University of Regina

University of Regina. Atikan di Kanada.

University of Regina Details

Enroll at University of Regina

gambaran


The University of Regina mangrupa universitas panalungtikan masarakat nu aya di Regina, Saskatchewan, Kanada. diadegkeun dina 1911 salaku SMA denominational swasta nu Methodist Garéja Kanada, it began an association with the University of Saskatchewan as a junior college in 1925, sarta disaffiliated ku Garéja jeung pinuh ceded ka Universitas di 1934; di 1961 eta attained status gelar-granting salaku Regina Kampus Universitas Saskatchewan. It became an autonomous university in 1974. The University of Regina has an enrollment of over 12,000 full and part-time students. The university’s student newspaper, nu Carillon, is a member of CUP.

The University of Regina is well-reputed for having a focus on experiential learning and offers internships, placements professional jeung practicums salian placements atikan koperasi di 41 program. This experiential learning and career-preparation focus was further highlighted when, di 2009 Universitas Regina dibuka Program Penjaminan ur, a guaranteeing program unik milu siswa hiji peluncuran karir suksés sanggeus kalulusan ku atikan supplementing jeung pangalaman pikeun ngahontal husus atikan, karir jeung kahirupan gol. pasatujuan partnership jeung korporasi makuta propinsi, Departemén pamaréntahan jeung korporasi swasta geus mantuan Universitas Regina boh tempat siswa dina pangalaman gawé kasempetan jeung bantuan gain pagawean post-ulikan.

Nu kontribusi utama jeung tanggung jawab tina Kantor Planning Resource di antarana:

  • koordinasi jeung ngajaga data statistik anu dipaké sacara internasional;
  • ngirimkeun réspon survey atas nama Universitas;
  • nyadiakeun informasi bermakna jeung ukuran ka awak jajahan Universitas jeung anak Féderasi akademi;
  • ngabantu dina parantosan tina kerangka ukuran Performance;
  • striving keur konsistensi informasi sakuliah kampus;
  • reviewing survey diusulkeun via Panitia Management Survey;
  • liaising jeung pamaréntah propinsi pikeun waragad;
  • liaising jeung schoolboards lokal keur kaperluan transitioning kasuksésan; jeung,
  • ngalambangkeun Universitas di rupa konferensi nasional jeung internasional.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Seni
  • Administrasi Bisnis
  • nuluykeun Atikan
  • pendidikan
  • rékayasa & Élmu Applied
  • Studi Pascasarjana & panalungtikan
  • Johnson-Shoyama Graduate School of Public Policy
  • Kenneth Levene Graduate School of Business
  • Kinesiology & Health Studies
  • La Cité universitaire francophone
  • Media, seni, and Performance
  • elmu ngeunaan cara ngarawat
  • Paul J. Hill School of Business
  • elmu pangaweruh
  • Gawé Sosial

Sajarah


The University of Regina is a non-denominational university, which grew out of Regina College, diadegkeun dina 1911. In direct response to the award of the University of Saskatchewan to Saskatoon rather than Regina, the Methodist Church of Canada established Regina College in 1911 on College Avenue in Regina, Saskatchewan, starting with an enrollment of 27 siswa; it was adjacent to the now long-defunct St Chad’s College (a theological seminary for the training of Anglican clergy) and Qu’Appelle Diocesan School, also on College Avenue. James Henry Puntin (undagi) designed several buildings on campus including: Regina Methodist College (1910); wetan & West Towers (1914); Ladies Residence (1914); rohang keur olahraga (1925); Power Plant (1927); musik & Arts Building (1928).”Di 1928, Darke Hall was built on College Avenue, [d]escribed…siga “an admirable theatre, one which few cities can rival.

Di 1934 Regina College became part of the University of Saskatchewan. The University of Saskatchewan a single, public provincial university created in 1907 was modeled on the American state university, kalawan tekenan dina karya extension jeung panalungtikan terapan. The governance was modeled on the University of Toronto Act, 1906 nu ngadegkeun sistem bicameral pamaréntahan universitas diwangun ku senat hiji (pakultas), tanggung jawab kawijakan akademik, jeung papan tina gubernur (warga) exercising kontrol ekslusif leuwih kawijakan finansial jeung ngabogaan otoritas formal dina sagala urusan séjén. Présidén, diangkat ku dewan, éta nyadiakeun tumbu antara 2 awak sarta nedunan kapamimpinan institusional. In the early part of this century, atikan professional dimekarkeun leuwih widang tradisional teologi, hukum jeung ubar. latihan Pascasarjana dumasar kana model American Jerman-diideuan tangtu karya husus jeung parantosan tina thesis panalungtikan diwanohkeun.

Regina College commenced a formal association with the University of Saskatchewan as a junior college offering accredited university courses in 1925 though continuing as a denominational college of the now-United Church of Canada, the successor to the Methodist Church. Regina College continued as a Junior College until 1959, when it received full degree-granting status as a second campus of the University of Saskatchewan.

Tapi, di 1934, the United Church was financially hard pressed by the Great Depression and in any case its history from the greatEgerton Ryerson of urgent advocacy of universal free public education made its involvement in private schools anomalous. It accordingly fully surrendered Regina College to the University of Saskatchewan. Regina College and its successor Regina Campus of the University of Saskatchewan and University of Regina have — possibly unawares — retained the Methodist mottoas one who serves” (Luke 22.27).

Kawijakan atikan universitas ngagagas dina 1960-an direspon ka tekenan populasi jeung kapercayaan nu atikan luhur ieu konci pikeun kaadilan sosial jeung produktivitas ékonomi pikeun individu jeung masarakat. Di 1961 the College was renamed the University of Saskatchewan, Regina Campus. Di 1974 it became the independent University of Regina.

The original United Church affiliation is, kumaha, symbolically commemorated in the convocation furniture, resumed by the university for ceremonial use from one of the last downtown United Churches, which closed in the 1990s.


Anjeun hoyong discuss University of Regina ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Regina on Map


Photo


Photos: University of Regina Facebook resmi

Video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Regina reviews

Join to discuss of University of Regina.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 languages, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.