius.

Optimism

Nyieun beda a nyokot énergi jeung idealisme ogé pangalaman jeung hikmah. Salaku universitas ngora, outlook urang kutang jeung optimistis. Urang teu mired di sinisme, tradisi atawa konvénsi.

Urang narik sarjana pangalusna, tapi urang geus teu elitist. Urang muka panto urang ka saha anu disusun pikeun kerja keras nyieun béda hiji.

Urang geus katempo alus kahontal ku jalma Monash di wewengkon kawas kimia héjo, kelestarian, jeung kacilakaan jeung trauma. Urang wanti ku sukses maranéhanana jeung peran urang geus dimaénkeun di antarana.

kabudayaan

Urang geus lima kampus lokal sakuliah Victoria, dua lokasi internasional di Malaysia jeung di Afrika Kidul, jeung puseur dina Républik Rahayat Cina, Italia jeung India. Unggal nyadiakeun hiji lingkungan nu nangtukeun jeung nurtures bakat - jeung robah warna ka warna bakat nu jadi pangabisa.

Urang percaya kalawan cara anu pangalusna pikeun mantuan jelema urang minuhan tantangan maranéhanana nyanghareupan ieu pikeun nyadiakeun lingkungan supportive. Urang jawara jeung ngarojong siswa urang ngarah boga pangalaman universitas memorable. Ieu hiji universitas friendly - euweuh urusan nu kampus anjeun hadir.

gawe babarengan

Ti kasempetan panalungtikan kolaborasi, ka ngawangun hubungan masarakat, fokus urang sok kumaha urang bisa empower urang urang nyieun dampak positif dina dunya. Hal kawas panon bionic jeung anti-flu Relenza ubar.

ambisi babarengan pindah urang maju, Langkung gancang. Beuki sasuai, sambungan berguna jeung kuat urang bisa nyieun, nu leuwih gede dampak urang bakal.

Leungit diajar

motto urang Leungit I diajar (“Kuring keur masih diajar”) reminds urang nu milarian pangaweruh kungsi ends. Urang dipecat jeung ambisi melang nu ngadorong urang ngalakukeun hal leuwih alus, pikeun ngeset tolok ukur anyar jeung megatkeun taneuh anyar.

Dina raraga pikeun siswa urang jeung staf ka dampak positif komunitas maranéhanana jeung dunya, urang kudu digitus eta jeung mere ilham eta - ngarah bisa agén parobahan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of Art Design & gawena undagi (MADA)
  • Fakultas Sastra
  • Faculty of Business and Economics
  • Fakultas Pendidikan
  • Fakultas Téknik
  • Fakultas Téhnologi Émbaran
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Kedokteran, Nursing and Health Sciences
  • Faculty of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences
  • Fakultas Élmu

Sajarah


Monash University was created by an Act of the State Parliament of Victoria in 1958 as a result of the Murray Report, which was commissioned in 1957 by then Prime MinisterRobert Menzies to establish the second university in the state of Victoria. The university was named after the prominent Australian general Sir John Monash. This was the first university in Australia to be named after a person, rather than a city, region or state.

The original campus was in the south-eastern Melbourne suburb of Clayton (in what is now the City of Monash). The first University Council, led by Monash’s first Chancellor Sir Robert Blackwood, selected Sir Louis Matheson, to be the first Vice-Chancellor of Monash University, a position he held until 1976. The University was granted an expansive site of 100 hectares of open land in Clayton. nu 100 hectares of land consists of the former Talbot Epileptic Colony.

From its first intake of 357 students at Clayton on 13 Maret 1961, the university grew rapidly in size and student numbers so that by 1967, it had enrolled more than 21,000 students since its establishment. In its early years, it offered undergraduate and postgraduate degrees in engineering, ubar, elmu pangaweruh, seni, ékonomi, pulitik, pendidikan, jeung hukum. It was a major provider for international student places under the Colombo Plan, which saw the first Asian students enter the Australian education system.

In its early years of teaching, research and administration, Monash was not disadvantaged by entrenched traditional practices. Monash was able to adopt modern approaches without resistance from those who preferred the status quo. A modern administrative structure was set up; Australia’s first research centres and scholarships devoted to Indigenous Australians were established.

Dina taun-taun ayeuna, the University has been prominent in medical research. A highlight of this came in 2000, when Professor Alan Trounson led the team of scientists which announced to the world that nerve stem cells could be derived from embryonic stem cells, a discovery which led to a dramatic increase in interest in the potential of stem cells. It has also led to Monash being ranked in the top 20 universities in the world for biomedicine.

on 21 Oktober 2002 Huan YunAllenXiang, shot two people dead and injured five others on the Clayton campus.

The former Vice-Chancellor and President of Monash University was Professor Edward Byrne AC (ti 6 Juli 2009 to September 2014).The Vice-Chancellor and President of Monash University is Professor Margaret Gardner. Gardner was named as the next Vice-Chancellor and President of Monash University in December 2013. She is the first woman to hold the position and commenced in September 2014.


Anjeun hoyong discuss Monash University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Monash University on Map


poto


Photos: Monash University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Monash University reviews

Join to discuss of Monash University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.