University of Western Ontario

Universitas Western di Kanada. Ulikan di Kanada. Atikan di Amérika

Universitas Western Rincian Ontario

Enroll di universitas Western Ontario

gambaran


nu University of Western Ontario (Uwo), ulang branded salaku Universitas Western, mangrupa universitas panalungtikan masarakat nu aya di London, Ontario, Kanada.

universitas ieu diadegkeun dina 7 Maret 1878 ku Bishop Isaac Hellmuth tina Anglikan Diocese of Huron salaku “Nu Western University of London Ontario.” Ieu diasupkeun Huron University College, nu geus diadegkeun dina 1863. Opat fakultas kahiji éta Seni, sulpat, Hukum sarta Undang-Kedokteran. Nu Western University of London ieu pamustunganana dijieun non-denominational di 1908.

Dumasar kana 2015 Ranking akademik tina Paguron luhur Dunya (ARWU) rankings, universitas rengking 201-300 di dunya jeung 7-16 di Kanada. nu 2011 Universitas rankings QS World rengking universitas 157th di dunya, sahingga katujuh di Kanada. Sababaraha program Western urang ogé rengking di rankings individu. élmu sosial di Kulon ieu rengking 96th di dunya dina 2010 Universitas rankings Dunya QS, jeung Western sacara Ivey Business School ieu rengking 1st di Dunya di Global ambà Kategori of Bloomberg Businessweek.

Co-atikan awak Student Western ngeunaan leuwih 24,000 ngagambarkeun 107 nagara sakuliah dunya jeung sarjana Kulon geus ngadegkeun panalungtikan jeung atikan collaborations jeung partnerships dina unggal buana. Aya leuwih ti 306,000 alumni anu aktif internasional, hirup jeung gawe di sakumna dunya. alumni kasohor di antarana pajabat pamaréntah, akademisi, pamingpin bisnis,Nobel Laureates, Rhodes Ulama, jeung Fellows dibédakeun.

tim varsity Western sacara, katelah Mustangs Western, bersaing dina konférénsi Ontario University Athletics tina Kanada Interuniversity Sport.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Seni & Kamanusaan
  • Don Wright Fakultas Musik
  • pendidikan
  • rékayasa
  • Lulus & Studi Postdoctoral
  • Élmu Kaséhatan
  • inpormasi & Studi Media
  • hukum
  • Ivey Usaha Sakola
  • Schulich Kedokteran & kedokteran gigi
  • elmu pangaweruh
  • Élmu Sosial

Sajarah


Ti aspirasi awal Bishop Hellmuth kana hasil panalungtikan sacara internasional dipikawanoh ulama luhur urang kiwari, pamingpin ieu visi, kawani jeung imajinasi geus salawasna melong ka hareup dina shaping Universitas Kulon.

Diadegkeun dina Maret 7, 1878 ku Bishop Isaac Hellmuth (1817-1901) tina Diocese Anglikan of Huron, 'The Western universitas London Ontario' dibuka panto na ka siswa pikeun kahiji kalina dina 1881 kalawan opat fakultas - Seni, sulpat, Hukum sarta Undang-Kedokteran.

Di 1916, kampus ayeuna ieu dibeuli ti kulawarga Kingsmill, sarta di 1923 universitas ieu diganti The University of Western Ontario.

Kusabab éta kelas munggaran lulus dina 1883, universitas geus jadi puseur vibrant pembelajaran. ngaliwatan 12 fakultas jeung tilu akademi universitas filial, Barat dinten nawarkeun mahasiswa 36,000-tambah na leuwih ti 400 specializations, jurusan sarta minors.

Ieu di Kulon dimana Sir Frederick Banting acuk ti sare melang di 1920 tur loba nulis kaluar 25 kecap anu ngarah ka kapanggihna nya ku insulin.

Ieu di Kulon mana mimitina program immersion Perancis Kanada urang didirikan dina Trois-Pistoles, sukabumi, di 1932 - program anu terus kiwari.

Ieu di Kulon dimana peneliti dipingpin ku Ivan Smith dimekarkeun munggaran di dunya 'kobalt bom' pikeun ngubaran kanker dina 1951, ningkatkeun laju tamba pikeun kanker cervical ka 75 per cent tina 25 per cent.

Sarta bari akar kaunggulan urang sorangan dina sajarah, Barat terus panon pamanggihan hareup generasi.

ngulon, pamingpin di rékayasa angin saprak 1965, nguji strukturna saperti Dunya Trade Center, Sears Tower jeung Tower Jakarta, bakal neruskeun dominasi na jeung bubuka fasilitas ieu panalungtikan WindEEE Kubah.

ngulon, pamingpin di pendidikan bisnis saprak ngadegna, geus terus mingpin betah tur mancanagara berkat pangwangunan kaayaan-of-nu-seni Richard Ivey Sakola Usaha di 2012 jeung bubuka kampus sakola bisnis munggaran Amérika Kalér di Hongkong di 1998.

ngulon, pamingpin kamajuan médis saprak ngadegna, geus terus nyorong inovasi nu panganyarna nalika hiji vaksin HIV dikembangkeun ku Dr. Chil-Yong Kang narima persetujuan ku Amérika Sarikat Administrasi Pangan sarta Narkoba pikeun ngamimitian percobaan klinis manusa, a mimiti jenis na, di 2012.


Anjeun hoyong ngabahas universitas Western Ontario ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Western Ontario on Peta


poto


Photos: University of Western Ontario Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Western Ontario universitas

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Western Ontario.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.