Peringatan University of Newfoundland

Peringatan University of Newfoundland. Ulikan di Kanada. Atikan mancanagara.

Peringatan University of Rincian Newfoundland

Enroll di Peringatan University of Newfoundland

gambaran


Salaku Newpounland jeung Labrador urang ngan universitas, Peringatan ngabogaan kawajiban husus pikeun jalma propinsi ieu. Ngadegkeun salaku peringatan ka Newfoundlanders anu leungit kahirupan maranéhanana dina layanan aktip salila Wars Dunya Kahiji jeung Kadua, Peringatan University draws inspirasi ti ieu kurban shattering jaman baheula sakumaha nu ayeuna urang mantuan pikeun ngawangun mangsa nu bakal datang leuwih alus pikeun propinsi urang, nagara urang jeung dunya urang.

Urang nu multi-kampus, multi-disiplin, masarakat, universitas pangajaran / panalungtikan komitmen ka kaunggulan dina sagalana we ngalakukeun. Urang narékahan boga dampak nasional jeung global, bari minuhan amanat sosial urang pikeun nyadiakeun aksés ka atikan universitas pikeun rahayat propinsi jeung nyumbang kana sosial, kabudayaan, perkembangan ilmiah jeung ekonomi Newpounland jeung Labrador jeung leuwih.

Peringatan geus leuwih ti 18,500 siswa sumebar ka sakuliah opat kampus jeung ampir 85,000 alumni aktif di sakuliah dunya. Ti endeavors lokal panalungtikan proyék bahan perhatian nasional, dampak peringatan urang téh ngarasa jauh jeung rupa.

tetempoan:
Peringatan University bakal salah sahiji paguron luhur publik nu dibédakeun di Kanada sareng leuwih, jeung bakal minuhan kawajiban husus -na pikeun rahayat Newpounland jeung Labrador.

Mission:
Peringatan University mangrupakeun masarakat inklusif dedicated ka inovasi jeung kaunggulan dina pangajaran jeung learning, panalungtikan, beasiswa, kagiatan kreatif, jasa jeung Dursasana umum.

Peringatan ngabagéakeun jeung ngarojong siswa jeung sarjana ti sakumna dunya jeung nyumbang pangaweruh jeung kaahlian lokal, nasional jeung internasional.

Values:
kaunggulan: Encouraging jeung promosi kaunggulan ngaliwatan inovasi jeung kreativitas, rigor jeung pragmatism.

kajembaran ati: Keur jujur ​​jeung etika dina sagala interaksi, ngajaga standar etika pangluhurna di pangajaran, panalungtikan, Dursasana umum jeung layanan.

Collegiality: Ngalakonan batur aya kaitannana, mahasiswa ITB jeung amanah di ngungudag tina tujuan umum, ngabogaan hal pikeun individu, cita jeung lembaga sakabéhna.

Inclusiveness jeung diversity: Embracing jeung akting dina tanggung jawab ka ngajamin diversity jeung equity.

Responsiveness: Keur receptive ka individu jeung komunitas.

akuntabilitas: Narima tanggung jawab pencapaian tujuan jeung tujuan umum.

Kabebasan jeung Papanggihan: Ngarojong kabebasan ka ngudag pangaweruh anu dumasar kana intelegensi individu jeung koléktif, kahayangweruhan, kapinteran jeung kreativitas.

pangakuan: Acknowledging, tangibly, sadaya aspék perusahaan universitas kaasup pangajaran jeung learning, panalungtikan, beasiswa, kagiatan kreatif jeung Dursasana umum.

Tanggung jawab ka tempat: Valuing jeung minuhan kawajiban husus pikeun rahayat Newpounland jeung Labrador ku ngarojong jeung wangunan kapasitas keur kaunggulan nu:

  • alamat kaperluan jeung kasempetan pikeun Newpounland jeung Labrador;
  • engages masarakat universitas dina urusan kapercayaan nasional jeung internasional;
  • ngahasilkeun jeung delivers program akademik tina kaliber nasional jeung internasional; jeung,
  • sadar ku kasempetan dinamis dibere ku lembaga multi-kampus.

Tanggung jawab ka peserta didik: Recognizing siswa salaku prioritas kahiji jeung nyadiakeun lingkungan jeung ngarojong pikeun mastikeun kasuksésan akademik jeung pribadi maranéhanana.

kolaborasi Interdisciplinary: Ngarojong téma overarching dina sagala pursuits nu neukteuk sakuliah unit akademik jeung alamat kasempetan signifikan jeung tantangan nu Peringatan ieu utamana diposisikan well ngawangun nasional jeung kapasitas diakuan sacara internasional.

kelestarian: Akting di luhur nu lingkungan, ékonomis jeung socially sustainable di administrasi, program akademik jeung panalungtikan.

Peringatan University ngabogaan opat kampus, unggal jeung rasa jeung pesona sorangan. Ibu kota propinsi sacara, st. John sacara, nyaéta imah ka St. kampus John urang nu nawarkeun rupa pinuh ku program akademik dina modern, setting urban. Ogé aya di St. John nyaéta theMarine Institute, puseur Kanada sacara ngarah of perikanan jeung latihan laut jeung salah sahiji panggedena fasilitas atikan laut di dunya. Grenfell Kampus, aya di Corner Brook di basisir kulon endah pulo, mangrupa kampus seni liberal jeung élmu specializing di program seni lingkungan jeung rupa.

pangajaran jeung learning kasempetan peringatan urang ngalegaan leuwih ti propinsi Newpounland jeung Labrador. Dina Britania Raya, nu Harlow Kampus, nestled di kota quaint of Old Harlow, Essex, mangrupa titik vantage unik ti nu diajar, panalungtikan, jeung ngajajah di Uni Éropa.

Sumawona, Peringatan University sacara 450 kursus atikan jarak make mungkin pikeun manjangkeun kelas Anjeun leuwih wates, sangkan anjeun migawe Éksplorasi akademik di mana waé di sakuliah dunya.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


bisnis

  • Jajaka administrasi bisnis
  • Bachelor of commerce (ko-op)
  • jajaka International administrasi bisnis
  • jajaka Joint atawa seni jeung jajaka dagang (ko-op)

pendidikan

  • Jajaka atikan (primér / dasar) salaku gelar kahiji
  • Jajaka atikan (primér / dasar) salaku gelar kadua
  • Jajaka atikan (panengah / sekundér)
  • Jajaka atikan (panengah / sekundér) conjoint jeung diploma dina atikan téknologi
  • Bachelor of conjoint musik jeung jajaka atikan musik
  • Jajaka atikan musik (salaku gelar kadua)
  • Jajaka atikan husus

rékayasa

  • Jajaka rékayasa

Kinetika manusa jeung Rékréasi

  • Bachelor of kinesiology (ko-op sadia)
  • Bachelor of rekreasi (ko-op sadia)
  • Jajaka atikan fisik (ko-op sadia)

Kamanusaan sarta Élmu Pengetahuan Sosial

  • Jajaka seni
  • jajaka Joint seni jeung jajaka dagang (ko-op)
  • sertipikat
  • Diplomas

ubar

  • Dokter Kedokteran

musik

  • Jajaka musik
  • Bachelor of conjoint musik jeung jajaka atikan musik

elmu ngeunaan cara ngarawat

  • Bachelor of asuhan

apotik

  • Sarjana Sains (apotik)

elmu pangaweruh

  • Sarjana Sains

Gawé Sosial

  • Jajaka gawé sosial

Sajarah


Peringatan University of Newfoundland mangrupa universitas non-denominational di St John sacara, Newfoundland. Peringatan University mimiti salaku peringatan University College (MUC), nu dibuka taun September 1925 di kampus dina parade Street di St. John sacara.

Présidén kahiji ieu J. L. Paton. Ieu ditawarkeun dua taun munggaran studi universitas. enrollment awal MUC sacara ieu 57 siswa, rising ka puncak leuwih ti 400 dina 1940s. Di 1933 eta dihijikeun jeung Sakola Normal padeukeut jeung nyandak tanggung jawab latihan guru. Salila taun awal nu College sacara eta narima pangrojong considerable ti Carnegie Corporation of New York.

kuliah ieu ngadegkeun salaku peringatan ka Newfoundlanders anu geus leungit kahirupan maranéhanana dina layanan aktip salila Perang Dunya Kahiji. Ieu saterusna rededicated ogé ngawengku paéh perang propinsi ngeunaan Perang Dunya Kadua. Alan Beddoe dirancang nu jas tina leungeun pikeun Peringatan University of Newfoundland. Pamarentah post-sakongkolan elevated status Peringatan University College ka status universitas full dina bulan Agustus 1949, renaming lembaga ka Peringatan University of Newfoundland. Peringatan University diadegkeun ku Act peringatan University.

Nu enrollment dina taun kahiji Mun urang ieu 307 siswa. Di 1961, enrollment sanggeus ngaronjat ka 1400, Mun pindah ti parade Street ka lokasi hadir anak dina Elizabeth Avenue (Kampus utama).

on 8 Maret 1965, pamaréntah Newfoundland ngumumkeun SPP bébas pikeun siswa taun kahiji enrolled di Peringatan University di St. John sacara. Fakultas Kedokteran tina Peringatan University of Newfoundland diadegkeun di 1967, jeung siswa kahiji anu ngaku di 1969. Ieu aya dina kurang 80 siswa kana M.D nu. program unggal taun, sarta ogé nawarkeun M.Sc. jeung Ph.D. program.

Mun maintains hiji kampus di Harlow, England nu dibuka ka siswa dina 1969. kampus ieu geus lokasi populér pikeun internships di Atikan, jeung ayeuna nawarkeun kursus-kursus kiridit, istilah karya, jeung internships di sajumlah wewengkon. kampus accommodates kurang 50 siswa.

Peringatan ngadegkeun Institut Frecker di St. Pierre di 1973, nawarkeun hiji semester program immersion Perancis. Ieu housed dina wangunan disadiakeun ku archdiocese of St. Pierre nepi ka 2000. Ayeuna katelah Programme Frecker, eta ayeuna ngajalankeun ti FrancoForum nu, fasilitas pangajaran basa dipiboga ku pamaréntah St. Pierre. program ieu sabagean dirojong ku pamaréntah Kanada jeung Newpounland jeung Labrador.

dina September 1975 kampus a ieu dibuka dina Corner Brook; eta munggaran diganti ngaranna Sir Wilfred Grenfell College di 1979 jeung diganti ngaranna deui dina 2010 salaku Grenfell Kampus, Peringatan University of Newfoundland. ayeuna 1300 siswa hadir Grenfell, nu nawarkeun program sarjana pinuh dina sababaraha disiplin, kaasup Seni Rupa, jeung program parsial, nu bisa réngsé di kampus utama, loba mata pelajaran séjén.

Di 1977, nu Peringatan University of Newfoundland atikan Télévisi Centre dilaksanakeun proyék Telemedicine.

Di 1992, nu Institute of Perikanan sarta Technology Marine di St. John urang jadi gawe bareng Mun salaku Perikanan sarta Kelautan Institute of Peringatan University of Newfoundland. Dinten eta ngaranna Marine Institut Peringatan University of Newfoundland. Ieu nawarkeun boh program gelar jeung non-gelar.

Di 2008, prosés Ngiring universitas pikeun presidents asup datang dina scrutiny keur gangguan pulitik ku menteri atikan propinsi sacara, Joan Shea.


Anjeun hoyong ngabahas Peringatan University of Newfoundland ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Peringatan University of Newfoundland dina Map


poto


Photos: Peringatan University of Newfoundland Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Peringatan University of resensi Newfoundland

Miluan ngabahas tina Peringatan University of Newfoundland.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.