Carleton University

Carleton University 3

Carleton University Details

Enroll at Carleton University

gambaran


Situated dina kampus geulis diwatesan ku Rideau Walungan sparkling jeung Terusan, Carleton ngan menit ti jantung pamaréntahan bangsa urang jeung enjoys aksés gampang loba organisasi, asosiasi jeung usaha nu mekar di Ottawa. Loba pausahaan anjog Ontario urang tech luhur ngurilingan kampus urang mana panalungtikan motong-ujung ngagabung jeung pangajaran kacida inovatif pikeun ngajawab masalah real-hirup. Anggota a dinamis, universitas panalungtikan-intensif, fakultas jeung staf Carleton sacara nyadiakeun pangalaman learning punjul pikeun siswa urang rupa anu hujan es ti unggal propinsi jeung ti leuwih 100 nagara sakuliah dunya.

nawaran Carleton 65 program ulikan di wewengkon salaku rupa-rupa saperti urusan publik, hal ngarang ti koran, studi film, rékayasa, téknologi luhur jeung studi internasional. Langkung ti 2,000 profesor cemerlang sarta anggota staf mangrupakeun tim rupa-rupa jeung dedicated porsi 28,000 siswa. Carleton sacara kreatif, pendekatan interdisciplinary jeung internasional panalungtikan geus ngarah ka loba pamanggihan signifikan jeung karya kreatif dina élmu jeung téknologi, bisnis, governance, kawijakan umum jeung kasenian.

Murid anu sabenerna VIPs di kampus Carleton jeung ngarasakeun program tinggal jeung rekreasi ogé rupa-rupa kagiatan budaya jeung sosial. ceramah Endowed mawa speaker of renown dunya ka kampus urang jeung jarak ka kota ngamungkinkeun ngarasakeun kajadian-kelas dunya di Centre Seni National jeung loba museum jeung galeri sakuliah kota.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Fakultas Seni sarta Élmu Pengetahuan Sosial

  • Faculty of Arts and Social Sciences Homepage
  • Carleton University Art Gallery
  • Centre for Initiatives in Education (includes the Enriched Support Program)
  • College of the Humanities (includes Bachelor of Humanities, Greek and Roman Studies (formerly Classics), agama)
  • Department of English Language and Literature
  • Departemen Perancis
  • Department of Geography and Environmental Studies
  • Jurusan Sajarah
  • Dinas Filsafat
  • Dinas Psikologi
  • Dinas Sosiologi jeung Antropologi
  • Institute for Comparative Studies in Literature, Seni jeung Budaya
  • Institute of African Studies
  • Institute of Cognitive Science
  • Institute of Interdisciplinary Studies (includes Child Studies, Directed Interdisciplinary Studies, Human Rights)
  • Pauline Jewett Institute of Women’s and Gender Studies
  • School for Studies in Art and Culture (includes Art History, Studi film, musik)
  • School of Canadian Studies
  • School of Linguistics and Language Studies

 

Faculty of Engineering and Design

 

  • Faculty of Engineering and Design Homepage
  • Department of Civil and Environmental Engineering
  • Departemen Electronics
  • Department of Mechanical and Aerospace Engineering
  • Department of Systems and Computer Engineering
  • Azrieli School of Architecture and Urbanism
  • Desain Industrial
  • Téknologi informasi

Faculty of Graduate and Postdoctoral Affairs

Faculty of Public Affairs

  • Faculty of Public Affairs Homepage
  • Arthur Kroeger College of Public Affairs
  • Departemen Ekonomi
  • Department of Law and Legal Studies
  • Department of Political Science
  • Institute of African Studies
  • Institute of Criminology and Criminal Justice
  • Institute of European, Russian and Eurasian Studies
  • Institute of Political Economy
  • Norman Paterson School of International Affairs
  • School of Journalism and Communication
  • School of Public Policy and Administration
  • Sakola Gawé Sosial

Fakultas Élmu

  • Faculty of Science Homepage
  • Dinas Biologi
  • Dinas Kimia
  • Department of Earth Sciences
  • Jurusan Élmu Kaséhatan
  • Department of Neuroscience
  • Jurusan Fisika
  • Institute of Biochemistry
  • Institute of Environmental Science
  • Integrated Science Institute
  • Sakola Élmu Komputer
  • School of Mathematics and Statistics
  • teknologi, perkumpulan, Environment Studies
  • The Sprott School of Business

Sajarah


Carleton University’s roots as a non-denominational college supported in part by charitable donations from the Ottawa community make it unique among Ontario universities. diadegkeun dina 1942, Carleton was created in response to the need to help provide the young people in Ottawa, many of whom had taken on jobs to cope with the pressures of the Depression, with an opportunity to continue their formal education.

From its humble beginnings on Ottawa’s First Avenue, Carleton has grown into a dynamic research and teaching institution with a tradition of anticipating and leading change. Dinten ieu, the university sits on more than 100 acres, on a site between the Rideau River and the Rideau Canal, just a short distance from downtown Ottawa.

The university provides an excellent education and experience to its more than 24,000 pinuh- and part-time students at the undergraduate and graduate levels. Its more than 875 academic staff are recognized internationally for their scholarship and cutting-edge research in more than 50 disiplin.

Carleton’s reputation is built on its strengths in the fields of journalism, public affairs, international affairs, architecture and high technology. Its students benefit from the interdisciplinary, active, hands-on approach to teaching and research practiced by its faculty members and from the numerous partnerships the university has with the federal government, other universities and private sector partners.


Anjeun hoyong discuss Carleton University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Carleton University on Map


poto


Photos: Carleton University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Carleton University reviews

Join to discuss of Carleton University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.