Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology Australia

Swinburne University of Technology Details

Enroll at Swinburne University of Technology

gambaran


Swinburne University of Technology (mindeng saukur disebut Swinburne) ieu hiji universitas publik Australia dumasar di Melbourne, Victoria. kampus utama anak perenahna di Hawthorn, a suburb of Melbourne which is located 7.5 km from the Melbourne central business district.

Swinburne ngalir lima kampus; dina total, Swinburne ngabogaan 60,000 siswa.

Salian kampus utama anak Hawthorn, Swinburne ngabogaan kampus di wewengkon metropolitan Melbourne di Wantirna jeung Croydon. Swinburne ogé ngabogaan kampus di Sarawak, Malaysia.

Di 2016, Swinburne ieu rengking pikeun kahiji kalina dina rankings QS for lulus employability-kelas dunya urang. Nu QS Pascasarjana Employability rankings anu dumasar kana ongkos pagawean sarjana jeung partnerships antara paguron luhur jeung pangusaha. ranking Ieu reinforces Swinburne salaku universitas nu nyadiakeun hasil karir praktis pikeun lulusan anak.

Swinburne’s position as a world-class university was recognised in the 2016 Times Higher Education’s Top 100 Most international universities rankings. Barengan penampilan padeukeut kadua Swinburne urang di 2015 QS Top 100 di handap 50, these rankings reinforce Swinburne as a university with a depth of expertise in teaching and research, boh di Australia jeung internasional.

Swinburne ogé rengking salah sahiji luhur dunya 400 universitas ku bergengsi 2015 Ranking akademik tina Paguron luhur Dunya (ARWU). Swinburne oge kahontal luhur a 75 ranking dina ARWU dina widang rékayasa sipil.

Swinburne ieu ngaranna salah sahiji luhur dunya 400 universities by the Times Higher Education University World Rankings 2014–2015. Di 2016, Swinburne was again ranked in the Times Higher Education Top 100 di handap 50 rankings, an indéks paguron luhur dunya dina umur 50.

Swinburne ogé geus diakuan salaku ngabogaan salah sahiji sakola desain pangalusna di dunya ku 2016 QS World rankings of Paguron luhur ku Subject. universitas ieu salah sahiji ngan tilu lembaga di Melbourne pikeun didaptarkeun di luhur 50 pikeun wewengkon subjék Art jeung Desain.

Swinburne nyaeta dunya-rengking jeung diakuan sacara internasional universitas di Melbourne. Urang digitus siswa urang jeung pangaweruh jeung kamampuh maranehna kudu ngadegkeun careers suksés ngaliwatan pangajaran kualitas luhur jeung Dursasana industri.

Melbourne nyaéta tujuan gede nu hirup jeung pangajaran. Kota ieu dingaranan kota paling liveable di dunya ku Index Liveability Global nu Unit urang ékonom AKAL (2011-14).

1. A universitas dunya-rengking

Swinburne ieu rengking di luhur 400 paguron luhur di dunya jeung di luhur 75 paguron luhur di dunya dina widang rékayasa sipil ku ranking Akademis of Paguron luhur Dunya 2015/2016. Urang ngahasilkeun panalungtikan beredar jeung terus investasi di infrastruktur panalungtikan.

Swinburne ieu deui rengking minangka salah universitas luhur dunya dina umur 50 ku 2016 Times Atikan luhur 100 di handap 50 Rankings and the 2015 QS Top 100 di handap 50 rankings. Hal ieu dirojong ku rankings urang salaku universitas dunya-rengking pikeun lulusan employability jeung salah sahiji universitas paling internasional di dunya.

Swinburne ogé geus diakuan salaku ngabogaan salah sahiji sakola desain pangalusna di dunya ku 2016 QS World rankings of Paguron luhur ku Subject. universitas ieu salah sahiji ngan tilu lembaga di Melbourne pikeun didaptarkeun di luhur 50 pikeun wewengkon subjék Art jeung Desain.

2. ladenan rojongan pikeun siswa internasional

Dina Swinburne we nawarkeun loba jasa pikeun mantuan Anjeun ngahontal tujuan akademik Anjeun jeung ningkatkeun kahirupan Anjeun jadi mahasiswa.

Urang geus agén di seluruh dunya pikeun mantuan Anjeun milih tangtu katuhu. Lamun anjeun aya dina Melbourne, urang nawarkeun hiji-on-hiji pasini ku kituna anjeun bisa nyarita jeung tangtu panasehat ngajawab sagala patanyaan anjeun.

Urang ngeunaan miara wellbeing Anjeun di Swinburne. Urang geus dedicated Advisers Student International anu bisa nyadiakeun nasihat dina kaperluan akademis jeung pribadi. Maranéhanana bisa mantuan Anjeun ngarojong ulikan aksés, ladenan kaséhatan sarta penyuluhan.

3. pangajaran Quality

Dina Swinburne anjeun bakal diajar ti staf kacida ngalaman. kursus urang nyadiakeun aksés ka kasempetan nu ngidinan Anjeun pikeun diajar cara inovatif.

dasi deukeut urang jeung industri mean kursus urang sasuai jeung up to date. Loba kursus urang nu diakuan ku organisasi professional sarta nawarkeun Anjeun pangalaman invaluable sakuliah sadaya tingkat ulikan.

4. Nyiapkeun pikeun karir Anjeun

Swinburne diakuan pikeun ngahasilkeun lulusan anu siap pagawean. Urang nawarkeun rupa program nu ngalegaan leuwih naon diajar di kelas nyiapkeun anjeun pikeun karir Anjeun. maranéhanana di antarana:

  • careers sareng ladenan pagawean
  • proyék jeung industri
  • program ulikan internasional jangka pondok
  • Kapamingpinan Student jeung Program Relawan.

5. fasilitas hebat pisan

Our Hawthorn campus has state-of-the-art laboratories and teaching facilities at the Advanced Technologies Centre and the Advanced Manufacturing and Design Centre. Aya akomodasi dina kampus jeung kampus gampang diaksés ku angkutan umum. A range jasa ogé aya di kampus, kaasup karir jeung kaséhatan ladenan.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Faculty of Business and Law:

  • Swinburne Business School
    • Jurusan Administrasi, Economics and Finance
    • Department of Business Technology and Entrepreneurship
    • Department of Management and Marketing
  • Swinburne Law School
  • Fakultas Kaséhatan, Arts and Design:
    • Sakola Seni, Élmu Sosial sarta Kamanusaan
      • Department of Education and Social Sciences
      • Department of Film and Animation
      • Department of Media and Communication
    • School of Design
      • Department of Communication Design and Digital Media Design
      • Department of Interior Architecture and Industrial Design
    • Sakola Élmu Kaséhatan
      • Department of Health and Medical Sciences
      • Department of Psychological Sciences
      • Departemen Statistik, Data Science and Epidemiology
    • National Institute of Circus Arts Australia (NICA)
  • Fakultas Élmu, Engineering and Technology:
    • Sakola Élmu
      • Department of Chemistry and Biotechnology
      • Dinas Matematika
      • Department of Physics and Astronomy
    • Sakola Téknik
      • Department of Aviation
      • Department of Civil and Construction Engineering
      • Department of Mechanical Engineering and Product Design Engineering
    • School of Software and Electrical Engineering
      • Department of Computer Science and Software Engineering
      • Department of Telecommunications, listrik, Robotics and Biomedical Engineering

Sajarah


Swinburne University of Technology has its origins in the Eastern Suburbs Technical College, which was established in 1908 in the Melbourne suburb of Hawthorn by the Honourable George Swinburne. Di 1913, the institution changed its name to Swinburne Technical College. The Institute attained university status on 1 Juli 1992 following the passage of the Swinburne University of Technology Act 1992.

As a consequence of the Dawkins reforms to Australian higher education in the early 1990s, the university commenced delivery in the suburb of Prahran through a merger in 1992 with Victoria College (previously the Prahran Institute of TAFE), which stood on the site of Victoria’s first training institutes, the Prahran Mechanics’ institut.

Di 1997, Swinburne opened a campus at Lilydale, Victoria. Di 1998, it merged with the Outer East Institute of TAFE and commenced operating from campuses at Croydon and Wantirna.

Di 1999, Swinburne established the National Institute of Circus Arts (NICA).

Di 2000, the university opened a campus in Sarawak, Malaysia, as a partnership between the university and the Sarawak State Government.

dina Pébruari 2011, the university opened the Advanced Technologies Centre, a 22,000 square metre building of modern architectural design at its Hawthorn campus, known locally asthe cheese grater building”.

Following a series of funding cuts announced by the Victorian Government to vocational education in May 2012, Swinburne announced that it would close its Lilydale and Prahran campuses. Lilydale campus officially closed on 1 Juli 2013. dina Agustus 2013 the university announced that it had signed a Memorandum of Understanding with the Northern Melbourne Institute of TAFE to sell its Prahran campus to NMIT with effect from 2014.


Anjeun hoyong discuss Swinburne University of Technology ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Swinburne University of Technology on Map


poto


Photos: Swinburne University of Technology Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Swinburne University of Technology reviews

Join to discuss of Swinburne University of Technology.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.