Universitas Ratu sacara

Universitas Ratu sacara. Ulikan di Kanada.

Ratu sacara Rincian University

Enroll di University Ratu sacara

gambaran


Universitas Ratu sacara nyorong watesan naon bisa dihontal sarta ngamekarkeun ideu anu bisa nyieun béda di dunya.

Pikeun leuwih ti 170 taun, masarakat urang geus leuwih ti kumpulan pikiran caang - Ratu sacara geus katarik jalma kalawan sumanget ambisius. Urang ngabayangkeun naon nu bakal datang bisa, jeung gawé bareng pikeun ngawujudkeun eta.

Ratu urang téh aya di kota Kingston, Ontario, Kanada, half-jalan antara Montréal jeung Toronto, dua kota panggedéna Kanada sacara. Kingston ieu situated dina shores Danau Ontario, deukeut lawang ka St. Lawrence Seaway, Kepulauan Seribu jeung Terusan Rideau.

Cara pangalusna pikeun dibere nyaho Ratu nyaéta ku datang nganjang. Ngajajah wangunan bersejarah urang, hadir kajadian budaya, jeung méakkeun sababaraha waktu di museum dibédakeun urang, simpenan sesuratan penting, jeung galeri.

Universitas Ratu nyaéta hiji masarakat, 170+ taun tradisi, kaunggulan akademik, panalungtikan, jeung kampus waterfront geulis dijieun tina wangunan batu kapur sarta fasilitas modern. Tapi leuwih ti nanaon Ratu nyaéta jalma.

Urang panalungtik, sarjana, seniman, profesor jeung siswa kalawan sumanget ambisius anu hayang ngamekarkeun ideu anu bisa nyieun béda di dunya. Jalma nu dibayangkeun babarengan naon mangsa nu bakal datang bisa jadi jeung gawé bareng pikeun ngawujudkeun eta.

Ratu nyaéta salah sahiji lembaga gelar-granting pangkolotna Kanada sacara, sarta geus dipangaruhan atikan luhur Kanada saprak 1841 lamun diadegkeun ku Royal Piagam Ratu Victoria.

Aya di Kingston, Ontario, Kanada, geus universitas pertengahan ukuran jeung sababaraha fakultas, akademi jeung sakola professional, ogé Bader International Study Centre aya di Herstmonceux, East Sussex, karajaan Inggris.

Ratu sacara balances kaunggulan dina studi sarjana jeung well-ngadegkeun jeung program sarjana inovatif, sadaya dina lingkungan learning dinamis.

Ratu nyaéta hiji full-spéktrum, panalungtikan-intensif universitas nu konduktor panalungtikan ngarah-ujung dina rupa-rupa wewengkon, kaasup:

  • élmu komputer jeung rékayasa
  • studi globalisasi
  • kaséhatan mental
  • élmu Kalautan dasar jeung klinis
  • lingkungan sehat sarta sistem énergi sustainable
  • isu sosial saperti panjagaan, kamiskinan jeung bullying

kampus ngabogaan jaringan terpadu pinuh genep perpustakaan sarta imah ka sababaraha museum beredar sarta fasilitas kasenian, kaasup Agnes Etherington Art Centre jeung The Isabel Bader Centre for Seni Pintonan.

A Kampus Lingkungan Community

  • 95% tina populasi mahasiswa asalna ti luar Kingston
  • 85% murid hirup dina hiji 15-menit walk ka kampus
  • langkung ti 90% ti mimiti taun siswa hirup di tinggal (tinggal nyaéta guaranteedfor kahiji taun; dua residences anyar bakal muka ragrag 2015!)
  • Ratu nyaéta imah ka siswa ti leuwih ti 109 nagara beda
  • International siswa / visa nyieun nepi kira-kira 8.3% tina full-time populasi mahasiswi.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Fakultas Seni jeung Élmu

Dina Fakultas Seni jeung Élmu, siswa luar biasa diajar nganalisis jeung mikir kritis, komunikasi jeung debat, napsirkeun jeung nangtoskeun mandiri – kaahlian nu ditéang sanggeus ku program postgraduate, sakola professional, jeung pangusaha!

  • Sajarah jeung Konservasi Art
  • biologi
  • elmu kimia
  • klasik
  • komputasi
  • Dan Sakola Drama jeung Musik
  • Ékonomi
  • Basa Inggris jeung Sastra
  • Studi lingkungan
  • Film jeung Media
  • Fine Art (visual Art)
  • Studi Perancis
  • Studi génder
  • Géografi jeung Planning
  • Geologi Élmu sarta Téknik Géologi
  • Studi Pangwangunan Global
  • Sajarah
  • Hubungan Industrial
  • Kinesiology jeung Kaséhatan Studi
  • Basa, Literatures jeung budaya
  • Élmu Kahirupan and Biokimia: Élmu kahirupan | biokimia
  • Matematika sarta Statistik
  • pilsapat
  • Fisika, Téknik Fisika sarta Astronomi
  • Studi Étnik
  • Psikologi
  • agama
  • sosiologi

Fakultas Pendidikan

Fakultas Atikan tumuwuh kutang, etika, mampuh, jeung pamingpin wijaksana dina atikan ngaliwatan pangajaran, panalungtikan, sarta kolaborasi professional.

Fakultas Téknik sarta Élmu Applied

insinyur Ratu urang nyokot bangga dina tradisi enduring tina prestasi, boh academically jeung pursuits ekstrakurikuler, nu boga dampak dina dunya kira-kira eta. Dina hiji atmosfir tina kolaborasi, teu kompetisi, fokus dual ieu geus mantuan nyieun Fakultas Ratu ngeunaan Téknik and Applied Science hiji pamingpin internasional di pendidikan rékayasa. Sadaya siswa rékayasa ngasupkeun nyokot umum taun kahiji, nu ngungkabkeun eta ka range pinuh ku disiplin rékayasa.

  • Téknik kimia
  • Téhnik sipil
  • Listrik jeung Komputer Téknik
  • Mékanis jeung Bahan Téknik
  • pertambangan

Fakultas Élmu Kaséhatan

Fakultas Élmu Kaséhatan (ngawengku nu Sakola Kedokteran, elmu ngeunaan cara ngarawat, jeung Terapi Rehabilitation) excels sakuliah sakabéh mandates anak pikeun atikan, palayanan Kaséhatan, jeung panalungtikan. kolaborasi kuat di sakuliah sakola, fakultas, jeung urang Maskumambang lembaga nyaéta ciri khas puseur élmu kaséhatan akademik Ratu sacara.

  • Alergi jeung Immunology
  • Anesthesiology jeung Perioperative Kedokteran
  • Kalautan sarta Élmu Pengetahuan molekular
  • Kanker Institute Panalungtikan
  • cardiac, Sirkulasi jeung engapan (CCR) program
  • Bedah cardiac
  • kardiologi
  • Program Kedokteran Élmu kritis
  • Radiology diagnostik
  • Kedokteran darurat
  • Endocrinology jeung Métabolisme
  • kulawarga Kedokteran
  • Gastroenterology
  • Umum Kedokteran internal
  • Bedah umum
  • Kedokteran Geriatric
  • Élmu Kaséhatan
  • Hematology, Onkologi, Kamanusaan sarta Studi Palliative, jeung Bioethics
  • Kasakit tepa
  • Program Élmu Kahirupan
  • ubar
  • ubar
  • Nephrology
  • neurologi
  • Program Pascasarjana neurosains
  • Studi neurosains, Centre keur
  • Neurosurgery
  • elmu ngeunaan cara ngarawat
  • Obstetrics jeung Gynaecology
  • Mikrobiologi Terapi
  • Onkologi
  • Ophthalmology
  • Bedah Orthopaedic
  • Otolaryngology
  • Program Palliative Élmu Kedokteran
  • Patologi jeung molekular Kedokteran
  • Paediatrics
  • Kedokteran Fisika sarta Rehabilitation
  • Fisik Terapi klinik
  • Terapi fisik
  • Bedah plastik
  • Psychiatry
  • Élmu Kaséhatan Umum (baheulana Kaséhatan jeung Epidemiology Community)
  • Program Geriatric Regional
  • Terapi rehabilitasi
  • Engapan jeung kritis Élmu Kedokteran
  • Rheumatology
  • operasi
  • Onkologi bedah
  • Bedah thoracic
  • Urology
  • Vascular Bedah

Fakultas Hukum

Sareng hiji tradisi reueus masarakat, collegiality, jeung layanan, Fakultas Ratu ngeunaan Hukum tumuwuh professional hukum beredar jeung sudut pandang global jeung kamajuan pamahaman jeung perkembangan hukum ngaliwatan dedicated, pangajaran inovatif jeung beasiswa.

Smith Sakola Bisnis

Nu Smith Sakola Bisnis di University Ratu sacara, salah sahiji sakola bisnis Premier di dunya, geus earned pangakuan internasional anak ngaliwatan dosen jeung inovatif deukeut anak beredar ka pendidikan bisnis. Sakola tumuwuh pamingpin beredar jeung sudut pandang global jeung nyieun pangaweruh anyar nu kamajuan bisnis jeung masarakat.

 

Sakola Studi Pascasarjana

Nu Sakola nawaran Studi Pascasarjana 120 program gelar sarjana dina 50+ Departemén jeung puseur panalungtikan mertimbangkeun. Ngaliwatan Ratu sacara University School of Studi Pascasarjana, siswa nangtukeun gagasan maranéhanana di gerak jeung nyieun dampak dina dunya.

Sakola Studi Kawijakan

Nu Sakola Studi Kawijakan mangrupa puseur ngarah pikeun atikan maju, panalungtikan, debat jeung interaksi jeung dunya non-akademik dina widang kawijakan jeung administrasi umum.

Sajarah


Ratu sacara ieu hasil an outgrowth tina inisiatif atikan rencanana ku Presbyterians dina 1830s. A rencana draft keur universitas diwakilan dina pasamoan synod di Kingston di 1839, jeung bil dirobah diwanohkeun ngaliwatan DPRD 13th tina Upper Kanada salila sési dina 1840. on 16 Oktober 1841, a piagam karajaan ieu dikaluarkeun ngaliwatan Ratu Victoria. Ratu sacara nyababkeun ti taun usaha ku Presbyterians of Upper Kanada ka kapanggih kuliah pikeun atikan ti menteri dina koloni ngembang jeung ngalatih nu nonoman di sagala rupa cabang élmu jeung sastra. Maranéhanana dimodelkeun universitas sanggeus Universitas Edinburgh jeung Universitas Glasgow. Kelas mimiti dina 7 Maret 1842, dina imah kai-pigura leutik di tepi kota jeung dua profesor jeung 15 siswa.

kuliah pindah sababaraha kali salila sabelas anak taun kahiji, saméméh settling di lokasi hadir anak. Saméméh Kanada sakongkolan, kuliah ieu finansial dirojong ku Garéja Presbyterian di Skotlandia, pamaréntah Kanada jeung warga swasta. Sanggeus sakongkolan kuliah nu Nyanghareupan uing lamun pamarentah féderal kaluar waragad anak jeung Bank komérsial of Kacamatan Midland rubuh, musibah nu ngarugikeun Ratu sacara dua per tilu endowment anak. kuliah ieu rescued sanggeus Principal William Snodgrass jeung pajabat sejenna nyiptakeun kampanye fundraising sakuliah Kanada.

Résiko uing finansial terus salempang administrasi nepi ka dékade ahir abad. Maranéhanana aktip dianggap ninggalkeun Kingston jeung merging jeung Universitas Toronto salaku ahir salaku 1880-an. Jeung dana tambahan bequeathed ti berehan utama kahiji Ratu sacara, Robert Sutherland, kuliah staved off kagagalan finansial sarta dijaga kamerdikaan anak. Ratu sacara ieu dibikeun status universitas dina 17 Mei 1881. Di 1883, Awewe Médis College diadegkeun di Ratu sacara jeung kelas tilu. teologis Hall, réngsé dina 1880, asalna dilayanan salaku wangunan utama Ratu sacara sapanjang ahir abad ka-19.

Di 1912, leupas ti Presbyterian Garéja of Skotlandia jeung robah ngaranna Ratu pikeun University Ratu nu aya di Kingston. Ratu sacara Téologi College tetep dina kadali Garéja Presbyterian di Kanada, dugi ka 1925, lamun ngagabung Garéja Amérika Kanada, mana tetep ayeuna. universitas Nyanghareupan krisis finansial sejen salila Perang Dunya I, ti teundeun seukeut dina enrollment alatan enlistment militer siswa, pagawe, jeung dosen. A $1,000,000 fundraising drive jeung eureun perang saheulaanan di 1918 disimpen universitas. kira-kira 1,500 siswa milu dina perang jeung 187 maot. Bulan saméméh Kanada ngagabung Perang Dunya II, Présidén AS Franklin D. Roosevelt, datang ka Ratu pikeun narima hiji gelar husus jeung, dina siaran hiji kadéngé sakuliah dunya, bersuara kawijakan American tina silih satru jeung silaturahim jeung Kanada. Salila Perang Dunya II, 2,917 lulusan ti Ratu sacara dilayanan dina gaya pakarang, nalangsara 164 fatalities. Nu Peringatan Room di Peringatan Hall tina John Deutsch University Centre daptar siswa maranéhanana Ratu sacara anu maot salila perang dunya.

Ratu sacara tumuwuh gancang sanggeus perang, propelled ku ékonomi perang ngembangna jeung booming demografi nu muncak dina 1960-an. ti 1951 ka 1961, enrollment ngaronjat ti ngan leuwih 2,000 siswa leuwih ti 3,000. universitas embarked dina program gedong, diwangun lima residences murid dina waktu kurang ti sapuluh taun.

Handap reorganisasi atikan hukum di Ontario dina pertengahan 1950-an, Fakultas Ratu ngeunaan Hukum dibuka dina 1957 dina karek diwangun John A. Macdonald Hall. proyék konstruksi sejenna dina Ratu sacara dina 1950-an kaasup pangwangunan Richardson Hall ka imah kantor administrasi Ratu sacara, jeung Dunning Hall. Ku ahir 1960-an, kawas loba universitas séjén di Kanada, Ratu sacara tripled enrollment sarta greatly dimekarkeun dosen anak, pagawe, sarta fasilitas, salaku hasil tina booming orok jeung ngarojong berehan ti sektor publik. Ku pertengahan 1970-an, jumlah siswa full-time geus nepi 10,000. Di antara fasilitas anyar éta tilu leuwih residences jeung wangunan misah pikeun Departemén di Matematika, Fisika, Biologi jeung Psikologi, Élmu Sosial jeung Kamanusaan.

Salila ieu Sakola periode Musik, Administrasi public (ayeuna bagian Studi Kawijakan), Terapi rehabilitasi, jeung Planning Regional Urban kukituna ngadegkeun di Ratu sacara. Ngadegna Fakultas Pendidikan di 1968 di darat ngeunaan kulon kilometer ti universitas diresmikeun kampus kulon universitas sacara.

Ratu sacara sohor ulang sesquicentennial taun 1991, sarta dilongok ku Charles, Prince of Wales, nya terus-pamajikan, Diana, ditandaan kasempetan nu. Nu Prince of Wales dibere hiji replica tina 1841 Royal Piagam dibales ku Ratu Victoria, nu kungsi ngadegkeun universitas; replica ieu dipintonkeun dina John Deutsch University Centre. Nu rektor bikang munggaran University Ratu sacara, Agnes Richardson Benidikson, ieu dipasang dina 23 Oktober 1980. Di 1993, Ratu sacara narima Herstmonceux Castle salaku tutulung ti alumnus Alfred Bader. benteng dipaké ku universitas salaku Bader Study Centre International.

Di 2001 Panitia Equity atikan Sénat (SEEC) neuleuman pangalaman minoritas katempo jeung anggota dosen aboriginal di Ratu sacara sanggeus profesor bikang hideung kenca, alleging yén Aisyah geus ngalaman rasisme. Di handap ieu survey ieu SEEC commissioned hiji ulikan nu manggihan yén loba katarima a 'Budaya of Whiteness’ di universitas. laporan menyimpulkan yén "hak husus bodas jeung daya terus reflected di Eurocentriccurricula, deukeut pedagogical tradisional, Ngiring, promotion jeung ulayat lila, jeung kasempetan pikeun panalungtikan "di Ratu sacara. response universitas pikeun laporan mangrupa subjék debat neraskeun. administrasi Nu dilaksanakeun ukuran pikeun ngamajukeun diversity dimimitian dina 2006, saperti posisi diversity panaséhat jeung Ngiring tina “monitor dialog” pikeun mempermudah diskusi dina kaadilan sosial.

Dina sasih Méi 2010, Universitas Ratu sacara ngagabung Network Matariki of Paguron luhur, gugus internasional universitas dijieun di 2010, nu museurkeun kana tutumbu kuat antara panalungtikan jeung pangajaran sarjana.


Anjeun hoyong ngabahas University Ratu sacara ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Ratu ngeunaan Map


poto


Photos: Universitas Ratu sacara Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

resensi Ratu sacara University

Miluan ngabahas Universitas Ratu sacara.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.