University of Australia Kidul

University of Australia Kidul

University of South Australia Details

Enroll at University of South Australia

gambaran


UniSA nyaéta universitas Australia ngeunaan perusahaan sarta ngarupakeun global-fokus, lembaga lokal-aktipitas ngadegkeun dina prinsip dual tina equity jeung kaunggulan.

Jeung leuwih ti 32,000 siswa, universitas nyaeta Australia Kidul nu panggedéna sarta rengking 25th dina QS World University rankings pikeun lembaga dina 50 heubeul taun 2015.

UniSA nawarkeun program gelar di sakuliah rupa-rupa subjék kaasup bisnis, hukum, pendidikan, seni jeung élmu sosial, élmu kaséhatan, Téknologi informasi, rékayasa jeung lingkungan. A total 88 per cent of UniSA lulusan surveyed di 2014 anu wareg jeung kualitas program maranéhanana.

On rata leuwih lima taun katukang 90 per cent of UniSA graduates going on to full-time work are employed in a professional occupation within four months of completing their degree

Urang percaya reputasi hiji universitas sacara ditangtukeun kalolobaan ku kualitas lulusan anak, sarta reueus nu leuwih ti 90 per cent of lulusan urang ayeuna di karya full-time nu padamelan di occupations professional dina opat bulan completing tingkat maranéhanana.

Komitmen ka diakses

UniSA tetep niatna komitmen ka mastikeun kasempetan ditawarkeun ku program urang nu sadia pikeun rupa rupa-rupa siswa jeung gagasan jeung diskusi dihasilkeun salila prakarsa konsultasi urang dunya-kahiji online unijam éta vital dina produksi 'pameuntasan nu cakrawala', rencana aksi strategis urang 2013-2018, nu geus informed konsolidasi jeung tumuwuhna urang.

Komitmen ka kaunggulan
komitmen urang kaunggulan ogé reflected di haliber tina akademisi jeung panalungtik urang. Jumlah staf UniSA jeung kualifikasi doktor geus tumuwuh estu jeung 73 per cent staf akademik urang ayeuna tahan PhD a.

tetempoan

visi UniSA sacara, lengkep dina cakrawala 2020, téh nya éta bakal pangdeudeul anjog ka Australia ngabogaan pangalusna sistem pendidikan luhur di dunya, ngarojong pangalusna diajar di dunya sarta lolobana inovatif, masarakat cohesive jeung sustainable.

Ieu téh Tujuan urang nu di 2020, UniSA bakal ditetepkeun ku anak:

  • hasil learning beredar jeung kualitas sarta richness tina pangalaman siswa
  • lulusan’ kesiapan pikeun karya, adaptability maranéhanana, jeung kontribusina maranéhanana salaku professional sanggup global
  • Komitmen ka equity jeung kaunggulan, reinforcing silih dina lingkungan dicirikeun ku standar luhur uncompromising
  • Nexus kuat antara pangajaran jeung panalungtikan
  • klaster panalungtikan Dunya-kelas, jeung seru, budaya panalungtikan-intensif
  • leyuran inovatif ka sosial, ékonomi, tantangan pulitik jeung téhnologis
  • kontribusi considerable jeung kreatif pikeun kamakmuran jeung well-mahluk bangsa
  • Agility jeung adaptability dina wangunan jeung ngajaga partnerships produktif jeung industri, bisnis jeung masarakat
  • staf-ngajalankeun High jeung mitra nasional jeung internasional bergengsi
  • hubungan enduring jeung saling mangpaat jeung alumni global anak
  • rasa kuat tujuan koléktif.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Division of Health Sciences

  • Sakola Élmu Kaséhatan
  • Sakola Kaperawatan na Midwifery
  • School of Pharmacy and Medical Sciences
  • School of Population Health

Division of Education, Seni sarta Élmu Pengetahuan Sosial

  • School of Art, Architecture and Design
  • Sakola Komunikasi, International Studies and Languages
  • Sekolah Pendidikan
  • Sakola Psikologi, Social Work and Social Policy

UniSA Business School

  • Sakola Dagang
  • Sakola Management
  • School of Marketing
  • Sakola Hukum

Division of Information Technology, Engineering and the Environment

  • Sakola Téknik
  • School of Information Technology and Mathematical Sciences
  • School of Natural and Built Environments

Sajarah


The University of South Australia was formed in 1991 with the merger of the South Australian Institute of Technology (SAIT) with three of the campuses (Magill, Salisbury and Underdale) of the South Australian College of Advanced Education (SACAE). The two other SACAE campuses, City and Sturt, were merged with the University of Adelaide and Flinders University respectively. To the former SACAE campuses of Magill, Salisbury and Underdale, SAIT added to the merger its three campuses at City East, The Levels (now known as Mawson Lakes) and Whyalla.

Salisbury campus was vacated in 1996, but its sale was held up for many years by litigation. Di 1997, a new campus was opened at City West. Di 2005, the campus at Underdale was closed as part of the Blueprint 2005 proyek, and its programmes were moved to other campuses. Some services still reside at Underdale such as Document Services. Blueprint 2005 also involved a number of new buildings, in particular at City West and Mawson Lakes.

The South Australian School of Arts can trace its history back to 1856 and the pioneering work of Charles Hill and H. P. Gill, through an unbroken succession of titles and changes in emphasis. It can claim to be one of the oldest art schools in Australia, and the oldest public art school. See South Australian School of Design for more detail.

The South Australian School of Arts, an established school within the Division of Education, Seni sarta Élmu Pengetahuan Sosial, provides the most prestigious and valuable visual arts scholarship in Australia, the Gordon Samstag Scholarship.

he South Australian College of Advanced Education was formed in 1982 with the merger of five Colleges of Advanced Education. Adelaide CAE, Hartley CAE, Salisbury CAE, Sturt CAE and Torrens CAE respectively became the Adelaide (adjacent to Adelaide University), Magill, Salisbury, Sturt (actually in Bedford Park, adjacent to Flinders University) and Underdale CAE.

Hartley CAE was in turn formed from the 1979 merger of Murray Park CAE and Kingston CAE.

The South Australian Institute of Technology was an educational institution with 3 campuses in Adelaide, SA. Under a government reform to education in 1991 it was given the option of merging with the newly formed TAFE SA or the South Australian College of Advanced Education to form the University of South Australia. It had a broad range of topics making it a clear fit with neither institution.


Anjeun hoyong discuss University of South Australia ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of South Australia on Map


poto


Photos: University of Australia Kidul Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of South Australia reviews

Join to discuss of University of South Australia.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.