Victoria University

Victoria University

Victoria University Details

Enroll at Victoria University

gambaran


Victoria University (VU) mangrupa universitas publik dumasar di Melbourne, Australia. Hal ieu hiji lembaga tersiér dual-sektor nyadiakeun kursus boh atikan luhur jeung Téknis jeung Pendidikan Salajengna (TAFE).

universitas ngabogaan sababaraha kampus di Kab bisnis puseur Melbourne sacara, wewengkon kulon, jeung Sydney. Eta oge nawiskeun kursus-kursus di lembaga pasangan sakuliah Asia, kaasup Cina, India, Kuwait, Malaysia, Singapura, jeung Vietnam. Langkung ti 47,000 siswa, kaasup kira-kira 15,000 siswa internasional, diulik di Victoria University di 2014.

VU ngabogaan tujuh akademi akademik dina seni, bisnis, pendidikan, rékayasa jeung élmu, kaséhatan sarta biomedicine, hukum jeung kaadilan, and sports and exercise science. Salaku tambahan, VU sacara Victoria Polytechnic nyadiakeun atikan SMK jeung latihan.

VU sarwa genep institutes panalungtikan jeung tujuh puseur panalungtikan. wewengkon pokus panalungtikan anu diwangun kira-kira tilu téma:

  • olahraga, kaséhatan sarta hirup aktip
  • pendidikan, learning lifelong jeung tumuwuhna workforce
  • industri sustainable jeung kota livable

Di 2016, VU celebrates ulang 25th salaku universitas, nu ogé bakal tandaan centenary anak salaku lembaga atikan.

Aya no meunangna leuwih gede ti keur yakin jeung disusun pikeun proyék Anjeun hoyong lamun lulus - jeung aya no way leuwih alus pikeun meunangkeun aya ti ku teaming nepi ka University Victoria (VU).

Urang fokus dina tujuan ahir: siswa anu lulus pakasaban-siap. sambungan industri urang jeung kapamingpinan dina widang saperti olahraga bantuan lulusan urang forge careers suksés di pasar pakasaban kalapa.

sambungan industri luhur propil urang nawarkeun Anjeun leungeun-on learning gaw jeung kasempetan jaringan berharga. Anjeun bakal lulus jeung kaahlian jeung pangalaman real-dunya nu bersih pangusaha jeung néangan di pagawé maranéhanana.

Urang nawarkeun hiji lingkungan nu nurtures kasuksésan individu unggal siswa ngaliwatan:

  • transisi diaksés ti TAFE ka atikan luhur
  • ladenan pangrojong murid éksténsif
  • kisaran pangbadagna beasiswa nu mana wae universitas di Victoria.

Ngahontal karir ngimpi Anjeun tanpa kasang tukang atawa ATA skor nyekel anjeun deui.

Unggal anggota masarakat VU ieu fokus kana nulungan anjeun ngahontal potensi bener Anjeun - jeung urang moal nyerah nepi ka anjeun geus pinuh disusun pikeun meunangna.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Seni
  • bisnis
  • pendidikan
  • rékayasa & elmu pangaweruh
  • kasehatan & Biomedicine
  • hukum & Justice
  • olahraga & Exercise Science
  • Victoria Polytechnic
  • VU College

Sajarah


The idea for a technical school based in the western suburbs of Melbourne was first proposed in 1910. The Footscray Technical School opened its doors to 220 siswa jeung 9 teachers in 1916 after five years of fundraising.

Charles Archibald Hoadley was the school’s principal from its founding until his death in 1947. His vision was to aid and distinguish students who had not only a sound technical knowledge but also an appreciation of the arts, olahraga, outdoor and community activities. He believed in educating studentsfor life as well as for livingand wanted students to view education as opening the doors of opportunity.

Under Hoadley’s leadership, the school expanded rapidly and began offering trade certificate courses, diplomas in architecture, building, and contracting, as well as evening classes. War and the Depression saw a dip in numbers. Tapi, ku 1943, nyaéta 2500 students enrolled in courses taught at the Footscray Park and Footscray Nicholson campuses.

The following decades saw gender and cultural shifts. Women first enrolled in day diploma courses in 1960, and changes to the federal government’s immigration policy resulted in many more European and Asian students entering the school.

Di 1958, the school changed its name to the Footscray Technical College. Ten years later, it changed its name again, this time, to the Footscray Institute of Technology (FIT). The secondary school component was separated from the rest of the institute in 1972.

Ku pertengahan 1970-an, the expanded curriculum included degree courses and was well beyond the technical focus of the original Footscray Technical School.

Further changes occurred in the 1980s with the technical and trade education section separating from FIT to form the Footscray and Newport Colleges of TAFE.

Di 1990, FIT merged with the Western Institute, which had been founded three years earlier to provide TAFE and higher education courses to the outlying suburbs in Melbourne’s west. Di 1990, it was established as a university by the Victorian State Parliament as Victoria University of Technology. A further amalgamation occurred in 1998, this time with the Western Melbourne Institute of TAFE. Di 2005, the Victoria University of Technology Act of 1990 was amended to rename the university as Victoria University, reflecting the development of the university’s teaching research into wider domains.

The institutions that combined to form VU over more than 80 years include:

  • Footscray Technical School, renamed Footscray Technical College and later Footscray Institute of Technology
  • Newport Technical College, renamed Newport College of TAFE
  • Melbourne School of Hairdressing
  • School of Painting, Decorating and Sign Crafts
  • Melbourne Technical College of Hairdressing
  • Melbourne College of Decoration
  • Footscray College of TAFE
  • Flagstaff College of TAFE
  • Western Institute
  • Gellibrand College of TAFE, renamed Western Metropolitan College of TAFE
  • Western Melbourne Institute of TAFE
  • Victoria University of Technology
  • Victoria Polytechnic


Anjeun hoyong discuss Victoria University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Victoria University on Map


poto


Photos: Victoria University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Victoria University reviews

Join to discuss of Victoria University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.