Laval University

Laval University. Laval University. Ulikan di Kanada.

Laval Rincian Universitas

  • nagara : Kanada
  • kota : sukabumi City
  • akronim : UL
  • ngadeg : 1663
  • murid (approx.) : 29000
  • Ulah poho pikeun ngabahas Laval Universitas
Enroll di Laval Universitas

gambaran


Salaku universitas Perancis-basa kahiji Amérika Kalér sacara, Laval University draws kakuatan ti sajarah sarta vitalitas.
A universitas well-rounded:

  • sababaraha 500 program
  • mobilitas renowned jeung program ukar
  • 5 propil ulikan: Development sustainable, wirausaha, internasional, Honours jeung Panalungtikan
  • Adat, neraskeun, jeung program atikan jarak
  • sababaraha 750 pasatujuan partnership kalawan sababaraha 500 paguron luhur di ampir 70 nagara
  • A perpustakaan leuwih 6 dokumén jutaan
  • A masarakat vibrant jeung rupa-rupa
  • di luhur 42,500 siswa
  • sababaraha 5,600 siswa internasional
  • sababaraha 230 asosiasi mahasiswa

misi

Nu lembaga munggaran learning luhur di Amérika, kabuka ka dunya jeung diimbuhan ku budaya standar luhur, Laval University nyumbang ka perkembangan masarakat ku ngadidik individu mumpuni jeung tanggung jawab anu jadi agén parobahan jeung ku néangan jeung babagi pangaweruh dina lingkungan stimulating panalungtikan jeung nyiptakeun.

tetempoan

Anggota masarakat universitas ngabagikeun hiji visi umum stimulating tina mangsa nu bakal datang: jadi salah sahiji universitas nu pangalusna di dunya. Pikeun ahir nu, Université Laval ogé intends nangtung kaluar ku mahluk:

  • A universitas komprehensif diakuan salaku ngadegna kalawan reputasi internasional pikeun siswa sarta program atikan kualitas luhur
  • A universitas di tepi motong panalungtikan jeung ciptaan nu distinguishes sorangan dina adegan nasional jeung internasional ngaliwatan prestasi luar biasa anak
  • Hiji universitas kabuka nu promotes dialog, gawé babarengan, jeung partisipasi anggota taun isu utama dunya
  • A universitas komitmen ka masarakat anak nu ngawangun partnerships produktif sareng sadaya séktor masarakat bari tinggal bener misi fundamental anak, kamerdikaan, jeung tanggung jawab
  • A universitas modél nu mere kasempetan pikeun tumuwuh sagala anggota masarakat na, ngamekarkeun poténsi maranéhanana, jeung ngadegkeun sorangan dina dinamis, stimulating, rupa-rupa, jeung setting institusional hormat
  • A universitas modern nu committed ka tumuwuhna sustainable jeung manages daya anak responsibly

 

nilai

lampah universitas masarakat panarima geared ka bolstering kasuksésan mahasiswa jeung reflecting nilai institusional fundamental handap:

  • Hormat keur diversity jalma, masyarakat, pangaweruh, jeung cara mikir
  • pendekatan Kamanusaan sarta etika
  • Development pikiran kritis jeung judgment
  • Personal jeung masarakat involvement jeung uran
  • Promosi ciptaan, nepungan, jeung kaunggulan

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Fakultas Pertanian jeung pangan Élmu
  • Fakultas Sastra sarta Élmu Pengetahuan Asasi Manusa
  • Fakultas Administrasi Bisnis
  • Fakultas Kedokteran Gigi
  • Fakultas Pendidikan
  • Fakultas Kehutanan, Géografi jeung Geomatics
  • Fakultas Pascasarjana jeung Postdoctoral Studi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Kedokteran
  • Fakultas Musik
  • Fakultas Kaperawatan
  • Fakultas Farmasi
  • Fakultas Filsafat
  • Fakultas Planning, gawena undagi, Seni jeung Desain
  • Fakultas Élmu sarta Téknik
  • Fakultas Élmu Sosial
  • Fakultas Teologi sarta Studi Kaagamaan

Sajarah


universitas Dimimitian salaku Seminary Quebec, nu diadegkeun dina 1663 ku François de Laval, anggota DPR Laval jeung Bishop mimiti Anyar Perancis.

Salila rezim Perancis, peran lembaga urang ieu ngalatih imam pikeun kota New Perancis. Sanggeus penaklukan 1760, Britania mutuskeun rék dilegakeun latihan ditawarkeun ka profesi seni liberal. Dina hiji waktu nalika Perancis Canadians teu boga aksés ka paguron luhur, Bishop Bourget of Montréal suggéré Ngalengkepan nu Seminary of Quebec kana ngadegna Laval Universitas. Principal nu, M. Louis Casault, dilongok Éropah pikeun ménta hiji piagam Royal, sarta diajarkeun sistem universitas pangalusna.

The Quebec Seminary Ieu Teges a Piagam Royal on Désémber 8, 1852, ku Ratu Victoria, di sedekan of Gusti Elgin, lajeng gubernur-umum, nyieun Université Laval kalawan 'hak jeung statusna tina universitas'. piagam nu disaluyuan di 1852. Pope Benedict XV disatujuan skéma nu, sarta otorisasi nu cacakan of samet tina teologi jeung conferring tingkat.

In 1878, universitas dibuka hiji kampus kadua di Montréal, nu engké jadi Université de Montréal dina bulan Méi 8, 1919, ku writ of Pope Benedict XV. In 1971, a piagam kadua vesting otoritas pang luhur di déwan Université Laval diproklamasikeun.

Laval, a waltz ku ragtime komposer Perancis-Kanada Wilfrid Beaudry, ieu dedicated ka siswa dina Laval Universitas jeung universitas Montréal. Musik keur piano ieu diterbitkeun dina sukabumi ku J. Beaudry, circa 1906.

dimimitian di 1925, universitas dipindahkeun kaluar ti Old Quebec kusabab kurangna spasi jeung impossibility of erecting wangunan anyar di bagian rame ieu kota teh. Ieu netep di outskirt lajeng désa di Sainte-Foy, ngan kuloneun puseur dayeuh. Sakola arsitektur balik ka wangunan warisan ieu (kiwari affectionately disebut The Old Seminary) di 1989.

Struktur pamaréntahan di Laval incorporates kakuatan dewan jeung senat. governance ieu dimodelkeun dina University propinsi Toronto Act of 1906 nu ngadegkeun sistem bicameral pamaréntahan universitas diwangun ku senat hiji (pakultas), tanggung jawab kawijakan akademik, jeung papan tina gubernur (warga) exercising kontrol ekslusif leuwih kawijakan finansial jeung ngabogaan otoritas formal dina sagala urusan séjén. Présidén, diangkat ku dewan, éta nyadiakeun tumbu antara 2 awak sarta nedunan kapamimpinan institusional.

Dina bagian awal abad ka-20, atikan professional dimekarkeun leuwih widang tradisional teologi, hukum jeung ubar. latihan Pascasarjana dumasar kana model American Jerman-diideuan tangtu karya husus jeung parantosan tina thesis panalungtikan diwanohkeun.

Kawijakan atikan universitas ngagagas dina 1960-an direspon ka tekenan populasi jeung kapercayaan nu atikan luhur ieu konci pikeun kaadilan sosial jeung produktivitas ékonomi pikeun individu jeung masarakat.

Ngadegna Laval Universitas ku Royal Charter taun 1852 diresmikeun a Acara bersejarah Nasional 1972 sarta plaqued di 1975.


Anjeun hoyong ngabahas Laval Universitas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Laval Universitas on Peta


poto


Photos: Laval University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Laval Universitas

Gabung ngabahas ngeunaan Laval Universitas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.