Universitas Waterloo

Universitas Waterloo. Atikan di Kanada. study mancanagara.

Universitas Rincian Waterloo

Enroll di universitas Waterloo

gambaran


Dina jantung Waterloo Region, di forefront inovasi, Universitas Waterloo nyaéta imah panalungtikan ngarobah dunya-jeung pangajaran diideuan. Dina hub tina jaringan ngembang partnerships global, Waterloo bakal bentukna mangsa nu bakal datang ku ngawangun sasak jeung industri jeung antara disiplin, lembaga jeung masarakat.

Ti computing kuantum jeung nanotéhnologi ka psikologi klinis, rékayasa jeung élmu kaséhatan panalungtikan, gagasan nu bakal ngarobah dunya aya di jantung anu urang.

Dina ngan satengah abad, Universitas Waterloo, perenahna di jantung Kanada urang hub téknologi, geus jadi universitas komprehensif ngarah jeung ampir 36,000 pinuh- jeung siswa bagian-time dina program sarjana jeung lulusan.

Konsistén rengking universitas paling inovatif Kanada sacara, Waterloo nyaéta imah panalungtikan maju jeung pangajaran di élmu jeung rékayasa, matematika jeung komputer élmu, kasehatan, lingkungan, seni jeung élmu sosial. Ti computing kuantum jeung nanotéhnologi panalungtikan psikologi jeung élmu kaséhatan klinis, Waterloo brings gagasan jeung pikiran cemerlang babarengan, inovasi mereun jeung dampak nyata ayeuna jeung di mangsa nu bakal datang.

Salaku imah program atikan pos-sekundér ko-operative panggedena di dunya, Waterloo embraces sambungan anak ka dunya jeung nyorong partnerships enterprising di learning, panalungtikan, jeung commercialization. Jeung kampus jeung puseur atikan dina opat buana, jeung partnerships akademik Manjang dunya, Waterloo ieu shaping masa depan pangeusina.

universitas paling inovatif Kanada sacara nomer

jalma urang

  • 1957: Universitas Waterloo muka jeung 74 siswa
  • Dinten ieu: 30,600 sarjana, 5,300 siswa lulusan
  • 15 per cent sarjana internasional, 36 per cent internasional siswa lulusan
  • 1,139 dosen full-time, 322 dosen internasional
  • tingkat dibales: 5,778 Bachelors tingkat, 1,723 Masters,303 PhDs (2014)

pangaruh global urang

  • 1,000-acre kampus utama dina Waterloo
  • kampus Satellite reinvigorating cores kota sakuliah wewengkon urang di Kitchener, Cambridge jeung Stratford
  • $2.6 milyar per taun di dampak ekonomi di Ontario (2013 Laporan Dampak Ékonomi)

6 fakultas

  • Élmu Kaséhatan Applied
  • Seni
  • rékayasa
  • lingkungan
  • math
  • elmu pangaweruh

10 sakola dumasar dosen-

  • Akunting jeung Kauanganan (Seni)
  • gawena undagi (rékayasa)
  • Balsillie Sakola Luar International (Seni)
  • David Cheriton Sakola Élmu Komputer (matematika)
  • Optometry (elmu pangaweruh)
  • apotik (elmu pangaweruh)
  • rarancang (lingkungan)
  • Sakola Kaséhatan jeung Kaséhatan Umum Systems (Élmu Kaséhatan Applied)
  • Sakola Lingkungan, Perusahaan jeung Development (lingkungan)
  • Sakola Lingkungan, Sumberdaya jeung kelestarian (lingkungan)
  • Gawé Sosial (Renison)

4 lembaga filial jeung Féderasi

  • Conrad Grebel Universitas College
  • Renison Universitas College
  • st. Universitas Jerome sacara
  • st. Paul sacara University College

kaunggulan diakuan sacara global

  • QS Béntang 5+ ranking
  • Universitas Research Top komprehensif di Kanada pikeun dalapan taun padeukeut (panalungtikan Infosource)
  • puncak 25 di dunya pikeun Élmu Komputer sarta Matematika (rankings QS)
  • puncak 50 di dunya keur Géografi (rankings QS)
  • puncak 100 di dunya keur Téknik Sipil, Téknik Eléktro, Rékayasa mékanis, Élmu lingkungan, sosiologi, Arsitéktur jeung Lingkungan diwangun, Psikologi, jeung Research Statistical jeung Operasional (rankings QS)
  • Salah sahiji luhur dunya 50 sakola rékayasa (Ranking akademik tina Paguron luhur Dunya)
  • #19 pikeun Élmu Komputer (US. News jeung Laporan Dunya)
  • #47 keur Téknik (US. News jeung Laporan Dunya)

Murid uniquely dilengkepan for keur ayaan

siswa Waterloo ngamimitian kuat jeung unggul dina lingkungan learning nu experiential, panalungtikan-beunghar jeung real-dunya nu sasuai.

  • $250+ juta earnings dilaporkeun ku Waterloo siswa ko-op (2014-15)
  • Dua taun sanggeus lulus, 89 per cent of Waterloo siswa ko-op digawé di widang patali jeung gelar maranéhananadibandingkeun sareng 75 per cent sakabeh grads universitas Ontario
  • #1 keur persiapan karir (Globe jeung surat University Laporan)
  • 54 per cent murid boga lawang rata-rata 90+ per cent (2015)
  • 17,600+ istilah karya dina 60+ nagara jeung 6,300+ organisasi

Sababaraha pausahaan luhur anu nyewa siswa urang di antarana:

  • apel
  • Barclays
  • BlackBerry
  • Bloomberg
  • Bombardier
  • Ernst & ngora
  • Facebook, Nyarita.
  • Fairfax Financial
  • ngayakeun Ltd.
  • GM Kanada
  • Google
  • OpenText
  • RBC
  • Sun Life Financial
  • Twitter
  • Nu Rumah Sakit pikeun Barudak Satpol PP
  • Toyota Motor Manufacturing Kanada Nyarita.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Antropologi
  • Studi Basa Applied
  • Matematika Applied
  • gawena undagi
  • Balsillie Sakola Luar International
  • biokimia
  • biologi
  • Téknik Kalautan
  • Téknik kimia
  • elmu kimia
  • Téknik Sipil sarta Environmenal
  • Studi klasik
  • Kombinatorika na Optimasi
  • Ilmu komputer
  • Drama sarta Komunikasi Biantara
  • Bumi sarta Élmu Pengetahuan Lingkungan
  • Studi East Asian
  • Ékonomi
  • Listrik jeung Komputer Téknik
  • Basa Inggris jeung Sastra
  • Inggris Basa Institute (Renison ELI)
  • lingkungan, Perusahaan jeung Development
  • lingkungan, Sumberdaya jeung kelestarian
  • Seni rupa
  • Studi Perancis
  • Géografi sarta Manajemén Lingkungan
  • Jermanik sarta Slavia Studi
  • Sajarah
  • Studi bebas
  • internasional Dishub
  • Studi Italia
  • Studi Yahudi
  • Kinesiology
  • Pamaduan pangaweruh
  • Élmu manajemén
  • Mékanis jeung Mechatronics Téknik
  • Studi Jaman Pertengahan
  • musik
  • Téknik nanotéhnologi
  • Optometry jeung Visi Élmu
  • Studi karapihan sarta Konflik
  • apotik
  • pilsapat
  • Fisika sarta Astronomi
  • rarancang
  • Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan
  • Psikologi
  • Kaséhatan umum jeung Kaséhatan Systems
  • Matematika murni
  • Rekreasi sarta Studi luang
  • Studi kaagamaan
  • Élmu sarta Aviation
  • Élmu sarta Usaha
  • seksualitas, Nikah sareng kulawarga
  • Studi Pangwangunan sosial
  • Gawé Sosial
  • Sosiologi sarta Undang-Undang Studi
  • Téknik pakakas Lunak
  • Studi Spanyol sarta Amérika Latin
  • Statistik jeung Science Actuarial
  • Studi Islam
  • Systems Desain Téknik
  • Studi awéwé

Sajarah


Di 1957, inovasi sarta kewirausahaan dibawa universitas Waterloo kana mahluk, salaku grup inohong bisnis imagined hiji universitas anyar diwangun pikeun tackle sababaraha tantangan paling daunting di dunya.

Ieu umur Perang Tiis jeung lomba spasi, lamun hiji komputer ngeusi rohangan a. Pamanggihan di sains, ubar na rékayasa anu datang gancang sarta ngamuk. pamingpin industri dina Kitchener-Waterloo terang pindah ka hareup dimaksudkan leuwih ti jalma ngan latihan dina téhnologi poé.

“Produk greatest nu urang sadar tina era éléktronik kami teh lomba dididik hadé,"Ceuk Ira Jarum, Presiden of B.F. Goodrich Kanada, dina 1956 ucapan anu mantuan iklas yayasan pikeun universitas Waterloo. "Ieu lumaku pikeun kabéh widang -. Teu ngan widang élmu"

Babarengan J. Gerald Hagey, Presiden wangunna Waterloo urang, na blk. Cornelius Siegfried, anu dibawa St. Jerome urang kana federasi kalawan Waterloo, Jarum mantuan iklas yayasan pikeun jenis anyar atikan Tujuan-disetir.

Waterloo ieu diwangun ngajar urang mikir dina cara anyar. Anu dimaksudkan ngahontal kaluar sakuliah disiplin sarta fakultas, babagi sumber, sarta sparking arah anyar dina panalungtikan. Ieu dimaksudkan leungeun-di-leungeun kalawan Industri digawé, letting urang sorangan hak milik inteléktual jeung kasuksésan anu sumping ti commercialization.

Diwangun dina pondasi elmu, rékayasa na math, Waterloo ogé geus jadi pamimpin di atikan lingkungan, gawena undagi, kasenian, psikologi jeung kaséhatan manusa.

Hiji wangunan rékayasa kimiawi éta kahiji naek di 1958, dituturkeun ku fisika jeung matematika gedong sataun saterusna. Wangunan seni munggaran Waterloo urang dibuka dina 1962, taun anu sarua universitas ngora lulus kelas munggaran miboga insinyur. Di 1967, Waterloo janten imah ka sakola Inggris-basa hijina nagara urang tina optometry.

Dina taun 1960-an mimiti, profésor matematik Wes Graham dijieun Waterloo diantara paguron munggaran di dunya pikeun masihan undergraduates ngakses ka kaayaan-of-nu-seni komputer nu wanoh kaeusi kamar a. sumanget nu tina resiko-nyokot jeung inovasi bray seuneu kalayan siswa jeung peneliti sapuk, nulungan keur ngartikeun jati global enduring ieu wilayah urang salaku powerhouse téhnologi.

Saatos pangsiun Hagey di 1969, Presiden Burt Matthews terus nyandak Waterloo di arah anyar, nambahkeun departemén munggaran di dunya tina kinesiology, jeung program di wewengkon munculna kaasup élmu bumi, psikologi klinis jeung akuntansi.

Ngawangun dunya-changer

Di 1957, inovasi sarta kewirausahaan dibawa universitas Waterloo kana mahluk, salaku grup inohong bisnis imagined hiji universitas anyar diwangun pikeun tackle sababaraha tantangan paling daunting di dunya.

Ieu umur Perang Tiis jeung lomba spasi, lamun hiji komputer ngeusi rohangan a. Pamanggihan di sains, ubar na rékayasa anu datang gancang sarta ngamuk. pamingpin industri dina Kitchener-Waterloo terang pindah ka hareup dimaksudkan leuwih ti jalma ngan latihan dina téhnologi poé.

Tilu pendiri Waterloo

tukang Waterloo: J. Gerald Hagey (ditinggalkeun), Ira G. jarum(pusat) jeung Reverend Kornelius Siegfried (bener).

“Produk greatest nu urang sadar tina era éléktronik kami teh lomba dididik hadé,"Ceuk Ira Jarum, Presiden of B.F. Goodrich Kanada, dina 1956 ucapan anu mantuan iklas yayasan pikeun universitas Waterloo. "Ieu lumaku pikeun kabéh widang -. Teu ngan widang élmu"

Babarengan J. Gerald Hagey, Presiden wangunna Waterloo urang, na blk. Cornelius Siegfried, anu dibawa St. Jerome urang kana federasi kalawan Waterloo, Jarum mantuan iklas yayasan pikeun jenis anyar atikan Tujuan-disetir.

solusi inovatif, pangajaran inovatif

Waterloo ieu diwangun ngajar urang mikir dina cara anyar. Anu dimaksudkan ngahontal kaluar sakuliah disiplin sarta fakultas, babagi sumber, sarta sparking arah anyar dina panalungtikan. Ieu dimaksudkan leungeun-di-leungeun kalawan Industri digawé, letting urang sorangan hak milik inteléktual jeung kasuksésan anu sumping ti commercialization.

Diwangun dina pondasi elmu, rékayasa na math, Waterloo ogé geus jadi pamimpin di atikan lingkungan, gawena undagi, kasenian, psikologi jeung kaséhatan manusa.

 

Kimia sarta rékayasa kimiawi wangunan, (ayeuna disebut Douglas Wright Téknik) handapeun konstruksi di 1958.

Hiji wangunan rékayasa kimiawi éta kahiji naek di 1958, dituturkeun ku fisika jeung matematika gedong sataun saterusna. Wangunan seni munggaran Waterloo urang dibuka dina 1962, taun anu sarua universitas ngora lulus kelas munggaran miboga insinyur. Di 1967, Waterloo janten imah ka sakola Inggris-basa hijina nagara urang tina optometry.

Dina taun 1960-an mimiti, profésor matematik Wes Graham dijieun Waterloo diantara paguron munggaran di dunya pikeun masihan undergraduates ngakses ka kaayaan-of-nu-seni komputer nu wanoh kaeusi kamar a. sumanget nu tina resiko-nyokot jeung inovasi bray seuneu kalayan siswa jeung peneliti sapuk, nulungan keur ngartikeun jati global enduring ieu wilayah urang salaku powerhouse téhnologi.

Saatos pangsiun Hagey di 1969, Presiden Burt Matthews terus nyandak Waterloo di arah anyar, nambahkeun departemén munggaran di dunya tina kinesiology, jeung program di wewengkon munculna kaasup élmu bumi, psikologi klinis jeung akuntansi.

Gagasan ngamimitian di dieu

Partnerships kalawan pamaréntah, jeung swasta, kalawan alumni na kalawan lembaga sabudeureun dunya exemplify dampak na pangaruh Waterloo urang.

Leuwih taun, jutaan dollar pikeun panalungtikan geus datangna ti pamaréntah, ti granting agénsi sarta industri pikeun ngarojong laboratorium sarta pamikir. pausahaan Spinoff diadegkeun ku lulusan atawa profesor moonlighting panganyarna mantuan ngajalankeun software a- jeung revolusi hardware-wangunan, ngarobah wewengkon kana naon loba ayeuna dub "lebak Silicon tina Kalér." Frase "téhnologi mindahkeun" jadi pokok Waterloo.

Kalawan kaunggulan dipikawanoh dina ko-operative pangajaran, Waterloo understands intimately pentingna Industri ngahubungkeun jeung gagasan. Murid infuse pausahaan nu employ aranjeunna kalayan deukeut seger jeung panalungtikan ujung ngarah. Aranjeunna mangtaun pangalaman gawé real-dunya berharga, sarta gaji nu ngajadikeun pangajaran beuki diaksés.

A ngajengkeun kuat pikeun aktivitas sapertos éta Doug Wright, anu janten Presiden katilu universitas urang. Wright ngumbara tebih tur lega mun ngabejaan pamaréntah, pagawe pamingpin perusahaan tur industrialists internasional yen naon diperlukeun dunya ieu beuki kacida dilatih, na yén salaku loba di antarana salaku kamungkinan kedah datangna ti Waterloo.

James Downey dilayanan salaku Presiden 1993-99, sarta ieu dituturkeun ku Daud Johnston, istilah anu nempo multi-juta dollar Kampanye Waterloo sarta tekenan anyar dina proyék utama ngalibetkeun "partnerships" kalayan industri, pamaréntah jeung alumni. The lila-diantisipasi panalungtikan sarta téhnologi taman dina kampus kalér dibuka, sarta ieu ngaran keur ngahargaan Johnston urang sanggeus manéhna jadi Kanada urang 28thGubernur Jendral. rojongan wasta na civic disadiakeun kampus pikeun sakola arsitéktur di Cambridge, 30 kilometer ti situs Waterloo utama.

siga 2009 mimiti, a kampus élmu kaséhatan - ngarep ka sakola anyar apoték - dibuka dina kota Kitchener. Hiji kampus rékayasa dibuka dina Uni Émirat Arab taun anu sarua, sarta kampus digital dibuka dina Stratford, ngabogaan. di 2010. Dina Plan Dékadeu Kagenep keur taun 2007-17, universitas wincikan rencana pikeun perluasan salajengna luar Kanada.

Kusabab datangna Présidén Feridun Hamdullahpur, Pangaruh global Waterloo urang geus dipelak, ngaliwatan pasatujuan partnership kalayan institusi di Nanjing jeung Suzhou Cina, Brazil, Jérman, jeung Saudi Arabia.

Kalawan hiji dampak dirasakeun di sakumna dunya, Waterloo ieu konsistén diantara paguron luhur di Kanada sareng dunya rengking. Disetir ti pisan mimiti -na pikeun ngajawab tantangan tur nyieun solusi, ieu téh universitas dedicated ka pindah ka hareup dunya, hiji inovasi dina hiji waktu.


Anjeun hoyong ngabahas universitas Waterloo ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Waterloo on Peta


poto


Photos: Universitas Waterloo Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas ulasan Waterloo

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Waterloo.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.