Universitas Queensland

Universitas Queensland

Universitas Rincian Queensland

Enroll di The University of Queensland

gambaran


Universitas Queensland (UQ) mangrupa salah sahiji panalungtikan jeung pangajaran lembaga ngarah Australia sacara. Urang narékahan pikeun kaunggulan ngaliwatan kreasi nu, kaayaan ngawetkeun, transfer jeung aplikasi pangaweruh. Pikeun leuwih ti abad, urang geus dididik jeung digawé jeung jalma beredar pikeun nganteurkeun uran pangaweruh keur dunya leuwih alus.

rankings Dunya

UQ urutan di luhur 50 salaku diukur ku QS World University rankings jeung ranking Performance tina karya ilmiah pikeun Paguron luhur Dunya. Universitas ogé urutan 52 dina News USPaguron luhur rankings Global Best, 60 di Atikan Times luhur Dunya University rankings jeung 77 dina ranking Akademis of Paguron luhur Dunya.

positioning panalungtikan global Universitas sacara ieu disorot ku pamilihan lima UQ scientiststo Akademi Australia of Science (Aas) di 2015 - Ampir hiji saparapat tina 21 Fellows anyar jeung paling ti lembaga mana wae di nagara.

Lima Fellows anyar ngagabung gugus aya tina 29 élmuwan UQ ngaku ka Aas salaku Fellows saprak 1988, bringing total jumlah akademisi UQ anu anggota salah sahiji genep academies diajar bergengsi Australia pikeun 166.

UQ mangrupa salah sahiji ngan tilu anggota Australia tina Universitas global 21, anggota wangunna tina Group of Dalapan (Go8) universitas, jeung anggota Paguron luhur Australia.

Pangajaran sarta diajar kaunggulan

guru terampil jeung ngamotivasi nu integral ka nyadiakeun pangajaran positif jeung diajar hasil pikeun siswa.

UQ ngabogaan fokus kuat dina pangajaran kaunggulan, unggul leuwih Awards Australia keur University Ngajar tinimbang séjén di nagara jeung attracting mayoritas achievers akademik pangluhurna Queensland sacara, ogé interstate luhur jeung siswa peuntas laut.

Nu pendidik of UQ nu komitmen ka kaunggulan dina pangalaman diajar jeung hasil pikeun siswa maranéhanana.

edX

dina ahir 2013, UQ ngagabung edX - konsorsium ngarah dunya ngeunaan Massive Kursus-kursus Online Open (Mooca), babarengan diadegkeun ku Universitas Harvard jeung Massachusetts Institute of Technology (jeung).

UQ mangrupa salah sahiji ngan dua universitas anggota piagam Australia kaasup teu-pikeun-kauntungan edX perusahaan, jeung UQx ngagambarkeun organisasi ieu atas nama Universitas. UQx hade jeung staf pangajaran akademis Universitas pikeun nyieun jeung nampilkeun sauntuyan MOOCs ngaliwatan platform edX.

UQx ngabogaan sapuluh MOOCs ngajalankeun dina edX. Lain opat anu keur dimekarkeun, ngawengku subjék kaasup panalungtikan ilmiah, palayanan Kaséhatan, jeung meta-kaahlian kursus-kursus di employability jeung gawe babarengan. Saprak ngaleupaskeun tangtu kahijina dina edX dina Maret 2014, UQx geus kadaptar leuwih ti 640,000 pamilon ti 219 nagara.

pangalaman siswa

Nu UQ Kauntungan nyadiakeun siswa jeung kasempetan, pilihan jeung ngarojong nu bakal ngaktifkeun eta pikeun ngahontal aspirasi individu maranéhanana, jadi pamingpin dina widang maranéhanana dipilih jeung dampak positif dina masarakat nu sipatna hirup. Salian kalenturan dina pilihan program, mangpaat mahasiswa di antarana kasempetan pikeun ngarasakeun rupa-rupa kagiatan ekstrakurikuler salila studi maranéhanana. Murid bisa diajar di mancanagara, ilubiung dina konferensi jeung kasempetan panalungtikan, aksés leuwih ti 190 klub jeung masyarakat, jeung ngagunakeun fasilitas olahraga jeung budaya.

Di 2015, Universitas geus 50,836 siswa kaasup 12,666 siswa internasional ti 141 bangsa. Cai mibanda salah sahiji enrollments PhD panggedena Australia sacara, jeung leuwih ti 13,800 siswa postgraduate, jeung sohor kalulusan 12,000th PhD taun 2015.

UQ ieu terus Ngajalajah jeung practicing deukeut inovatif ka ngabina ingetan mahasiswa jeung employability. Universitas hade ka arah jeung achieves tujuan strategis anak ku ngamekarkeun cara pikeun kalibet siswa - jeung ku pursuing inductions pangalusna-prakték jeung pangalaman siswa.

alumni kasohor

beredar 225,000-plus alumni Universitas sacara kaasup laureate Nobel, dua Fortune 500 CEOs pausahaan, an meunangna Academy Award, jeung pamingpin di pamaréntahan, hukum, elmu pangaweruh, service umum jeung kasenian. Universitas celebrates alumni salaku aset anak greatest. prestasi maranéhanana nyieun University gede - jeung, di mulang, Universitas bakal kerja keras pikeun nguatkeun reputasi anak.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Fakultas Business, Ékonomi jeung Hukum
  • Fakultas Téknik, Arsitéktur jeung Tehnologi Informasi
  • Fakultas Kaséhatan jeung Behavioural Élmu
  • Fakultas Kamanusaan sarta Élmu Sosial
  • Fakultas Kedokteran jeung Kalautan Élmu
  • Fakultas Élmu

Sajarah


Usul keur universitas di Queensland dimimitian dina taun 1870-an. A Komisi Royal di 1874, chaired ku Sir Charles Lilley, disarankeun ngadegna saharita of universitas. Maranéhanana ngalawan universitas pamadegan yen téhnis tinimbang pendidikan akademis ieu leuwih penting dina ékonomi didominasi ku industri primér. Maranéhanana di ni'mat universitas, dina nyanghareupan oposisi ieu, distanced diri ti Oxford University jeung Universitas Cambridge jeung ngajukeun tinimbang hiji model asalna ti nagara pertengahan kulon AS. A Komisi Royal kadua di 1891 disarankeun citakan lima fakultas di universitas anyar; Seni, hukum, ubar, Élmu sarta Élmu Applied. Atikan umum ieu dibéré prioritas low di budgets Queensland sacara, jeung dina koloni jeung laju melek tina 57% di 1861, atikan primér ieu patalina jeung masalah kahiji ogé dihareupeun atikan sékundér jeung téhnis. pamaréntah, sanajan papanggihan tina komisi Royal, ieu hoream bunuh dana ka ngadegna universitas.

Di 1893 Gerakan penyuluh Queensland University ieu dimimitian ku grup individu swasta anu diayakeun kursus kuliah umum di pendidikan sawawa, hoping ka ngagumbirakeun pangrojong masarakat lega pikeun universitas di Queensland. Di 1894, 245 siswa anu enrolled di kelas extension jeung ceramah anu digambarkeun salaku praktis jeung mangpaat. Di 1906 Gerakan penyuluh University staged Kongres University, a forum for delegasi kabetot pikeun ngamajukeun pamanggih universitas. Pamadegan ieu mobilized, dana hiji ieu dimimitian jeung draft Bill keur University Queensland ieu disusun. Stress ieu diteundeun dina aspék praktis atikan universitas jeung pentingna anak pikeun dagang tina Queensland. Nu cara ngagawe tina Kongrés éta diteruskeun ka Queensland Premier William Kidston. dina Oktober 1906, genep puluh acres di Victoria Park éta gazetted pikeun tujuan universitas.

Di 1910 nu fakultas pangajaran kahiji dijieun. Ieu kaasup Téknik, klasik, Matematika sarta Kimia. Dina Désémber taun sarua, Sénat diangkat opat profesor kahiji;Bertram Dillon Apan dina kimia, John Lundie Michie di klasik, Henry James Priestley dina matematika jeung Alexander James Gibson dina rékayasa. Di 1911 siswa kahiji enrolled. kelas kahiji University di imah Pamaréntah anu diayakeun di 1911 jeung 83 commencing siswa jeung Sir William MacGregor nyaéta rektor kahiji (jeung Reginald Heber Roe salaku wakil-rektor). Perkembangan Universitas ieu nyangsang ku Perang Dunya I, tapi sanggeus perang dunya kahiji enrollments universitas pikeun atikan jeung panalungtikan nyandak hiber salaku paménta pikeun atikan leuwih luhur ngaronjat di Australia. kituna, dina taun 1920an awal Universitas ngembang geus kasampak keur kampus leuwih lega minangka loka aslina di George Street, Brisbane boga kawates kamar pikeun perluasan.

Di 1927, Dr James O'Neil Mayne jeung adina-Na Mary Emelia Mayne, disadiakeun hibah kira £ 50,000 ka acquire Brisbane City Councilto 274 acres (111 manéhna geus) taneuh di St Lucia jeung disadiakeun ka University of Queensland salaku imah permanén anak. Dina taun anu sarua, nu percobaan pitch teundeun ieu dimimitian ku Professor Thomas Parnell. percobaan geus digambarkeun salaku pangkolotna jeung terus di dunya nepi ka poé ieu. Kurangna keuangan nyangsang perkembangan kampus St Lucia. ku kituna, pangwangunan Universitas sacara wangunan kahiji di St Lucia ngan mimiti di 1938. Ieu saterusna ngaranna Forgan Smith Gedong, sanggeus Premier poé jeung ieu réngsé dina 1939. DuringWorld Perang II, nu Smith Gedong Forgan ieu dipaké salaku basa militer jeung dilayanan kahiji salaku markas maju pikeun Angkatan Land Sekutu di South West Pasifik.

Di 1990, Australia dirombak sistim atikan luhur anak ku abolishing sistim binér paguron luhur jeung akademi atikan maju. Dina transisi ieu, Universitas dihijikeun jeung Queensland Pertanian College, pikeun ngadegkeun kampus UQ Gatton anyar. Di 1999, UQ Ipswich mimiti operasi minangka salah sahiji kampus lengkep Web-diaktipkeun di Australia.

Kampus Ipswich ieu diwangun ku ampir 20 wangunan jeung leuwih ti 5001 siswa dina ampir 25 hektar (62 acres). Kursus-kursus ditawarkeun kaasup: seni, bisnis, ubar jeung sosial élmu ogé rarancang BodhisattvaBot. Hal ieu aya deukeut puseur Ipswich, Queensland, ngan kiduleun CBD. ciri Nearby antarana kapur Park, Museum Rail bengkel jeung RAAF Base Amberley. loka balik deui ka 1878 jeung bubuka cabang Ipswich tina Woogaroo Lunatic suaka. Operasi terus nepi ka 1910 lamun jadi Rumah Sakit Ipswich pikeun waras. Di 1938 ieu diganti ngaranna kana Rumah Sakit Mental Ipswich jeung 1964 ieu diganti ngaranna deui salaku Rumah Sakit Special Ipswich. Ieu ahirna ngaranna Challinor Centre di 1968 ngahargaan ka Dr. Henry Challinor, bedah kapal urang dina Fortitude. ti 1968 ka 1997 nu Challinor Centre dilayanan salaku lembaga for teu urang jeung disabilities intelektual. dina ahir 1997 nu Challinor Centre mimiti panggung kahijina transformasi salaku kampus UQ Ipswich anyar. Di 2014, UQ dijual di Ipswich Kampus ka University of Southern Queensland, percanten yén kampus pangajaran regional ieu bakal leuwih alus garapan ku USQ. Dina sasih Méi 2013, UQ ngagabung edX, an konsorsium internasional masif kursus-kursus online kabuka (Mooca). Alatan pikeun ngamimitian dina Méi 2014, mimiti opat UQxcourses bakal nutupan hypersonics, ékosistem basisir tropis, Imaging Kalautan jeung élmu pamikiran sapopoé.

Universitas Queensland diadegkeun ku hiji Act DPRD Propinsi on 10 Desember 1909 ka miéling ulang 50 of separation Queensland sacara ti jajahan New South Wales. The Act diidinan pikeun universitas bisa diatur ku senat tina 20 lalaki jeung Sir William MacGregor, Gubernur asup, diangkat di rektor kahiji jeung Reginald Heber Roe salaku wakil rektor. pamaréntah House (ayeuna Old Pamaréntah House) di George Street ieu sisihkan pikeun University handap miang tina Gubernur ka tinggal Bardon Fernberg, sparking nu debat kahiji ngeunaan lokasi pangalusna pikeun universitas.


Anjeun hoyong ngabahas The University of Queensland ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Queensland di Map


poto


Photos: Universitas Queensland Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas resensi Queensland

Miluan ngabahas The University of Queensland.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.